Zadnji komentari

Bujica: Šokantna emisija o ratnom profiterstvu i pretvorbenoj pljački Hrvatske

Pin It

DARKO PETRIČIĆ U BUJICI: “Mesić nije vratio ukradene australske čekove, a razmišlja o povratku u politiku?!“

VJEROVALI ILI NE: STIPE MESIĆ U BIVŠEM KINU 'KOZARA' NA OSNIVANJU NOVE STRANKE ‘PLAVI GRAD’ BIVŠEG BANDIĆEVOG SURADNIKA?!

BEZ CENZURE: Politolog koji je na sudu pobijedio Mesića, večeras ga je razmontirao i pred kamerama, u udarnom terminu Z1 televizije!

“Udba je pažljivo pripremila pljačku Hrvatske,“ izjavio je u Bujici hrvatski politolog i istraživački novinar, Darko Petričić, autor filma PRAVOSUDNA MAFIJA, koji je oslobođen na sudu - kada ga je svojedobno za klevetu tužio bivši predsjednik Stipe Mesić: “Svi ratni profiteri su dobro umreženi i nitko bitan iz njihovih redova nije odgovarao! Razlog je jasan - državne odvjetnike postavljao nam je Mladen Bajić, a suce birao Vladimir Šeks!“

Kada se počelo govoriti da bi trebalo ponovo uvesti Zakon o ispitivanju podrijetla imovine, Plenković je rekao da bi to značilo “kršenje ljudskih prava uglednih poduzetnika“ – podsjetio je Petričić i naveo primjere iz suspektnih biografija nedodirljivih tajkuna bliskih dubokoj državi - poptu Emila Tedeschija, Branka Roglića, Danka Končara, Vanje Špiljka... Svi su oni bliski Mesiću, a prema potrebi i raznim drugim političkim opcijama koje doniraju tijekom kampanja i na taj način osiguravaju svoj mir...

Najviše je kritizirao hrvatsko pravosuđe i objasnio zbog čega se odlučio na snimanje dokumantarnog filma PRAVOSUDNA MAFIJA, gdje na konretnim primjerima opisije dosadašnje funkcioniranje DORH-a, u čijim se ladicama drže predmeti iz sfere privatizacijske pljačke, kriminalne pretvorbe i ratnog profiterstva.

Petričića čudi i to - kako Ivica Todorić još uvije živi u dvorcu podno Sljemena i zbog čega mu imovina nije oduzeta: - Svojedobno je aktivisti bliski Možemo klečali pred Kulmerovim dvorima i čudili se kako 'Gazda' može živjeti u hotelu, a sada više ne postavljaju to pitanje?!

Najveći dio emisije bio je posvećen Mesiću i njegovim čekovima, ali i načinu funkcioniranje duboke države u zaštiti neoudbaških tajkuna, koji su se za pretvorbenu pljačku pripremili još krajem osamdesetih. prije raspada bivše Jugoslavije i velikosrpske agresije na Hrvatsku državu.

Kritike u emisiji nije bio pošteđen ni aktualni predsjednik, Zoran Milanović, koji često javno govori da “nije trebalo Njemačkoj izručiti Mustača i Perkovića jer ozbiljne države ne izručuju šefove svojih tajnih službi“, međutim – kako je rečeno - nigdje ne spominje da je riječ o udbašima, lojalnima prvenstveno propaloj Titovoj komunističkoj Jugoslaviji i moćnicima koji su zadržali kontrolu nad velikim dijelom obavještajnog sustava te djelovanja duboke države u Hrvatskoj nikada niti nisu mogli biti procesuirani. Mustača i Perkovića je šitio DORH na čelu s Mladenom Bajićem i pravdu u slučaju ubojstva Stjepana Đurekovića, Hrvatima je mogla donijeti jedino Njemačka država i zapadno pravosuđe.

UŽIVO IZ LJUBLJANE: LIJEVO-UDBAŠKA INTERESNA OSOVINA MESIĆ – KUČAN!

U javljanju uživo iz Slovenije, glavni urednik Nova24 televizije – Boris Tomašić, opisao je djelovanje duboke države u Deželi, gdje se devedesetih također dogodila privatizacijska pljačka u organizaciji bivše partije i ostataka komunističkih tajnih službi. Proveli su je ljudi Milana Kučana, bivšeg slovenskog lijevog predsjednika i bliskog intimusa notornog Stipe Mesića...