Zadnji komentari

Domagoj Pintarić i Ivan Komšić u Bujici

Pin It

Između Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića nema prevelike političke razlike, a ovih 10 primjera to i dokazuje!

UŽIVO! ANDRIJA KLARIĆ ŽESTOKO PROZVAO GRBINA, BENČIĆKU I KEKINICU ZBOG MOTA POD KOJIM SE OKUPLJA LJEVICA NA TRGU SV. MARKA: “Za kakvu će to drugovi 'slobodu' prosvjedovati?

Nisam ih vidIo kada smo riskirali uhićenja na velikim skupovima u vrijeme korone, boreći se za slobodu svih građana i pravo na izbor!“

YU/LJEVICA I BRISELSKI HDZ NA ISTOJ STRANI:

ZA Istanbulsku konvenciju i rodnu ideologiju - pogledajte urnebesni pljesak Milanovićeva SDP-a Plenkovićevom HDZ-u u sabornici nakon izglasavanja ratifikacije IK!

PROTIV referenduma i promjene izbornog sustava – pogledajte kako je Šeks hvalio Grbina, a Kuščević Bauk, nakon što je napao hrvatsku dijasporu!

ZA Marakeški sporazum i dobrodošlicu migrantima – Milanovićev ministar policije Ranko Ostojić pozdravlja migrante s 'Selem Alejkum', a Plenkovićeva povjerenica u EK govori o uvozu migranata iz Afrike, kao rješenju demografskih problema EU?!

PROTIV 'ZDS' i HOS-a - Milanović bi ploču palih HOS-ovaca u Jasenovcu bacio u smeće i kazneno progonio mlade, a Plenković mulja i dopušta prešutni progon na Pupovčev zahtijev!

ZA Pupovca i etnobiznis – Plenković SNV-u financira Novosti i Srb i 'Krajinu', a Milanović mu je kao SDP-ov premijer dao zgradu u središtu Zagreba vrijednu milijune!

PROTIV dijaspore i veće zastupljenosti Hrvata iz BiH – SDSS-u 3 zastupnika koliko i hrvatskom iseljeništvu i svim Hrvatima iz Bosne i Hercegovine zajedno! SDP je to uveo, a HDZ podržava...

ZA cijepljenje i maske – Milanović i Plenković su se cijepili, prva dama je promovirala cjepivo, a Plenković prijetio onima koji drukčije misle... Pogledajte kako je Milanović pohvalio politiku Plenkovićeve Vlade i ponašanje tijekom dvije godine tzv. corona-krize!

PROTIV slobode i prava na izbor svih građana – Peđa Grbin, Sandra Benčić i drugovi nosili su maske i huškali na prosvjednike protiv tzv. covid-potvrda i sudionike zagrebačkog Festivala slobode, a sada pozivaju na prosvjed za slobodu na Trg sv. Marka?!

ZA vijence na Sutjesci i 22. lipnja, PROTIV Bleiburga – Bujica objavila video Milanovića i Grbina na Tjentištu, ali i vijenaca koji je Titovim komunistima poslao Andrej Plenković!

BEZ CENZURE: Gosti Bujice bili su podcaster i društveni komentator – Domagoj Pintarić i politički komentator, novinar i kolumnist – Ivan Komšić...