Zadnji komentari

Procurila snimka pokolja u izraelskom naselju: Hamasovci išli od vrata do vrata i ubijali cijele obitelji

Pin It

Pojavila se jeziva snimka trenutka u kojem su Hamasovi teroristi trče prema kućama u kibucu Be'eri i ispaljuju kišu metaka na prestravljene obitelji koje tamo žive.

Snimka prikazuje naoružani ljudi u crnom kako trče s jurišnim puškama i ručnim granatama te idu od vrata do vrata malog kibuca tražeći izraelske obitelji za neselektivni pokolj.

Ono što je trebalo biti mirno jutro, za više od 1000 obitelji koje žive u ovom kibucu koje su u tom trenutku spavale ili uživale u doručku, pretvorilo se u noćnu moru.

Na videosnimci se čuje kako naoružani napadači izvikuju naredbe jedni drugima dok trče od kuće do kuće, a jutarnji zrak ispunjava mučni zvuk pucnjeva.

Pokolj

Vidi se kako četvorica se naoružanih napadača približavaju jednoj obiteljskoj kući prije nego što su pucali u prozore. Jedan od terorista nogom ruši vrata dok se u pozadini čuje niz od pet pucnjeva. Video prekida prije nego što teroristi uspiju razvaliti vrata, ali poznato je od ranije da su upravo u ovom kibucu nemilosrdno ubijali vrišteće obitelji dok su preklinjale za svoje živote.

Hamasovci im banuli u dom, uslijedilo je 12 sati pakla: 'Bili su tik do mene, a onda se čulo pucketanje'

Izraelski vojnici kasnije će pronaći tijela 108 izraelskih civila kako leže "izbušeni" rupama od metaka u svojim domovima. Izraelski general bojnik Itai Veruv ispričao je kako su Hamasovi teroristi bacili ručnu bombu na mjesto gdje se 15 djevojaka i tinejdžerica očajnički pokušavalo sakriti od njih. Svi su pronađeni mrtvi u toj jednoj sobi.

direktno.hr