Zadnji komentari

Crkva izbacila talijanskog svećenika: Nazvao je papu uzurpatorom povezanim s masonima

Pin It

APOKALIPSA: Svi koji tvrde da je papa Franjo lažni prorok, imaju opasnih  problema sa Sotonom! - Dnevno.hr

Guidetti je argentinskog papu u govoru  nazvao "gospodin Bergoglio", prije nego što ga je opisao kao "jezuitskog masona povezanog sa svjetskim silama, uzurpatorom protiv pape". Nakon čega je rekao da Franjo ima "mrtvački pogled, u ništavilo", za razliku od "dobrog Benedikta".

Talijanski svećenik Ramon Guidettij  u novogodišnjoj je proopovjedi papu Franju nazvao "uzurpatorom" nakon čega je izbačen je iz službe. 

Svećenik Guidettij vodio je misu u crkvi St. Ranieri u Guasticceu, u toskanskom selu selu u čast obilježavanja prve godišnjice smrti Franjina prethodnika Benedikta XVI. Guidetti je argentinskog papu u govoru  nazvao "gospodin Bergoglio", prije nego što ga je opisao kao "jezuitskog masona povezanog sa svjetskim silama, uzurpatorom protiv pape". Nakon čega je rekao da Franjo ima "mrtvački pogled, u ništavilo", za razliku od "dobrog Benedikta".

'Javno počinio čin raskolniče prirode'

Nakon što je ta vijest doputovala do livornskog biskupa Simonea Giustija, on je odmah izdao dekret u kojem se navodi da je Guidetti "javno počinio čin raskolničke prirode" i naredio da ga se "ukloni sa službe župnika St Ranierija u Guasticceu".  Svećeniku je također izrečena suspenzija te mu je oduzeta služba župnika.

"Svećenici i vjernici upozoreni su da s njim ne sudjeluju u ikakvom obliku liturgijskog ili drugog slavlja jer bi samim činom potpali pod iznimno ozbiljnu kaznu izopćenja", piše na kraju dokumenta. ANSA navodi kako je nakon izrečene kazne, svećenik poručio da je "znak časti biti izbačen iz ove Crkve, koja je tiranija".

direktno.hr