Zadnji komentari

Muslimansko-bošnjačko otimanje republičke imovine Srbima, poruka je Hrvatima da je otimačina njihove imovine u beha zajednici završen proces

Pin It

Čudesni' pakt sunita i šijita u džihadu protiv Hrvata u BiH – Vrisak.info

Vjerski beha sukob za teritorij kojeg je započeo Alija Izetbegović, kasniji ratni zločinac i veleizdajnik beha zajednice islama, pravoslavlja i katoličanstva, u amanet turskom krvoločno genocidno kršćanocidnom okupatoru, njegov sin Bakir sa suprugom Crnogorkom Sebijom, vodi i danas jednakom brutalnošću kao i babo.

Ne vidi se kraj muslimansko bošnjačke agresije osvajanja svih beha resursa, politički, povijesni, kulturni, vojni, ekonomski te iznad svega teritorijalni, što je još jedan dokaz da se vjerski beha sukob vodio, i vodi, za teritorij.

I pored tako vidljivih pokazatelja vrste i cilja vođenja beha rata, a i njegova nezaustavljanja, nastavka, dio svijeta ne da  ne vidi, nego ne smije da vidi u strahu pred islamskim terorizmom oči zatvara i uši čepi. A to nije ništa drugo nego sudjelovanje na muslimansko-bošnjačkoj strani vjerskog ekstremizma, kojim drže gotovo tri desetljeća u političkom, ekonomskom i svakom drugom vidu zatočeništva kršćane na tim europskim marginama.

Muslimansko-bošnjačka radikalno ekstremistička politika u daytonski trodijelnoj beha zajednici, Federacija BiH, Republika srpska i Distrikt Brčko, odnosno u zajednici suverenih i konstitutivnih naroda Bošnjaka, Hrvata i Srba, pokazuje se preslikom Hamasovog terorističkog djelovanja trajnog rata sa susjedom Izraelom. Muslimani Bošnjaci čine sve, ovisno od toga tko će pobijediti u izraelsko hamasovom ratu, ostaje pitanje dana kada će na Hamasov teroristički način udariti i na Srbiju i na Hrvatsku. Lideri muslimana Bošnjaka su poput vođa Hamasa osigurali svoju i svoje djece egzistenciju izvan beha granica, Turska, Saudijska Arabija, Iran, Kuvajt, u milijardskim iznosima i faraonskim dvorcima, u kojima već danas smještaju zaslužne ratne zločince, ostavljajući narod, kao i Hamasovci, žrtvama svoga radikalizma i fundamentalizma.

Što je muslimansko-bošnjački vjersko politički ekstremizam užareniji, zbog čega bosansko i hercegovački lonac cijeli posdaytonski period kipi i prži čak i izvan beha granica, Svjetska zajednica je šutljivija, slijepija, a muslimansko-bošnjački radikali glasniji i odlučniji u realizaciji Alijinog zacrtanog cilja, Muslimanska Republika Bosna i Hercegovina. Nakon krađe gotovo svih političkih mjesta Hrvata u svim beha institucijama, čime je federalni beha dio na iransko afganistanski način pozelenio, a politički hamasizirao, do prije ratne neprepoznatljivosti, sve raspoložive političke, vjerske, pa čak i vojne snage usmjeravaju u osvajanje beha imovine i njeno upisivanje u svoje muslimansko-bošnjačko stopostotno vlasništvo jedan kroz jedan. U vlasništvo dinastije Izetbegović, ratnih zločinaca i muslimansko bošnjačkih Hamasovaca, koji u punom kapacitetu podržavaju palestinski teroristički Hamas u njegovim barbarskim zločinima prema izraelskom narodu, ženama, djeci, starima i nemoćnima.

Muslimansko bošnjačko osvajanje beha imovine osvajanje je i imovine Hrvata i Srba. Zar to nisu radili i Turci, predci muslimana Bošnjaka u osvajanju Bosne i Hercegovine. Kada su zločinima genocida i kršćanocida osvojili napadnutu kraljevinu hrvatske kraljice Katarine, i prisilno uvodili islam slijedilo je otimanje i oduzimanje, osvajanje i prisvajanje, zemlje kršćana i dodijeljivanje iste svojim zaslužnim genocidistima. Kršćani katolici su to ponovo doživjeli u muslimanskoj agresiji u periodu vjerskog beha sukoba kada su Muslimani na okupiranoj hrvatskoj zemlji gradili i izgradili džamije, baš u Travniku odakle je i krenula planirana muslimanska agresija na hrvatski narod i njegov teritorij.

I danas tri desetljeća poslije Bošnjaci brane svaki povratak prognanih Hrvata u svoja sela Srednje Bosne, Miletiće, Maljine, Čukle, Grahovčiće, Brajkoviće, Dubravice, Putkoviće, u gradove Travnik, Bugojno, Zenica, Sarajevo… A to nije ništa drugo nego osvajanje beha imovine, odnosno deteritorijaliziranje u prvom redu Hrvata, a zatim i Srba bez obzira na činjenicu da je Srbima svijet priznao Republiku.

