Zadnji komentari

Slavoserbi vladaju a mi šutimo

Pin It

Kad čovjek dođe u bezizlaznu situaciju, ima samo dva izbora. Borba ili predaja. Mi još uvijek nismo načisto što činiti? Upali smo u apatiju a još uvijek nemamo jasan cilj i ideju. Pristup informacijama nam je ograničen, a tito & co. najavljuju još rigorozniju cenzuru. Tako bar kaže drugarica Obuljen.

Zamislimo na trenutak situaciju gdje u RH sve štima kao švicarski sat. Proveli smo lustraciju, dobili ratnu odštetu od četnika, na vlasti su istinski Domoljubi, nema mita, korupcije i nepotizma…….Bi li tada narod bio zadovoljan, bezbrižan i sretan? Ne vjerujem. Toliko smo zaokupljeni svojim problemima da se uopće nemamo vremena baviti globalnom problematikom. A svijet se toliko promijenio u zadnjih nekoliko godina, da je nemoguće pohvatati sve konce. Ono što je do jučer bilo u sferi znanstvene fantastike, danas je normalno. A ta nova “normala” je u stvari obična globalistička agenda, kojom se čovječanstvo želi promijeniti iz korijena.

Nažalost, u tom monstruoznom planu nema ništa pozitivno. Osim ako nisi: antifa, peder, “aktivist”, pobornik brisanja granica, masovnih migracija, abortusa, teorije o globalnom zatopljenju…..itd. Oduvijek se predsjednik SAD-a smatrao najmočnijim čovjekom na svijetu. Ali kada vidimo sa kojim se sve problemima susreće gosp. Trump, ta teorija pada u vodu. “ Amerika i Engleska biti će zemlja proleterska…!”, poznati je stih koji smo morali učiti u bravarovoj tvorevini. Čak ni najzagriženije komunjare nisu u njega vjerovale a danas je ta opcija potpuno realna.

Ali što se to nas tiče, kad nismo riješili ni jedan problem sa početka teksta? A vlast nas je odavno svrstala na pogrešnu stranu. Kako onda biti optimist? Tješimo jedni druge izlizanim frazama u koje ni sami ne vjerujemo. Jadna li su naša djeca i generacije koje dolaze. Neka im je dragi Bog na pomoći.

Oduvijek je bilo kompleksaša koji su maltretirali slabe i nemoćne. Postoje i države čije se vlasti brutalno iživljavaju na svojim građanima. To se zove represija. Kada je naša vlast shvatila da “može što hoće“, više uopće ne bira metode. Za sad još ne tuku, ali nikad ne reci nikad. A narod šuti i trpi. Neki bi se žalili ali nemaju kome. Nekada se pravda tražila na međunarodnom sudu za ljudska prava. Više neće. I on je odavno u rukama globalista i nema nikakav kredibilitet.

Danas svaku informaciju treba uzimati s rezervom. I prestati sa idoliziranjem pojedinaca. Dosta je bilo “svetih krava” (nedodirljivih) i svakoga treba suditi isključivo po djelima. Od šuplje priče se ne živi. Naša Crkva je u najtežim trenucima, uvijek bila uz narod. Sudeći po nedavnom govoru Kardinala Bozanića, i to je postalo upitno. Da uz tekst nije bila objavljena popratna slika, pomislio bi da su u pitanju riječi patrijarha Pavla. Ogradio se Kardinal od NDH, poručio da štovatelji iste nisu pravi vjernici a nije propustio spomenuti ni uvijek aktualni Jasenovac. O zvjerstvima četnika i komunističkog režima, ni riječi? Sve je manje ljudi poput dobrog Biskupa Vlade Košića. Koji govori ono što narod misli, i ne ustručava se kritizirati vladajuću elitu. On je naš glas.

Kad čovjek dođe u bezizlaznu situaciju, ima samo dva izbora. Borba ili predaja. Mi još uvijek nismo načisto što činiti? Upali smo u apatiju a još uvijek nemamo jasan cilj i ideju. Pristup informacijama nam je ograničen, a tito & co. najavljuju još rigorozniju cenzuru. Tako bar kaže drugarica Obuljen. Koja je postala ministrica isključivo zahvaljujući dudogodišnjem poznanstvu sa našim vrlim premijerom. Treba biti pošten i priznati da ideja o cenzuri interneta, nije potekla iz redova vjerodostojnih. Gospodar života i smrti mlađahni Soroš, je prije točno godinu dana rekao da je sloboda govora na internetu “javno zlo” i da ga što prije treba regulirati (čitaj-cenzurirati). Našim slugama i podanicima je samo ostalo da to primjene u praksi. I najveći naivci su konačno shvatili tko je pravi vladar EU, a samim tim i RH.

Još jedna osoba je postala ministrica, samo zato što je bila dobra drugarica sa Kim Jong Plenkijem. Beograđanka Marija Pejčinović Burić. Dosta joj je pomoglo i poznavanje stranih jezika, pogotovo srpskog. Pa tako gđa. Botox osim latinicom, zna pričati i čirilicom. A jedna od onih kojoj smo također slijepo vjerovali (KGK), kaže da afera “avioni” nije naštetila međunarodnom ugledu RH. O kakvom ugledu pričamo? U svijetu nas predstavljaju jugokomunjare a Ministrica vanjskih poslova nam priča ekavski!? Više je SVETA nogometna reprezentacija na čelu s Dalićem promovirala RH, nego svi paževi, masoni i stranački poslušnici zajedno.

Svijet svake godine obilježava dan sjećanja na žrtve Holokausta. Što je u redu. Žrtve Komunističkih režima (kojih je bilo puno više), se tek sporadično spomenu u kontekstu. Zato prestanimo pričati o nekoj ravnopravnosti, kad je očito da vjera i nacionalnost i tu igraju glavnu ulogu.

Za neke stvari smo sami krivi. Padamo na sitnicama i pravimo početničke greške. Umjesto da se držimo skupa, mi se na društvenim mrežama međusobno prepiremo. Bez ikakve potrebe. Netko preferira Tuđmana, a netko Poglavnika, Radića ili Starčevića. To je interna stvar svakog pojedinca i uopće ne vidim u čemu je problem? Bitno je da imamo zajednički cilj. Za razliku od nas, kmeri se nikada ne svađaju oko bravara i ostalih “velikana” NOB-a. Tu su nažalost u prednosti…

I riječ MAZOHIZAM je dobila novu definiciju. Kako drugačije nazvati fenomen, gdje Domoljubi čitaju Imbex, YUtarnji, 24 časa i ostale jugočetničke medije, sa obrazloženjem da žele znati što “druga strana” misli?? Ne kontam, ne razumijem i ne shvaćam?

Gosp. Hasanbegović je po ko zna koji put pokazao intelektualnu superiornost u Saboru. Svojim izvrsnim govorom je ponizio obe stranke “lijevog centra”. Pošto mu ne mogu parirati ni na koji način, očajnici ga vrijeđaju. Pa tako netalentirani režiser iz “regiona” Rajko Grlić, još uvijek kuka nad slobodom “umetnika” koje je Zlatko htio staviti pod svoju “Blaiburšku čizmu“?! Da je ovo slučajno Zlaja rekao za nekoga iz redova “nebeskog naroda”, već bi do sada bio u Haag-u.

Sreća pa smo danas u Hrvatskoj svi ravnopravni. Osim “slavoserba“. Oni su ipak malo “ravnopravniji”.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar