Zadnji komentari

Šokantno otkriće u bolnici: Evo što su Izraelci otkrili o Hamasu

Pin It

Vojnici IDF-a već su pronašli oružje i drugu infrastrukturu za teror. U zadnjih sat vremena, vidjeli smo konkretne dokaze da su se teroristi Hamasa koristili bolnicom Al Šifom kao stožerom za teror

Izraelski vojnici pronašli su oružje i "infrastrukturu za teror" u raciji na jednoj lokaciji u bolnici Al Šifi u Pojasu Gaze, rekao je u srijedu visoki vojni dužnosnik.

Dužnosnik je rekao novinarima da u bolničkom kompleksu nije bilo borbi pošto su vojnici došli tijekom noći te da nije bilo napetosti s medicinskim osobljem ili pacijentima koji se nalaze u drugom dijelu bolnice.

"Vojnici IDF-a već su pronašli oružje i drugu infrastrukturu za teror. U zadnjih sat vremena, vidjeli smo konkretne dokaze da su se teroristi Hamasa koristili bolnicom Al Šifom kao stožerom za teror", rekao je dužnosnik koji je želio ostati neimenovan.

Nije precizirao koji dio bolnice su vojnici pretražili niti što su točno pronašli, ali je rekao da će dokazi biti podastrijeti naknadno.

Nije rečeno koliko će dugo izraelska akcija u bolnici trajati

"Ovo je jako precizna i ciljana operacija. Naše snage su u jednom specifičnom dijelu jako velikog bolničkog kompleksa Šife", dodao je. Nije rekao koliko će dugo izraelska akcija u bolnici trajati.

Vojni dužnosnik rekao je da su četvorica militanata poginula u borbama izvan bolnice dok su vojnici pokušavali ući u kompleks. Dodao je da su vojnici ispitali ljude koje su zatekli u dijelu koji su pretražili.

"Shvatio sam da je jedan od njih Hamas", rekao je. 

direktno.hr