Muslimansko-bošnjačko otimanje republičke imovine Srbima, poruka je Hrvatima da je otimačina njihove imovine u beha zajednici završen proces. U tom zločinačkom planu, koji je neodrživ trajno budući da je imovina, teritorij svetost za svaki narod i da nema opstanka naroda bez imovine i teritorija jer to su dvije kategorije koje mu jamče egzistenciju, opstanak i slobodu, uveliko su sudjelovali, i sudjeluju  i tvorci Daytona, visoki predstavnici i Haaški tribunal. Te svjetsko društvene kategorije kao dijelovi Svjetske zajednice bosansko i hercegovački problem su još više problematizirali stavljajući se otvoreno na muslimansko bošnjačku stranu, u strahu pred globalnim islamskim terorizmom, kršćanofobijom, kakav svijet gleda u Hamasovim zločinima nad izraelskim civilima, djecom, ženama, starim i nemoćnim.

U kratkom vremenskom periodu, na Hamsov brutalan način, izvršena su dva muslimanska strašna genocida, 1915. godine gladomorom i islamskim terorom smaknuto je gotovo dva milijuna Armenaca, a u ljeto 2023. više od 150 tisuća, ostatak tog kršćanskog naroda islamisti su, uz pomoć Turske, istrijebili sa njihovih tisućljeće starih ognjišta. Bojeći se sudbine Armenaca, Hrvata katolika u okupiranoj kraljevini Katarine više i nema.

Daytonisti, neki visoki predstavnici,Haaški tribunalisti i niz drugi isprepadanih skupina i asocijacija Zapadnog interesnog društva ustoličile su najradikalnije islamske terorističke organizacije pred europskim vratima. Hamasovci, Hezbollatovci, Isilovci, Džihadisti, Vehabije, Mudžahedini…, teroristička je snaga muslimansko bošnjačkim političkim, vjerskim, vojnim i inim liderima koji sve agresivnije jurišaju u osvajanje ne samo beha zajednice nego i Europe, u kojoj mir vide jedino kada njome islam zavlada. U osvajanje Europe kako bi njome zavladao islam, kao pretpostavka, pa i garant mira kako najavljuju bosanskohercegovački muslimani Bošnjaci, drugi pored prvog Komšića član muslimansko bošnjačkog beha Predsjedništva Bečirović kaže “,,,milioni nas (muslimana) će braniti BiH”.

Ne uveličavaju muslimani Bošnjaci samo broj stradale muslimanske djece u Sarajevu, procenat muslimana Bošnjaka u beha zajednici, nego i današnji broj džihadista uzdižu na milijunsku cifru. Milijuni “muslimana branit će muslimansku Bosnu i Hercegovinu”, prijeti Bećirović, jer Bakir ih je toliko izbrojao u džamijama, a Muslimanke rodile ispunjavajući zapovijed hodže Cerića. Bosna i Hercegovina ne ovisi ni o kome drugom, kao da u njoj ne žive Hrvati i Srbi, osim, kaže drugi muslimansko-bošnjački član 70 % čistog muslimanskog beha Predsjedništva, Bećirović “ogromna većina nas koji imamo samo jedan izbor, taj izbor se zove Bosna i Hercegovina, i dodao da će se domovina braniti svim sredstvima”.

Ne priznaju muslimansko-bošnjački lideri istinu Hrvata i Srba da je i njima jedan jedini izbor domovina Bosna i Hercegovina, njen dio koji ih obvezuje na obranu jednako tako svim sredstvima. Za razliku od muslimana Bošnjaka koji beha zajednicu prisvajaju u sto postotno svoje vlasništvo, što je znak da ne priznaju druge njene narode i njenu multinacionalnu, multikonfesionalnu, multikulturalnu i multisvjetovnu specifičnost, Hrvati i Srbi je vide onakvom kakva i jest, zajednica suverenih i konstitutivnih naroda kakva je definirana i priznata kroz referendumsko pitanje. A to znači da svaki beha narod ima pravo na svoj bosansko i hercegovački dio, i da će taj dio, kao i u vjerskom beha sukobu, braniti. Jer što je narod bez teritorija, beskućnik, nomad kojeg nitko ne priznaje i svatko ga goni i odgoni ne samo iz bližnjeg susjedstva nego i izvan državničkih granica. Muslimansko-bošnjačka unitarističko islamistička politika nepriznavanja prava Hrvatima na bosansko i hercegovački dio koji im pripada, i čiji korijen je puno dublji u bosanskoj hercegovačkoj zemlji izrastao prije prisilne islamizacije i dolaska muslimana na hrvatski okupirani teritorij, je iransko-hamasova politika nepriznavanja Izraela i njegovo brisanje sa karte svijeta.

Uz već duboko islamizirano i iranizirano muslimansko -ošnjačko društvo članovi beha Predsjedništva Komšić i Bećirović, nakon što je Bakir pozvao islamski svijet u globalni vjerski rat protiv mrskog Zapada, a Erdogan spomenuo i otvoreni sukob “križa i polumjeseca”, ubrzano hamasiziraju i hezbolatiziraju muslimane Bošnjake. A da su daleko otišli u tom procesu potvrđuje Bećirović prijetnjom ” Milioni nas u zemlji i inostranstvu nećemo dozovoliti razbijanje naše (zasigurno misli muslimanske) domovine, nikada i ni po koju cijenu”. Na Bakirov poziv milijuni muslimana iz cijeloga svijeta odazvali su se u rat polumjeseca protiv križa u beha zajednici, kao i u rat protiv Izraela, s ciljem uništenja Židova u Svetoj obećanoj zemlji, i katolika u fratarskoj Bosni.

Vinko Đotlo/hrvatski-fokus.hr