Zadnji komentari

Zapovjednik crnomorske flote snimljen na videokonferenciji nakon što je Ukrajina objavila da je ubijen

Pin It

Zapovjednik ruske Crnomorske flote i jedan od najviših časnika ruske mornarice, Viktor Sokolov snimljen je kako danas sudjeluje u videokonferenciji, samo dan nakon što su ukrajinski specijalci rekli da su ga ubili.

Na fotografiji koju je objavilo rusko ministarstvo obrane, Sokolov je prikazan za vrijeme navodnog sudjelovanja u videokonferenciji zajedno s ministrom obrane Sergejem Šojguom i ostalim najvišim admiralima i zapovjednicima vojske.

Pripadnici specijalnih ukrajinskih snaga u ponedjeljak su objavili da su ubili vrhovnoga ruskog admirala Sokolova na Krimu, zajedno s još 33 časnika u prošlotjednom raketnom napadu na sjedište ruske crnomorske flote u luci Sevastopolj.

Kremlj je ranije u utorak rekao da nema informacija o tomu je zapovjednik ruske flote u Crnom moru poginuo ili nije.“Nema informacija o ovoj temi iz ministarstva obrane”, rekao je novinarima glasnogovornik ruskog predsjedništva Dmitri Peskov. Službeni Kijev dan ranije je objavio da ga su ga ukrajinski specijalci ubili u napadu na Krimu.

geopolitika.news