Zadnji komentari

Gdje je nestao čovjek?

Pin It

Promatrajući našu naciju, lako je uvidjeti da velika većina maše s uputnicama za psihijatriju, ali nažalost nikako da tamo i otiđu. Odlaze na koncerte svakakvih ološa, ne ljube, dapače još blate domaće izvođače, te ih nazivaju svakakvim podrugljivim imenima.

Podržavaju nacije, koju je i njihova rođena mater digla ruke o samih njih, a one koje su jadne napaćene, sustavno razarane desetljećima od barbara, nazivaju teroristima, pljucaju po njima i to se ne može samo po ulicama ćuti, to svi ološarski mediji svakodnevno s ponosom nam prezentiraju i gledaju nas u oči.

Gledavši dnevnik na bilo kojem programu, pametnom čovjeku odmah je sve jasno, koji su to ološi i propaganderi, mrzitelji svega nacionalnog i domoljubnog.

Oni će samog vraga propargirati, ali nećete ćuti ništa lijepo o Bogu, i Hrvatskoj.

Neka se povede neka domoljubna pjesma, eto vodeći vragova po svim medijima i udri vraže, a ološi i neprijatelji neka pune dvorane i odma udarne i podržavajuće vjesti, "oprosti im Oče, jer ne znaju što čine!"

Gdje je nestao čovjek?

Zar je moguće da se naša nacija pretvorila u jedan veliki svinjski kočak?

Da smo izgubili sve, ali doslovno sve vrednote jednog čovjeka i da su nas svi mogući neprijatelji i ološi doveli do ovog stanja, da nemamo trunke ponosa, da biramo zlo umjesto Boga i domovine, koje je načelo svakoj normalnoj naciji, da su nam dali psihijatrijske uputnice i mi ka retardirani klaunovi mašemo s njima i beljimo se jedni drugima, a ovi gori ološi svih ološa nas žedne vodu preko vode.

Jadno moja iskrivljena i luda nacijo, izgubili ste odavno svoj ponos i ono u sebi najvažnije, biti čovjek, kakavim se dragi Bog diči, ljubi obitelj, Boga i domovinu, a Vi ljubite sotonu i ološ.

Svaka čast šačici iznimkama, koji žive za te vrednote, i još koliko toliko drže domovinu ponosnom, ali sve više i više je tih ološa sa psihijatrijskim uputnicama, koji su nam sve zgazili i unazadili nas desetljećima i sve ono za što su se naši pradjedovi i djedovi borili, pa eto i mi sami u našem ne tako davnome domovinskom ratu.

Po svemu nam pljucaju i gazu i pretvorili nam sve u jedan veliki svinjski kočak.

Nema nama spasa kao naciji, koliko god to bilo tragično jedino rješenje je, da nam dođu sa svih strana stranci i poplavu nas oni će biti zasigurno veći Hrvati i čovjek, nego "mi Hrvati."

Dosta sam puta u svojim člancima iznosio, pa evo ponoviti ću opet, dragi moj narode ne isplati se vjetar pustiti za veliku većinu Vas.

Žali Bože poginulih heroja u domovinskom ratu za ovu naciju, za ovaj psihijatrijski narod, da isti slobodno šeće, radi što hoće, a toliki heroji ispod zemlje.

Za života ću imati samo jednu želju:"dragi moj Bože, mjenjam 97% Hrvata za sve poginule Hrvatske branitelje, molim te uskliši mi želju dragi moj Bože".

Dalibor Jednačak-Dale