Zadnji komentari

Ivica Marijačić u Bujici: “Dolazak u Vukovar treba zabraniti i Plenkoviću, zbog toga što koalira s okupacijskim gradonačelnikom Vojislavom Stanimirovićem!”

Pin It

GLAVNI UREDNIK HRVATSKOG TJEDNIKA O PROVOKACIJI SANDRE BENČIĆ: - ‘Venac’ u Dunav bacila je poskrivećki i po nalogu gazde Sorosa, kada to već nije smio učiniti Pupovac!

BEZ CENZURE: Pogledajte kako su reagirali šefovi Vlade i Sabora kada ih je novinar Z1 pitao što misle o ‘ZDS’ i HOS-u: Plenković je muljao, a Jandroković pobjegao pred kamerama!

OKRŠAJ EKIPE BUJICE SA ŠEFOM SDP-a: Peđa Grbin vrijeđao Marka Skeju, a naš novinar ga pitao zbog čega mu smeta hrvatski dragovoljac i vitez HOS-a?!

MARIJAČIĆ ODGOVORIO BAHATOM ŠEFU SDP-a: - Peđa Grbin nije hrvatski, on je jugoslavenski političar! Više mu se sviđa crvena zvijezda petokraka i pozdrav pod kojim je Vukovar napadan, nego simboli otpora velikosrpskoj agresiji i pozdrav pod kojim je Grad heroja branjen! Grbin se mnogo ugodnije osjeća na Tjentištu nego u vukovarskoj Koloni sjećanja!

EKSKLUZIVNO ZA BUJICU IZ VUKOVARA: Imamo izjavu Paula Nicoliera! Brat palog heroja HOS-a, Jean-Michel Nicoliera, bio je na čelu Kolone sjećanja s Damirom Markušem, iako je aktualna vlast činila baš sve da do toga ne dođe! 

POGLEDAJTE KADROVE NOGOMETNIH NAVIJAČA U GRADU HEROJA: Boysi s Funcutima, Torcida s Tornadom – svi za Vukovar!

Ivica Marijačić gostovao je u Bujici Z1 televizije povodom izlaska jubilarnog, 1000. broja Hrvatskog tjednika, čiji je osnivač i glavni urednik - i koji je danas najnakladniji list u Hrvatskoj…