Zadnji komentari

Posebno izdanje Bujice uoči Kolone sjećanja

Pin It

VELIKA POBJEDA VUKOVARA I ŠKABRNJE: Pupovac je ustuknuo, nije bacio ‘vence’ u Dunav, a Anja Šimpraga ne smije u Škabrnju!

BEZ CENZURE! U emisiju se javljali gledatelji iz cijele Hrvatske: “Ovo je poraz Andreja Plenkovića, ne samo Pupovca! Vukovar je spašen, a Domovinski pokret je održao obećanje i nisu se povukli!”

UŽIVO IZ VUKOVARA: MARIO RADIĆ I STIPE MLINARIĆ ĆIPE!

U Bujicu se javio zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta – Mario Radić. U obrani Vukovara izgubio je oca i strica. Stric je poginuo na Sajmištu, a oca su mu ubili na Velepormetu, još ga nije pronašao i nema mu gdje zapaliti svijeću…

Radić je ponosno stajao pored biste Jean-Michel Nicoliera i poručio vladajućoj hrvatsko-srpskoj trgovačkoj koaliciji da ni milimetra neće ustuknuti pred onima koji blate HOS i insignie te odvažne i elitne postrojbe iz Domovinskog rata.

Uživo s glavnog trga Grada heroja u Bujicu se javio i Stipo Mlinarić Ćipe. U bitki za Vukovar izgubio je brata i kada je večeras pred vukovarskom bolnicom čuo pjesmu ‘Oči u oči’ autora vlč. Zlatka Suca, u izvedbi klape Sv. Juraj HRM-a, iz oka mu je potekla suza…

ŠKABRNJA UZ VUKOVAR – BRAT UZ BRATA, HRVAT UZ HRVATA: Iz Škabrnje se u Bujicu uživo javio ratni zapovjednik obrane najvećeg ravnokotarskog mjesta – Marko Miljanić. Četnici su mu tijekom okupacije zaklali oca: “Zadovoljan sam s time što u Škabrnju ove godine neće doći Anja Šimpraga Rašković. Ako Plenković hoće, nek’ ona polaže vijenac i zapali svijeću njegovom ćaći, mojemu neće!”

Voditelj Bujice najavio je da će u emisiju uživo iz Vukovara uključiti i Tomislava Josića, predsjednika Savjeta za branitelja gradonačelnika Ivana Penave, međutim, javljanje nije realizirano jer je policija zadržala ekipu Z1 televizije pa nisu mogli na vrijeme stići do Borova Naselja, gdje ih je čekao. I Josićeva obitelj je pretrpjela veliku žrtvu tijekom velikosrpske agresije na Grad heroja - roditelje su mu ubili, a on i brat završili su u srbijanskom logoru, isto kao i Ćipe.

U emisiji koja je i ovaj petak trajala čak sat i po’ emitirani su brojni prilozi, a ekskluzivne izjave novinarima Z1 i Slavonske televizije dali su HOS-ovci Zvone Ćurković, Damir Markuš i Marko Skejo. Već su danas došli u Vukovar i zajedno s brojnim suborcima formirali živi zid, kojim su bili spremni spriječiti Pupovca, Stanimirovića, Benčićku i sve ostale koji bi eventualno došli bacati ‘vence’ u Dunav…