Zadnji komentari

Muslimanska politika rušenja budućnosti svijeta

Pin It

Visokom cijenom hrvatski narod plaća tursko njemačko savezništvo u Bosni i  Hercegovini - Kamenjar

Muslimansko bošnjački govor o vjerskim pravima i slobodama samo je oružje u krvavim rukama nekažnjenih ratnih muslimanskih zločinaca

Svjetsku globalnu političku stvarnost u danom povijesnom trenutku najbolje pokazuju, otkrivaju i opisuju suvremeni diktatori, ubojice, ratnici, nekažnjeni ratni zločinci, no iznad svega lideri nekažnjeni povijesnih krvoločno genocidnih imperija i carstava.

Teško svijetu kada o vertikalnim vrjednotama govore ti pojedinci. Vrijeme je u kojem se lopovi skrivaju vičući držite lopova, zločinci iza vike držite zločinca, ubojice iza galame držite ubojicu. Znak je to za veliku uzbunu, i zabrinutost za ono što slijedi sutra. Njih je uvijek bilo, bit će ih, no danas ih je najviše i najglasniji su. Po zvukovima i govorima koji odjekuju bosansko i hercegovačkim i svjetskim prostorima, da se zaključiti da dolaze iz najcrnjih političko ideoloških jazbina, i centara islamističkih zemalja, onih autokratskih, diktatorskih i crno vjerski radikalnih.

U galami o neprolaznim civilizacijsko kulturnim, i demokratsko slobodarskim vrjednotama, razaznaje se invazijska islamistička prijetnja globalnog pokoravanja kršćanstva i kršćanskih stečevina. Kršćanskih naroda i zemalja. Svaki njihov govor o bilo kojoj ljudskoj stečevini, bez obzira s koliko ljudskih žrtava je plaćena, zapravo je trasiranje puta islamistima koji jurišaju, ni od koga zaustavljani, na Europu i njen kršćanski identitet. Kršćani u Bosni i Hercegovini i u Europi danas su najugroženiji vjernici u svijetu.

Nikada Stara dama nije u isto vrijeme bila toliko materijalno ekonomski jaka i moćna a u isto vrijeme toliko politički nemoćna u obrani. Ušutkana i zavezanih ruku Europa se našla najnezaštićenijim kontinentom, a njeni narodi najugroženijim. Sve je bliže ivici na kojoj će se morati politički probuditi, i protiv volje onih, ne samo islamističkih nego i vlastitih uspavljivača (Merkel) koji su je uspavali, dok joj iznad glava sijevaju maćevi islamističkih invazionista.

 Dotjerana u daleko neizvjesniji i nesigurniji položaj negoli je bila u vremenu turskog invazijskog dolaska pod Beč, Stari kontinent se našao u položaju doslovnog biti ili ne biti. Biti ili ne biti u svom kršćansko kulturnom, civilizacijsko slobodnom, stoljeća starom identitetu.

Savez Merkel i Erdogana

Migrantsko islamistička invazija planirana u najradikalnijim muslimanskim zemljama, financirana velikim dijelom političkim savezom Merkel – Erdogan, u kojima su u temelju istrgnuli i spalili tisućljeća stari krščanski korijen, nasilno teroristički, mijenja demografsko vjersku, kulturno civilizacijsku sliku europskih zemalja.

O tom, za muslimanski svijet legalnom migracijskom invazijsko vjerskom islamističkom terorizmu, diktatori u muslimanskim zemljama s većim pravom govore i opravdavaju ga, negoli o pravu kršćanskih žrtava na obranu. To pokazuje u povijesti najteži položaj kršćana kako u muslimanskim tako i u kršćanskim pokorenim zemljama.

Zato, kada danas lideri, ili neke političko vjerske asocijacije, i akademske zajednice muslimanskih zemalja govore o vjerskim pravima i slobodama u Europi, kršćanskom svijetu, onda se to odnosi samo na vjerska prava i slobode muslimanskih invazionista, i u isto vrijeme ograničavanje isti tih prava i sloboda kršćanima domaćina.

U tom globalnom muslimanskom osvajanju i pokoravanju europski kršćanskih naroda vrlo aktivno, s radikalno ekstremističkim dimenzijama sudjeluju i muslimani iz beha zajednice. Poglavito radikalni su u zahtjevima rješavanja beha slučaja. Njegovo rješenje vide, a na tome i  rade, na način nestanka kršćana i kršćanstva na beha prostorima sa svim njihovim vjerskim znakovljima i simbolima. Onako kako su sve druge islamske države rješile pitanje kršćana u svojim zemljama. A to znači progon kršćana, ubijanje, silovanje, etnička čišćenja, odnosno genocid.

