Zadnji komentari

Samo ludilo Hrvata spašava

Pin It

Pošto je svijet otišao u neku stvar, tako su se i norme promijenile. Nije više dovoljno biti pametan, dobar i pošten, jer takvi obično prvi nastradaju. Ako misliš nešto mijenjati, moraš biti barem mrvicu opićen. Jer takva su vremena došla. Da parafraziram onu staru srpsku narodnu:“Samo ludilo Hrvata spašava”

U jednoj Kninskoj školi, Srpska Pravoslavna Crkva je kupila tablete samo za 7 učenika srpske nacionalnosti. Mali Hrvati su dobili spolovilo od ovce. Velikodušna gesta SPC, koja pridonosi “suživotu i pomirenju”. Da je bilo obratno, već bi “ugledni” mediji pisali kako Ustaše provode apartheid. Kad je Predrag Mišić – Peđa za to čuo, samo je rekao: “Kupit ću dvadeset tableta svoj djeci, inače bih bio kao i oni.” To je odmah i učinio (iz svoga džepa), uz molbu da se o tome ne piše. Uz dužno poštovanje Peđi, ja o ovome moram napisati barem riječ-dvije. Samo da shvatimo da ipak nije sve tako crno, i da među nama još ima LJUDI. I dok je god tako, bit će i nade. Gospodine Mišiću, naklon do poda i veliko hvala.

Sušta suprotnost Peđi je Predsjednik HVIDRE Josip Đakić. Tako bahato, zlobno, jadno i bijedno stvorenje se teško može opisati. Kad bi netko i krenuo u takvu avanturu, morao bi u najmanju ruku napisati enciklopediju. Meni se jednostavno riga kad ga vidim, zajedno sa njegovim rektalnim drugovima. Najveća je tuga, što su takvi danas na vlasti a ove druge se proglašava marginalcima. Only in Croatia.

Šibicar, titin pionir i dobar komad budale, zvani Sejdo Komšić, opet vrijeđa RH. Kad mogu svi, zašto ne bi i ovaj papak? Pa tako hrvat na baterije kaže da niječemo genocid, koji smo navodno počinili u 2. svj. ratu!? Tko je kriv? Nepostojeće MVP i cijela Soroševa Vlada, jer puštaju da nas jeb. tko stigne. Pa nam ga sad zavlače i iz banana republike, zvane BiH. Našim Judama je bitan region i dobra suradnja sa komšijama. Pa čine sve da iste što prije uđu u EU i da tim činom konačno ozvaničimo Jugu br. 3. Sve bi ih poslao u 3 P. M. prodane, ali neću iz pristojnosti.

O izmanipuliranom bolesnom djetetu koje se odaziva na ime Greta, neću više ništa reći. Valjda su i zadnji slijepci progledali i shvatili o čemu se radi. Osim leftarda. Jer oni su ko četnici. Imaju svoju istinu i činjenice ih ne zanimaju. Treba imati na umu da će brzo doći zima, ili kako to eko-idioti zovu: “klimatska promjena”. Kaputi i jakne nam vjerojatno neće trebati, pošto su se sve sante leda otopile a temperatura zraka je viša za 20-ak stupnjeva. Izuzetno dobra vijest za naš turizam, jer će ubuduće udarna špica trajati 12 mjeseci.

Nemam blage veze sa meteorologijom ali iz iskustva znam jednu stvar. Kad naručiš piće s ledom, razina tekućine ostaje ista kad se led rastopi. Pretpostavljam da se ista stvar događa i sa plutajućim ledenjacima, tako da nema teorije da se nivo mora podigne i napravi katastrofu Biblijskih razmjera? Biće da ja to ne razumijem baš najbolje i shvaćam stvari kao mali Perica. Ipak je bolje vjerovati globalističkim medijima (fake news) jer oni su uvijek u pravu. Osim kad ne lažu.

Pošto je svijet otišao u neku stvar, tako su se i norme promijenile. Nije više dovoljno biti pametan, dobar i pošten, jer takvi obično prvi nastradaju. Ako misliš nešto mijenjati, moraš biti barem mrvicu opićen. Jer takva su vremena došla. Da parafraziram onu staru srpsku narodnu:“Samo ludilo Hrvata spašava”.

Nedavno nam je manjinski Aca objasnio da Zlatna Arena u Puli nije baš za svakoga. U startu je bilo jasno da gosp. Vrdoljak sa “Generalom” nema nikakve šanse, mada film ruši sve rekorde u kinima. Jednostavno, Hrvat i Domoljub nema što tražiti u crvenoj Istri (tko ne vjeruje neka pita Thompsona). Ali ako si po profesiji derpe (i to još trofazni), sva su ti vrata otvorena. Zato je lepa Dana koja “žene voli, a Oluja je još uvijek boli“, osvojila ovu antifa nagradu. Koja sve više podsjeća na bravarovu štafetu mladosti, jer ide od k(m)era do k(m)era. Što se tiče samog filma, tu kvalitet uopće nije bitan. Samo nek je anti-vastaški. Pa nek onda netko kaže da zaostajemo za današnjim Hollywood-om, i njihovim političko korektnim, imbecilnim filmovima?

Zahvaljujući marljivom radu relevantnih službi, za razliku od većine Europe mi nemamo problema sa migrantima. Ljudi fino ulaze i izlaze iz zemlje kad im se prohtije, tako da je i vuk sit a i ovce su na broju. Ima par nezadovoljnika kojima svaka dlaka smeta, pa tako kruži priča da je na području Pokupskog sve više alahovih bojovnika. Stanovnike najviše čudi to što se migranti šeću kao turisti i uopće se ne skrivaju. Svi se boje, ali nitko ne želi ništa poduzeti, niti javno reći. Čak ne zovu ni policiju, jer kažu da ih maltretiraju pitanjima. Tako bar zbori mještanin Tomislav, koji je ipak bio toliko lucidan pa nije ostavio prezime.

U ovim prijelomnim trenucima, zaglupljivanje naroda je izuzetno bitno, jer bi inače pojedinci mogli početi misliti svojom glavom. Pa smo tako svakodnevno izloženi medijskoj torturi o: klimatskim promjenama, pravima pedera, opozivu Trumpa, antifama, jadnim izbjeglicama….. Ali jedna vijest me ganula do suza. Ricki Martin i njegov “suprug” čekaju 4. dijete. Jedva čekam da Ricki ispriča kako je bilo na ultrazvuku. Majko draga, u što se ovaj svijet pretvorio?

Predizborna prepucavanja se nastavljaju i uzalud je ljudima ponavljati neke stvari, tako da sam i ja konačno odustao. Naši se kao i obično međusobno kolju na relaciji Kolinda – Škoro, a kmeri mudro šute i svi do jednoga podržavaju Zorangutana. A u slobodnom vremenu (po direktivi debelog partizana Vojke), obnavljaju bravarovog Galeba. Ovaj put se nitko ne pita: “Koliko se vrtića za te pare moglo napravit?” Ovo jasno pokazuje da smo još politički nezreli. Tko zna, možda nam jednoga dana dođe iz guz… u glavu? Ali bojim se da će već biti kasno.

Veliki filozof i mislilac Ava Karabatić se također kandidirala za Predsjednicu, tako da nacija konačno može odahnuti. Ipak, netko fali? Tko se uopće usuđuje održati izbore bez Elle Dvornik i Košute Februar? Misli li itko na budućnost ove zemlje? Što će nam djeca sutra jesti?

Po ko zna koji put “ignorišemo spoj mladosti, mudrosti i lepote”.

Doklen?

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar