Zadnji komentari

Nije sve bajno u Mostu: Priča o sukobu Miletića i bračnog para Raspudić dobila nastavak

Pin It

U javnosti se pojavila informacija o svađi unutar stranke Most. Navodno je zaiskrilo između Marina Miletića i supružnika Raspudić. Kuloari bruje kako je Marija Selak Raspudić odbila biti na listi za Europski parlament i to jer se na istoj našao Marin Miletić. Prema ranijim informacijama navodno je upravo ona trebala i nositi listu.

Potom su se pojavila nagađanja da njezin suprug Nino Raspudić napušta Most, u koji se učlanio u rujnu 2023. godine, a tada je primljen i u predsjedništvo stranke. Potvrde ni demantija ovih informacija još nema.

Portal Direktno je kontaktirao Ninu Raspudića, ali nije odgovorio na telefonski poziv.  Šuška se i da je do sukoba između Miletića i Selak Raspudić je došlo nakon što je Selak Raspudić u jednoj od debata kazala  da je pravo na pobačaj temeljno pravo i odluka žene, što se nije svidjelo Miletiću, a o čemu je pisao i naš portal.

Sukob Miletić - Selak Raspudić

"Most je jasno za život. Objavili smo svoju političku deklaraciju i jasno smo to rekli. Vrhu stranke, predsjedništvo, naš predsjednik, svi mi tu imamo isti stav. Marija se ovdje pogrešno izrazila, ali neka ona sama to objašnjava", poručio je Miletić. Selak Raspudić kasnije je pojasnila svoj stav. 

"Potpuno mi je neprihvatljivo da pobačaj ide kao najviša državna vrednota u Ustav, smatram da to nema nikakvog smisla. Što se tiče toga je li to odluka žene, da, smatram da jest i to sam od početka jasno govorila. Jasno je i da ja smatram da život uvijek treba štititi", kazala je Selak Raspudić. 

direktno.hr