Zadnji komentari

Mario Radić u Bujici: “Katu Šmajser treba uhapsiti, migrante globiti i pritvoriti, a Vladimira Šeksa identificirati, transferirati i procesuirati!”

Pin It

Katarina Peović svojim izjavama i političkim programom dovodi u pitanje ustavni poredak Republike Hrvatske, treba je uhapsiti – izjavio je u Bujici Z1 televizije jedan od čelnika Domovinskog pokreta, Mario Radić: - Dobro je dok Kata Šmajser od pokojne babe još nije iskopala i šmajser pa da krene na Hrvate i “klasne neprijatelje”…

Slično mišljenje Radić ima i o kontroverznom HDZ-ovcu, kojeg je prozvao kao ključnog zaštitnika kontroverznog osječkog tajkuna, Zvonka Bedea, u čijem se pogonu dogodio kataklizmički požar s dalekosežnim posljedicama za hrvatski istok: - Vladimir Šeks kontrolira veliki dio pravosuđa i upravo zbog toga odgovorni za ekološku katastrofu u Osijeku, još uvijek nisu procesuirani! Zapravo, on je taj kojeg bi trebalo, kako je sam svojedobno rekao, uhititi, identificirati, transferirati i procesuirati!

RADIĆ O MIGRANTIMA: ZBOG ČEGA SE KRŠI ZAKON O ZAŠTITI DRŽAVNIH GRANICA? TKO JE TO NAREDIO?!

Mario Radić je vrlo oštro kritizirao migrantsku politiku aktualne vlasti: “Domovinski pokret će od ravnateljstva policije, ministra Božinovića, premijera Plenkovića te vrha pravosudne vlasti zatražiti službeno objašnjenje o tome - tko je naložio kršenje Zakona o nadzoru državne granice i time od predviđenih sankcija abolirao migrante?!”

Kako bi završili Hrvati iz BiH, kada ne bi u Republiku Hrvatsku ulazili preko legalnih graničnih prijelaza – pitao je voditelja: - Naka mi netko objasni zbog čega za naše ljude iz BiH vrijede jedna pravila, a za migrante druga – i zbog čega se Hrvate diskriminira?!

Ključno je pitanje po Radiću – tko u je u slučaju migranata, koji masovno i protuzakonito ulaze u našu državu, derogirao zakon? Tko je policijskim službenicima, koji krvavo i danonoćno rade na čuvanju državne granice izdao takve zapovijedi?! Zbog čega se migrante, sukladno zakonskim odredbama ne privodi i novčano ili zatvorski kažnjava kao i sve ostale koji bi tako nešto pokušali?! Pitam ja Vas, što bi se nama dogodilo, kada bismo pokušali na isti način ući u neku drugu državu?

ZA MEDIJE JE VAŽNIJA VIJEST BILA POJAVA STJENICA U RIJEČKOM NEBODERU, A NE EKO-KATASTROFA U OSIJEKU: “Za AP je to netema!”

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta i sam Osječanin, ovog vikenda pridružio ogorčenim sugrađanima, koji su prosvjedovali protiv odgovornih za strašan požar koji je zagadio veliki dio Slavonije, zrak, vodu i goleme poljoprivredne površine: “Na dan katastrofe glavna su medijska vijest bile stjenice u jednom riječkom neboderu, a ne katastrofalan požar u Osijeku! To je sramota i skretanje pozornosti s pravih problema, ponašanje na koje smo već navikli od premijera koji se u Osijeku nije pojavio. Globalističkim mainstream medijima i briselskoj politici valjda je “in” kad se nakon Londona ili Pariza stjenice pojave i u Rijeci, a to što je Slavonija istodobno izložena pravoj ekološkoj bombi za njih je, kao što bi rekao Veliki vođa – netema! To “ne postoji”, baš kao ni glad u Sjevernoj Koreji!

TKO JE JAČI U HDZ-u: ANUŠIĆ ILI ŠEKS?

Radićev DP je zatražio da se na sljedećoj sjednici Skupštine Osječko-baranjske županije, već ovoga četvrtka, odluči o proglašenju ekološke katastrofe. Do te je inicijative najjače oporbene strane došlo nakon što je zastupnicima HDZ-a u Hrvatskom saboru zabranjeno govoriti o požaru u Dravi International, a Plenkovićeva Vlada je katastrofu odbila proglasiti: “Župan je tražio proglašenje katastrofe, a Plenković ga je odbio. Sada ćemo vidjeti kako će se HDZ postaviti u Županijskoj skupštini i hoće li podržati Ivana Anušića ili Vladimira Šeksa, koji se već godinama predstavlja kao stvarni gazda slavonskog HDZ-a. U konačnici, ako pobjedi Šeksova linija, onda bi najpoštenije bilo i da ga kandidiraju na predstojećim izborima, pa nek’ građani odluče jesu li za politiku koju vode Šeks i Plenković ili su protiv nje.

AFRIČKA SVINJSKA KUGA: ZAŠTO JE IMA TAMO GDJE ŽIVE HRVATI, ALI NE I U BOROVU SELU ILI PAČETINU?!

Gost Bujice govorio je i o afričkoj svinjskoj gripi, te nacionalnoj samodostatnosti u prehrani, koja je sada potpuno uništena, kao i tome – za koga se prazni Slavonija, ali i neki drugi hrvatski krajevi: “Kako to u selima oko Vukovara, poput Negoslavaca, Borova, Bobote ili Vere – nema svinjkse kuge, a u susjednima, gdje žive Hrvati – ima?! Što se to dogodilo u Pačetinu i zbog čega svi šute o tome?!

DVIJE HRVATSKE I DVA HDZ-a: “Plenković je uvijek na strani duboke države!”

Prokomentirao je i Plenkovićevu tezu o postojanju “dvije Hrvatske”: - Jedna je ona briselska u kojoj je sve ružičasto, a druga je naša, Hrvatskog naroda, koja strašnim tempom srlja u propast, ostaje bez hrane i ključnih prirodnih resursa, a bojim, kako je krenulo da ne bi baš najbolje prošli ni da se sutra zarati, s obzirom na naše okruženje, aktualne događaje u svijetu, ali i kontinuirano uništenje domovinskog duha, nacionalne sigurnosti i hrvatskih oružanih snaga.

“Isto kao što postoje dvije Hrvatske, tako postoje i dva HDZ-a,” smatra Radić: “Jedan je onaj predizborni, koji služi za skupljanje glasova, a drugi predstavlja duboku državu i odlučuje o svemu. Plenković uvijek staje na stranu drugoga!”