U beha zajednici to bi značilo smrt gotovo dva i pol milijuna kršćana, i iskorjenjivanje njihova svakog traga i znaka. Muslimanska je to globalna politika i prema Državi Izrael i njenom narodu, u kojoj Iran prijeti njegovom brisanju sa karte svijeta, a turski predsjednik kao dobitnik beha zajednice u vidu amaneta od Alije Izetbegovića, izraelsku obranu od terorističkog Hamasa uspoređuje s Hitlerom.

To govori predsjednik zemlje nasljednice najbrutalnijeg i najbarbarskijeg, Osmanlijskog, nacizma i fašizma, genocida počinjenog nad svim porobljenim narodima u prošlosti. Poglavito teškog i krvavog zločina genocida počinjenog nad katolicima u porobljenoj fratarskoj Bosni i Hercegovini, gdje su i ostavili visoki spomenik tom vremenu obilježenog strašnim zločinima sa vidljivim posljedicama i danas.

Erdoganov govor o izraelskoj obrani, i govor prijetnja iranskih ajatolaha Izraelu sa njegovim uništenjem, slika je današnje crne stvarnosti, i još crnje budućnosti svijeta. Zapravo, svijeta bez budućnosti u vjerskom šarenilu, i njegovoj jednobojnosti u zelenoj muslimanskoj boji. Slika svijeta koju slikaju današnji muslimanski lideri, u najvećoj mjeri nekažnjenih kako prošli tako i sadašnjih zločina genocida u Bosni i Hercegovini.

Kakva će biti slika svijeta pokazali su islamisti i u Gorskom Karabahu gdje su u kratkom vremenu, uz pomoć Erdoganove politike protiv kršćana i kršćanstva, poubijali, prognali i zatvorili kao roblje, što je vidljivo u svim islamističkim zločinima progona kršćana, oko 200 tisuća Armenaca, naroda nad kojima Turci u kontinuitetu čine zločin genocida.

Ekstremističku politiku zločina i terora koju gotovo diljem svijeta provode kršćanofobisti, uveliko svim sredstvima i načinima, pa čak i fizičkim sudjelovanjem podupiru i odobravaju i muslimansko bošnjački lideri. Tijesno se solidariziraju s Erdoganom, koji je dobio od ratnog zločinca i izdajnika Alije Izetbegovića dio beha zajednice u amanet, opravdavajući njegove riječi napada na izraelskog premijera za kojeg je kazao „da će nas natjerati da čeznemo za Hitlerom“.

Iako Erdogan iza sebe ima i zločine crkvocida pretvaranja crkve Svete Sofije u džamiju, podupiranje muslimana Bošnjaka da i oni crkvu Sv. Marije u Jajcu pretvore u džamiju, i zločine po Siriji, nad Kurdima, Armencima, pa i velikom upletenošću u beha problem kojeg čvrsto drži zamrznutim, igrajući na muslimanski veliki natalitet koji je najavio bivši poglavar IZ BiH Cerić riječima da svaka Muslimanka mora roditi najmanje petero djece, dvoje za sebe a troje za muslimansku Bosnu i Herecgovinu, i kao takav nalazi pristalica u redovima muslimana Bošnjaka.

Muslimanska politika ne gradnje nego rušenja budućnosti svijeta, gdje su već danas vidljive strašne posljedice. Kako i ne bi bile kada o sadašnjosti govore muslimanske vođe krvavih ruku od krvi kršćana, i na toj kršćanskoj tragediji grade budućnost islama. Na isti takav način, krvavih ruku od nedužnih hrvatskih žrtava, djece, stari, bolesni, i muslimani Bošnjaci, konvertiti Građani, i Ostali pokušavaju graditi, na masovnim hrvatskim grobnicama muslimansku Bosnu i Hercegovinu.

Muslimansko bošnjački govor o vjerskim pravima i slobodama samo je oružje u krvavim rukama nekažnjenih ratnih muslimanskih zločinaca kojim, kao što su etnički od Hrvata očistili beha Predsjedništvo, etnički i vjerski čiste beha prostore, i političke institucije na svim razinama vlasti, u kojima je svaki dan sve manje hrvatskih predstavnika. Kako trebaju dovršiti taj zločinački proces pokazali su im visoki predstavnici Ashdown i Petritsch, kada su podsmijavali sve hrvatske legalno izabrane predstavnike, a na hrvatske institucije išli tenkovima. 

Vinko Đotlo/hrvatski-fokus.hr