Zadnji komentari

Bujica: Šokantan istup smijenjenog predstojnika Odjela za virologiju Hrvatskog veterinarskog instituta!

Pin It

DR. BEDEKOVIĆ DOBIO OTKAZ ZBOG SUKOBA S PLENKOVIĆEVOM MINISTRICOM POLJOPRIVREDE, POTPORE SLAVONSKIM SELJACIMA I IZNOŠENJA ISTINE O AFRIČKOJ SVINJSKOJ KUGI?!

DR. SC. TOMISLAV BEDEKOVIĆ: “Dali su mi otkaz nakon što sam ih prijavio Uskoku zbog kriminala, a u vijeće Instituta Plenkovićeva ministrica koja se kune u struku, imenovala je SDSS-ovca Milana Tankosića - koji je ekonomist, a ne veterinar!“

BEDEKOVIĆ: - Nakon prvog zabilježenog slučaja afričke svinjske kuge, u Upravno vijeće Veterinarskog instituta imenovali su osobu iz stranačke kvote SDSS-a - i sada zaključite sami; zbog čega je u nekim selima oko Vukovara virus potvrđen, a u drugima nije?!

TEŠKE OPTUŽBE SMIJENJENOG STRUČNJAKA, KOJI JE JOŠ PRIJE TRI GODINE UPOZORAVAO NA ONO ŠTO SE SADA DOGAĐA NA ISTOKU HRVATSKE: - Sve se radi kako bi se prikrio kriminal počinjen kod testiranja, vlastima je jedino važno skinuti s vrata Bruxelles i zbog toga su spremni pobiti sve svinje u Slavoniji!

POTPORA POBUNJENIM SLAVONSKIM UZGAJIVAČIMA SVINJA: - Direktive Europske komisije nikoga ne obvezuju na ubijanje životinja, a virus ne šteti ljudima!

“Ako ministrica Vučković kaže da zna kako prvi zabilježeni slučaj afričke svinjske kuge u Hrvatskoj nije došao od divljih svinja, onda nek' nam otkrije odakle jest,“ zatražio je od Plenkovićeve štićenice, Marije Vučković, bivši predstojnik Odjela  za virologiju Hrvatskog veterinarskog instituta, dr. sc. Tomislav Bedeković: “Zbog friziranja troškovnika pretraga na afričku svinjsku kugu prijavio sam Uskoku odgovorne s Instituta i dobio otkaz! Oštetili su državni proračun za više od 200 milijuna kuna, a sada po Slavoniji ubijaju svinje kako bi prikrili vlastiti kriminal i sve sakrili od Bruxellesa iz kojeg stižu direktive koje su im važnije od interesa vlastitog naroda!“

U šokantnom istupu dr. Bedeković je otkrio koga Andrej Plenković namjerava postaviti na čelo Hrvatskog veterinarskog instituta, kako je smijenjen i sankcioniran - i što je ministrica Marija Vučković poduzela kako bi izašla u susret zahtjevima Milorada Pupovca da njegovi glasači iz okolice Vukovara ne bi trebali eutanazirati svinje i da bi, za razliku od sela s hrvatskom većinom, normalno mogli prerađivati svinjsko meso u vrijeme tradicionalnih svinjokolja...

Govorio je i o testovima te ulozi Veterinarske komore, koja prijeti nepodobnim veterinarima suspenzijama i izbacivanjem, slično kao što je tijekom koronakrize Hrvatska liječnička komora prijetila nepodobnim liječnicima... Osvrnuo se na sudske procese koji su pred njim, a opisao je i cenzuru kojoj je bio podvrgnut kada je na N1 televiziji užvio počeo iznositi istinu o afričkoj svinjskoj kugi, pozadini cijele priče i prozivati aktualnu vlast!

Nakon što je Bujica emitirala necenzurirane snimke iz Otoka, iz srpnja ove godine, gdje su Plenković, Vučkovićka, Fucks i kontroverzni župan Dekanić bili izloženi vrlo konkretnim i neugodnim pitanjima ogorčenih stočara i seljaka, dr. Tomislav Bedeković je “ekipu koja želi pobiti sve svinje u Hrvatskoj i tako riješiti problem afričke svinjske kuge“ nazvao “veterinarsko-znanstveno-interesnom skupinom“. Komentirao je i ulogu Grlićeve Agroproteinke i postavio javno pitanje ima li uopće tvrtka aktualnog ministra vanjskih poslova studiju utjecaja na okoliš?!

Ugledni mladi stručnjak i otac troje djece, koji je zbog vlastitog znanstvenog i profesionalnog integriteta ostao bez posla, tvrdi da meso zaraženo virusom afričke svinjske kuge nije opasno za zdravlje ljudi. Prokomentirao je i svojedobno cenzuriranje prosvjeda nizozemskih farmera, a kada ga je voditelj pitao je li točno da krave štete okolišu jer prema tvrdnjama ekstremnih eko-globalista ispuštaju previše CO2, samo se nasmijao i nazvao takve priče glupostima! Komentirao je i green deal te zaključio da je priča o afričkoj svinjskoj kugi dio šireg plana za kontrolu nad proizvodnjom hrane, a u hrvatskom slučaju ne treba isključiti niti očito pogodovanje uvozničkom interesnom lobiju...

BEZ CENZURE: BUJICA EMITIRALA IZJAVE I KADROVE S VELIKOG PROSVJEDA SLAVONSKIH SELJAKA, KOJE NISTE MOGLI VIDJETI NA DRUGIM TELEVIZIJAMA!