Zadnji komentari

Kukavica: Stali smo uz hrvatski narod i ne bojimo se biti dio izvršne vlasti!

Pin It

Oporba se obrušila kritikama na račun nove vlasti, zastupnik DP-a dao do  znanja: “Moje prezime jest Kukavica, ali vidjet ćete da se ne bojimo” -  Hrvatski Glasnik

Zastupnik DP-a Ivica Kukavica: ''Proučavajući svih ovih godina što se događa, bilo mi je jasno da u hrvatskom društvu ne postoji desnica u izvršnom smislu, i od 2000. godine sve one desne politike koje definiraju našu državu nisu bile izvršni dio niti jedne vlasti''.

''Svih ovih godina bila je ugrožena jedino hrvatska desnica zato što je nije bilo. Bilo je pokušaja, pojedinaca, ali ono što je nama trebalo kao društvu je da se ne dogode određene devijacije i zakoni koji su ugrožavali jednu značajnu skupinu u našem društvu, a toga nije bilo''.

''Tu je nastao Domovinski pokret, stranka koja se jasno definirala. DP je vrlo jasno rekao temeljem svojih političkih smjernica da ne može biti dio većine sa SDSS-om i 'Možemo'. Voljom hrvatskog naroda DP je dobio značajnu podršku i postigli smo ono obećanje da će DP biti prva stranka na desnom političkom spektru koja će sudjelovati u izvršnoj vlasti''. 

''Budite sigurni da neće biti onih politika i onih tema koje su se ovdje, u Hrvatskom saboru, čule. Hoćemo li uspjeti ispuniti naše programe? Ja to ne znam jer nisam vidovit, ali tu smo, stali smo uz hrvatski narod i ne bojimo se. Moje prezime je Kukavica, ali vidjet ćete da se ne bojimo!''.