Zadnji komentari

U Travniku islamisti nacrtali mural ratnom zločincu Mehmedu Alagiću

Pin It

Legendarni general nije zaboravljen: U Travniku mural posvećen Mehmedu  Alagiću | Avaz

O trajnoj neodrživosti Bosne i Hercegovine bez neke nove Bosansko i hercegovačke Jalte, ili Daytona, potvrđuju muslimansko-bošnjački murali ocrtani najvećem i najbrutalnijem krvniku srednjobosanskih Hrvata u vehabijsko-mudžahedinskom Travniku, Mehmedu Alagiću. Bez obzira tko ga je iz muslimansko-bošnjačkog društva oslikao, i sa njim zapišava osvojeni hrvatski teritorij na kojem se grade džamije

bili to vehabije i mudžahedini njegovi ratni suzločinci ili Genjac i njegove islamističke pristalice, ili Bakirovi “mi ili oni”, Komšićevi islamistički radikali “Građani” ili “Ostali”, Kavazovićevi vojnici iz kasarni, džamija kako ih je nazvao sretnik amaneta BiH što mu je darovao veleizdajnik i ratni zločinac Alija Izetbegović, to je muslimansko-bošnjačko zabijanje posljednjeg čavla u beha lijes.

Tim, za svjetske pojmove zastrašujućim, novim muslimansko-bošnjačkim entitetskim granicama i prometnim upozorenjima u čiji grad se ulazi, poslana je nacifašistička poruka svijetu i cijeloj međunarodnoj zajednici da muslimani-Bošnjaci ne žele i ne mogu iz svojih svjetonazorski i vjerskih, mentalnih uvjerenja živjeti s drugima i drugačijima. Što i nije nikakva novost kada se gleda islamski svijet stopostotne etničke i vjerske čistoće.

Ali, jednako tako poslano je upozorenje Hrvatima i Srbima gdje ne smiju zalaziti i kakav strašan zločinac čuva zapišani teritorij. Jer, dovoljno je pogledati sliku osvojenog, oskvrnjenog i obeščašćenog gučogorskog samostana na kojoj se vidi u barbarskom ulasku kako sultan Mehmed Alagić na konju ulazi u samostanski vrt, pištoljem rešeta kip Svetog Franje, s Biblijom pali cigaru sebi i svojim suzločincima, dok strani i domaći radonjički i maljinski vehabije i mudžahedini pale, kradu, i obeščašćuju ispod svake ljudske kulture i vjere, najveće katoličke svetinje u crkvi. Ta trajna slika katoličkog puka urezana im u dušu i sjećanje potvrda je planiranog muslimanskog zločina genocida nad hrvatskim narodom i crkvocida nad njegovim najvećim svetinjama, koje je u nekom broju uspio obraniti i od Alagićevih predaka Turaka. Nastavak tog zločina krvnik Alagić započima sa svojim suborcima domaćim i pridošlim vehabijama i mudžahedinima, kasniji jedanaestorujanskih terorista na Ameriku, čak u nekim brutalnostima rušenja i oskvrnjivanja crkava, brutalniji i od svojih predaka Osmanlija.

Poput svojih predaka, a napose po uzoru na imenjaka sultana Mehmeda II. i ovaj suvremeni sultan Alagić pokazao se u mržnji prema crkvama gori od svog prethodnika, ulazeći u njih pobjednički na konju, no pred hrvatskim braniteljima ne stiže da gučogorskom samostanu sa dva zvonika dogradi još dvije munare i pretvori ga u bosansko i hercegovačku crkvu Svete Sofije.

No uspijeva osvajački Alijin krvnik nakratko u fratarskom samostanu smjestiti komandu svoje zloglasne terorističke armije, koja je sve katoličke vjernike iz sela koja su joj pripadala protjerao, veliki broj poubijao, a sa svojim krvničkim zlikovcem Genjcem napunio konclogor u Gluhoj Bukovici hrvatskim zarobljenicima, ženama, djecom, starima, časnim sestrama, svećenicima i braniteljima.

Počinjeni zločini genocida Alagića i Genjca u Maljinama, Bikošima, Miletićima, Vitezu i svim drugim mjestima kroz koja je prošao taj teroristički duo, još i danas su dobro skrivani, a neotkrivene masovne grobnice hrvatskih žrtava možda su mjesta na kojima su mu njegovi suzločinci ocrtali murale, i zapišali svoj entitet.

