Zadnji komentari

Koje je to fine manire imao Tito?

Pin It

tito i sisa : r/croatia

Prigodno uz obljetnicu

Koje je to fine manire imao Tito?!? Frajer rečenicu nije mogao složiti pa sad mi kao nabadamo teorije o njegovom naglasku umjesto da prihvatimo činjenicu da je bio glup i da nije znao pričati.

Pred cijelom ekipom fotografa ćapava Sophiu Loren za cicu, puši kubanku u Bijeloj kući ko najgora seljačina dok ga Nixon gleda ko sirovinu koja se nakon 5 desetljeća života u bijedi dočepala velikih para pa sad cucla kubanku tamo gdje to nitko normalan ne radi, vucara svoje glupe pudlice na pres konferencije i onda one laju dok se on dere na njih, krevelji se u bijeloj maršalskoj uniformi s tri kile odličja a sve bitke je izgubio, tjera ljude da mu trče štafetu i obožavaju ga jer je ljepši od proljeća, dok ekipa nema za jest on ima vozni park rolls rojseva, brodove i privatno otočje… o čemu pričate?!?

Kakvi maniri?!? Frajer je bio sirovina primitivna bezdušna seljačka koja se dočepala vlasti, moći i puno para. Jel bio mali ljakse iz Kumrovca, vanbračni sin cara svemira ili neki manson ubačen na njegovo mjesto nije ni bitno. Manire nije imao jer je bio seljober najgore vrste tako da je čak i moguće da je bio mali bravar koji se proglasio doživotnim diktatorom, koji je pokrao stoljetno tuđe vlasništvo i preimenovao to u Napretke, Zvijezde, Jedinstva i Slobode, živio je na kredit i ispirao jadnim nepismenim neobrazovanim ljudima mozak.

Jedino je problem to kako su mu narasli prsti koje je navodno sam sebi odrezao jer je bio nesposbna budala i ako je stvarno bio taj bravar, ali ovo ostalo s njegovim manirima i obrazovanjem je šuplja priča. Nije on svirao nikakav klavir, nema nikakve snimke koja bi to poduprla, to što on sjedi za klavirom znači da je imao klavir, ali možda ga je koristio za tresti pepeo unutra jer nigdje nema snimke na kojoj on svira.

Bio je i heben lovac, medved omamljen na 30 metara vezan uz drvo, a uz ćopavog puca još 30 snajperista i to je to. Kakav gospodin! Još će ispast da je Jovanka bila dama s manirima ko ukrajinska balerina, neurokirurginja koja je zapravo prava autorica Shakespeareovih djela, Voynichevog rukopisa i Piri Reisove karte svijeta.”

Domagoj Pintarić/kamenjar.com