Zadnji komentari

Zaštićeni lažni svjedoci u Den Haagu

Pin It

Veleizdajnici, kvislingovci, kolaboracionisti…? Što su od toga zaštićeni svjedoci protiv Herceg Bosne u Den Haagu? Od svega toga ponešto? Ili sve to skupa zajedno… masovne ubojice i zatornici Hrvata. Eto, to bi se za njih moglo reći.

Stoga, kada su poznata imena, živih zaštićenih svjedoka protiv Herceg Bosne u Haagu, Hrvatska može tražiti reviziju – ukidanje presude Herceg Bosni u Haagu. Mogla je i prije, pogotovo sada. Unatoč žalbenom postupku za Herceg Bosnu, Hrvatska ima pravo tražiti reviziju presude Herceg Bosni u Haagu. Jer se u Žalbenom postupku nije razmatrala regularnost postupka koji, očito, nije bio regularan. Pa reviziju presude Herceg Bosni u Haagu može tražiti, i hrvatski veleposlanik pri UN-u, i HHO i Human Rights Watch. Human Rights Watch kao UNESCO ili UNICEF? Kao što UNESCO ili UNICEF može tražiti da se u proceduru rada UN-a ubaci nešto što se tiče UNESCO-a ili UNICEF-a, to može i Human Rights Watch. A to je UN-ov pravosudni proces protiv Herceg Bosne u Haagu. Koji je bio zatvoren za javnost, i čiju su presudu odredili zaštićeni svjedoci tužitelja!

Znači, pravosudni proces UN-a zatvoren za javnost, čiju su presudu odredili zaštićeni svjedoci!? Zar je to bio regularan pravosudni proces? Jasno da nije. Jasno da je to bio udruženi zločinački i genocidni pravosudni proces protiv jednog naroda, koji vapi za revizijom – ukidanjem! Zbog čega bi se morala oglasiti i Hrvatska Biskupska Konferencija, do čega ne će doći bez prisile, još živih zaštićenih svjedoka protiv Herceg Bosne u Haagu, a to su: Stjepan Mesić, Mate Granić, Josip Manolić, Ante Karić, Ranko Ostojić, Mladen Bajić, Franjo Gregorić, Josip Lucić, Ivan Zvonimir Čičak, Žarko Puhovski… Njih treba uznemiravati putem društvenih mreža, na ulici ih vrijeđati… A ja im kažem da su oni najveće izdajice. Pa ih treba podsjetiti na pismo visokog predstavnika za BiH Christiana Schmidta, pod naslovom „Nad cijelim hrvatskim narodom tri desetljeća traje konstantan medijski linč od tzv. Međunarodne zajednice“ u kojem visoki predstavnik za BiH kaže da se BiH dariva Turskoj i Srbiji. I zbog tajnog svjedočenja kurvinih sinova u Haagu, Turska dobiva pola BiH zašto su, sigurno i nagrađeni – plaćeni. Pa poznate žive zaštićene svjedoke protiv Slobodana Praljka u Haagu treba maltretirati, a ni mrtvima ne treba dati mira. Kad se ovomu doda „ustaška zastava“ na nogometnoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije, kroatocidni krug se zatvara koji zahtijeva ustanak Hrvata – izlazak Hrvata na ulicu. S ulice treba tražiti od hrvatske vlasti, da hrvatska vlast, hrvatski veleposlanik pri UN-u traži reviziju-ukidanje presude Herceg Bosni u Haagu, da hrvatski zastupnici u Europskom parlamentu traže da se o slučaju Herceg Bosna raspravlja u EP-u, da hrvatski veleposlanici govore o tom pravosudnom incidentu UN-a, da HHO – Ivan Zvonimir Čičak kaže da HHO ne priznaje presudu Herceg Bosni u Haagu, i na koncu, treba prisiliti HRT, da se na HRT-u omogući rasprava o ulozi zaštićenih svjedoka protiv Herceg Bosne u Haagu, da se u tu raspravu  pozove, i netko od zaštićenih svjedoka… Mladen Bajić, Ranko Ostojić. Tako uznemiriti, i one koji su protiv minute šutnje Slobodanu Praljku.

Jure Vukić, Tribanj/hrvatski-fokus.hr