Muslimansko-bošnjački, Alagićev Hamas koji se danas solidarizira s palestinskim terorističkim Hamasom koji izraelsku djecu otima iz ruku majki i ubija ih pred njihovim očima. S istom tom terorističkom organizacijom koju je cijeli svijet osudio solidariziraju se i muslimanske majke Srebrenice i daju im potporu u barbarskim zločinima nad izraelskim civilima, kakve su zločine činili i njihovi muževi ili sinovi nad hrvatskim žrtvama na čijim grobovima oslikavaju murale svih svojih Alagića kojih je beha zajednica puna kao i u vrijeme turskog danka u krvi. Genocid kojeg muslimani danas ponavljaju ne samo u beha zajednici nad kršćanima katolicima, nego u genocidnom obliku čine i nad izraelskim civilima, ženama, djeci i starima, i čije zločine  opravdavaju i prosvjedima podupiru muslimansko-bošnjačke zajednice i udruge majki gradova, koje vide samo svoje stradale i ničije druge. To i jest razlog da slave i muslimansko azerbajdžanski zločin genocida nad više od 120 tisuća armenskih kršćana, što je još jedan dokaz da se u beha zajednici i dalje vodi vjerski sukob za teritorij, kojeg muslimani Bošnjaci zapišavaju muralima svojih hamasovaca.

Iza Alagićevih hamasovaca ostalo je najmanje 200 ubijenih i tisuću ranjenih srednjobosanskih hrvatskih civila, među njima djece, starih, bolesnih i hrvatskih branitelja, i svih onih Hrvata koji su primili Muslimane sa najboljom dobrodošlicom u bijegu ispred svojih srpskih pregovarača tajne diobe Bosne i Hercegovine u Beogradu, razlog su drugom muslimanskom krvniku Genjcu da izgradi mural svom subratu po zločinima generalu zločinačke armije tzv. BiH Mehmedu Alagiću. Potvrda je to da je Travnik grad muslimanskih ratnih zločinaca, domaćih i stranih vehabija, mudžahedina i jedanaestorujanskih islamističkih terorista. Samo kratki i ubrzani prolazak kroz taj, danas crno zeleni grad u kojem nema više ni traga europejstva, pa gotovo ni kršćanstva, uvjerava prolaznika da je kršćanska civilizacija prošlost, a muslimanska budućnost, ako i može biti budućnosti u vjerskoj diktaturi.

Da bi zauvijek potvrdili europsku nepovratnu prošlost u Travniku, koji je u svom islamističkom izgledu i uređenju afganistanski Kabul, muslimansko-bošnjačka subraća po zločinu i kršćanofobiji ocrtaše mural ratnom zločincu Mehmedu Alagiću generalu 7. korpusa zločinačke armije na ulazu u taj, nadati se ne zauvijek izgubljen, grad na Kalibunaru u blizini novoizgrađene džamije na okupiranoj hrvatskoj zemlji.

A da su murali muslimanskih ratnih zločinaca putokaz za širenje i osvajanje teritorija, u nastavku nedovršenog vjerskog beha sukoba, potvrdili su sami muslimanski zapišivači teritorija kojeg su ubrzo proširili na vrh Vlašića na isti okupatorski način oslikali mural iznad kojeg su podigli od svijeta zabranjenu i nepriznatu muslimansku ratnu zastavu sa ljiljanima Mehmedove, Alijine, Hadžihasanovićeve, Kuburine, Genjćeve, vehabijine, mudžahedinske zločinačke armije BiH.

Pod zapovijedanjem krvnika Mehmeda Silnog Alagića, koji je okupirao gučogorski samostan i u prisustvu urednice nekadašnjeg multi-kulti Oslobođenja opljačako ga, obeščastio, izrešetao kip sv. Franje i spalio Bibliju, domaći i strani mudžahedini “sveti ratnici” su u opkoljenoj Srednjoj Bosni učinili zločin nad hrvatskim pukom ravan onom talibanskom nad kršćanima Bliskog Istoka, i onom današnjem azarbajdžanskom nad kršćanima Armenicima, i onom Hamasovom nad Izraelcima. Između muslimanskih zločina nad kršćanima nema nigdje i nikad razlike, Hamas je Hamas, jer svi su oni koordinirani iz islamističkih centara Irana, Turske, Iraka, Katra, Afganistana…

Vinko Đotlo/hrvatski-fokus.hr