Zadnji komentari

Dr Zlatko Hasanbegović u Bujici: “Na Boysima politikanti prikupljaju jeftine bodove, a Most je skinuo gaće pred Andrejom Plenkovićem!”

Pin It

NAJPOPULARNIJI MINISTAR KULTURE KOMENTIRAO SPLITSKI SKANDAL KONTROVERZNOG BEOGRADSKOG GLUMCA: - Čak bi i mnogi Srbi najradije zabranili ulazak Sergeju Trifunoviću u Srbiju!

PORUKA PANTOVČAKU: - Komšić je bio i ostao politička štetočina, a Zoran Milanović ga je dovodio na vlast s Lagumdžijom, u crvenoj kabanici!

HASANBEGOVIĆ PODRŽAO SKEJU: - Prvi sam i posljednji ministar koji je položio vijenac na spomenik palim vitezovima IX. bojne HOS-a, a HDZ-ovi miševi su me upozoravali da to ne činim jer će biti incidenata! Jedini, koji se nije sakrio u mišju rupu, bio je tadašnji župan Zlatko Ževrnja!

“Most je 2016. godine bezuvjetno skinuo gaće pred Andrejom Plenkovićem i zlatnim slovima ostat će zapisan u njegovom političkom životopisu,” izjavio je u prvoj Bujici 15. sezone bivši ministar kulture i potpredsjednik Kluna zastupnika DP-a u Hrvatskom državnom saboru - dr. Zlatko Hasanbegović.

Govorio je i o Dodikovom ljetnom letu Vučićevim helikopterom na Hvar kod Zorana Milanovića i pretenzijama Beograda i Porfirijeve SPC prema Crnoj Gori… Posebno je prokomentirao slučaj uhićenih navijača Dinama u Grčkoj i splitski skandal kontroverznog beogradskog glumca Sergeja Trifunovića.

U znak potpore navijačima Dinama, Bujanec i Hasanbegović u studiju Z1 televizije odjenuli su majice s natpisom SJEVER UZ ODSUTNE!