Zadnji komentari

Krijumčarima migranata treba dati 20 godina robije

Pin It

VESLALI I DOVESLALI Uhićeni krijumčari migranata iz Srbije u BiH -  organizirana skupina prokrijumčarila najmanje 245 migranata - Republika

Još jedna potjera za krijumčarom migranata: Udario u stup pa u policiju

Novi slučaj potjere za krijumčarom migranata dogodio se danas na području Cetingrada. Ozlijeđene su tri osobe, a vozilom je upravljao državljanin BiH.

Policijski službenici su jutros oko 8 sati na području Cetingrada uočili kombi vozilo bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka, za koje su posumnjali da se u njemu prevoze strani državljani, ilegalni migranti. Naknadno je utvrđeno da je vozač državljanin Bosne i Hercegovine, priopćila je PU Karlovačka.

Policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije su, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke, uporabom svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti vozilo. Međutim, vozač se oglušio i nastavio se kretati. Potom je u Gornjem Taborištu izgubio nadzor nad kombijem, udario u stup, a nakon toga u policijsko vozilo.

U događaju su ozlijeđene tri osobe, a radi se o stranim državljanima iz kombi vozila. Poslani su na daljnje liječenje.

Vozač je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma. Strani državljani dovedeni su u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

narod.hr