Zadnji komentari

Tomislav Josić u Bujici: “Glas za HDZ je glas za SDSS i četničku kokardu, a glas za ‘Reke pravde’ je glas za Sutjesku i crvenu zvijezdu petokraku!”

Pin It

JOSIĆ (DP): - Da su Plenković i Milanović bili s nama na Trpinjskoj cesti ili došli braniti Sajmište, vidjeli bi što simbolizira crvena zvijezda, a što za Vukovar znače HOS i ‘ZDS’!

“Kad mi je otac imao samo dvije godine, bilo je to ‘45. - Titovi “osloboditelji” htjeli su ga strijeljati u majčinom naručju, s još nekoliko članova moje uže obitelji,” otkrio je u Bujici Z1 televizije Tomislav Josić, dragovoljac obrane Vukovara i jedan od favorita DP-a u utrci za Hrvatski državni sabor: ”Devedeset prve su isti – jugovojnici - napali moj Vukovar. Dobro znam što simbolizira crvena zvijezda petorkama na njihovu čelu i što bi nam donijele tzv. Rijeke pravde, koje ja zovem ‘reke’…”

Stožer Domovinskog pokreta za zagrebačku II. izbornu jedinicu trebao je biti u sesvetskoj HVIDRA-i. ali je Josiću, unatoč dobroj volji lokalnog predsjednika udruge, središnja HVIDR-a pod patronatom Josipa Đakića i kontrolom Tome Medveda, to zabranila: - HDZ-ovcima smetaju dragovoljci i branitelji, al’ im ne smeta Milorad Pupovac i njegov SNV, kada orgijaju u Domu hrvatskih branitelja u Puli, plešu Žikino kolo i rugaju se cijeloj Hrvatskoj!

Uživo iz Parka Žarka Manjkasa Crvenkape u zagrebačkoj Dubravi, u emisiju se javio kandidat s liste Domovinskog pokreta – Vedran Černy i koalicijski partner, predsjednik Zelene liste i bivši član HSS-a – Nenad Matić…

Černy je objasnio zbog čega mu je neprihvatljiv Plenkovićev HDZ i kako je “svaki pošteni član napustio stranku zbog koaliranja sa SDSS-om, skandala poput ratifikacije Istanbulske konvencije i zbog toga jer ne smije biti talac politike jednoga čovjeka”…

Matić je žestoko prozvao Krešu Beljaka i zahvalio hrvatskim biskupima na hrabroj i vrlo jasnoj izjavi HBK povodom predstojećih izbora: - Prepoznao sam Domovinski pokret i našu koaliciju u preporuci Katoličke crkve i naših biskupa! Mi ćemo uvijek biti za Stepinca i protiv Tita! Nikada nećemo s Grbinom i Beljakom, Bečićkom ili Pupovcem. Nikada s onima koji neće pristati na deratifikaciju Istanbulske konvencije i koji su odgovorni za korupciju i nepotizam zbog kojeg u Hrvatskoj ima sve manje Hrvata.

Matić je isključio bilo kakvu mogućnost postizborne suradnje koalicije okupljene oko DP-a s jugoslavenskom i globalističkom ljevicom: - Grbinove ‘Rijeke pravde’ podsjećaju me na krvave poslijeratne rijeke, koje su se crvenile od hrvatske krvi naših ubijenih, zarobljenih vojnika i u mrak odvedenih civila…