Zadnji komentari

Urbani desničar: Nećete u moju kuću, niste ni prije!

Pin It

When will a coronavirus vaccine be ready? | World news | The Guardian

Kako sam bio naivan. Ni Francuska sobarica mi nije ravna. Kad je završio rat, sve sam ovo totalno drugačije zamišljao. Otprilike, kao kad bi danas napravili zaokret za 180 stupnjeva. O čemu trenutno možemo samo sanjati. Bio sam uvjeren da će HRVATI vladati ovom zemljom, a da će “nebeski zečevi” nakon svog zla koje su nam nanijeli, biti sretni što su živi. I što smo ih uopće pustili da odu u matičnu vukojebinu.

Masovni povratak “trofaznih”, ni u snu nisam očekivao. A o obnovi njihovih kuća i primanju naših mirovina, da i ne pričam. Aboliciju sam također zamišljao u sasvim drugoj formi. Mislio sam da će se stoka držati Beogradskog pašaluka, i da im neće pasti na pamet vratiti se na mjesto zločina.

Znao sam da štovatelji bivše države, neće tek tako prihvatiti Hrvatsku. Ali mi ni na kraj pameti nije bilo, da će to smjeti javno govoriti. A o dolasku na vlast da i ne pričamo. Navest ću samo jedan perfidan primjer veličanja juge. Robert Prosinečki. Izvrstan igrač i brončani iz Francuske. Svaka čast majstore! Ali kao trener, truba. Nula. Totalan promašaj. Gdje je god bio, dobio je otkaz, a upravo je i sa Turskim klubom ispao iz lige. Ali “veliki žuti” je češće u medijima od Zlatka Dalića, najuspješnijeg našeg trenera svih vremena. Kralj, car, legenda i veliki Domoljub i vjernik. E upravo ga ove zadnje dvije stvari jebu u životu. Jer za razliku od njega, Robi je trenirao Zvezdu a nije za bacit ni činjenica, to što je iz miješanog braka. Idealna kombinacija za naslovnice jugo-tariguza.  

Hvala Bogu dragome, pa u ratu još uvijek nisam imao djecu. Jer ne znam što bi učinio da im se nešto dogodilo? I zato svi mi koji kažemo da razumijemo one koji su izgubili svoje najmilije, lažemo! Nemoguće je zamisliti kako je tim jadnim ljudima. Pogotovo danas, kad se ubojice i koljači slobodno šeću po Hrvatskoj i provociraju. A ne možeš im ništa, jer ćeš na kraju ti najebat. Sramotni zakon je na njihovoj strani.

Mislio sam da ćemo sklopiti savez sa Amerikom, prije ulaska u NATO. Jer smo mali narod koji je bio na izmaku snaga, a zemlja nam je bila razorena. Trebali smo nekoga tko će nam čuvati leđa, dok ne stanemo na svoje noge. I to ne samo vojno. Tu našu ranjivost su nažalost iskoristili bjelosvjetski lešinari, koji su se pod krinkom “humanitarnih” organizacija, duboko infiltrirali u cijeli sustav. I time vratili u život poraženu stranu. Sve što smo dobili u ratu, izgubili smo u miru. Posebice u periodu od 2000. pa do danas. A nade nema ni na vidiku…..

I ja sam kriv, jer sam gledao previše filmova. Pa sam očekivao da ćemo po uzoru na Izraelce, tražiti zlikovce diljem svijeta i kažnjavati ih onako kako zaslužuju. Neslužbeno, pod okriljem noći. Pa onda kad te mali Čeda pita: “Čiko gde je nestao moj ćale?” S ponosom mu odgovoriš: “Evaporisao dete, evaporisao……”

Lustraciju sam smatrao najmanjim problemom. Trebalo je samo maknuti guzonje sa visokih položaja, i miševi bi se sami vratili u svoje rupe. Školstvo? U jugi su nam lagali o NOB-u i partizanima, ispirali mozak i pričali bajke. Smatrao sam logičnim i normalnim, da će naša djeca najviše učiti o Domovinskom ratu. Jer mi uopće nismo trebali lagati. Dovoljno je bilo djeci ispričati istinu. I ništa više.

25 godina kasnije, osim formalnih obilježja nemamo ni H od Hrvatske. Najviše su me razočarali naši. Nečinjenjem, zatvaranjem očiju pred nepravdom, korumpiranošću i gladi za novcem i položajem. Izgubio se negdje onaj duh zajedništva i solidarnosti, i pitanje je hoćemo li ga ikada više pronaći? Jer što vrijeme više odmiče, sve smo gori jedni prema drugima.

“Razgovara se o mogućnosti da ove godine predstavnici Vlade obilježe srpska stradanja”, kaže drug očalinko. U prijevodu, odajmo poštu poginulim četnicima. Titotemrtvijebo!? Koja država na svijetu odaje počast agresoru i neprijatelju? Čuveno “desno krilo” stranke se odmah pobunilo, pa je Davor Ivo Stier oštro uzvratio: “Protiv ćirilice u Vukovaru načelno nemam baš ništa.” Ovo više nije običan sex, ovo je grupnjak! Da se ne bi više puno zajebavali i svakodnevno se ponižavali, najbolje je staviti točku na i. Dakle, skinimo svi gaće, naguzimo se i pustimo 7 meleona komšija da nam ga drugarski slože. Pa kom obojci, kom opanci….

Jednu stvar moram opet ponoviti. Je li itko ikada vidio četnika, koji se zbog toga pravda? Ne. Jer takav slučaj još nije zabilježen. A mi se već godinama satrasmo od objašnjavanja da nismo Ustaše. Zašto? DokleN? U čemu je poanta? Što god radili i kako god se ponašali, oni će nam vazda spominjati: Thompsona, Jasenovac, Poglavnika, decu i nejač s kojom smo hranili krokodile i ostalu perad……I da dalje ne pizdim.

Što treba? Jednom za sva vremena jasno i glasno reći: “MI SMO USTAŠE I OVO JE USTAŠKA DRŽAVA!” (ima mjesta i za ostale narode i narodnosti, koji poštuju ovu zemlju). Što nam se može dogoditi? Ništa. Napadat’ će nas? Pa svakako nas napadaju. Šutili ili pričali, isti nam je pimpek. Jesu li NDH bila država? Jest. Priznata u svojim granicama? Dakako. Nije bila savršena, ali nije niti jedna. “Istorija ne ume da laže”, rekao je Bata Živojinović dok još nije omatorio. Zaključak? Četnik svoje ne da, a mi se svoga stidimo. Zato i jesmo u kolektivnom  k*rcu. 

Drug Vili ovih dana mudro prozbori: “Ukoliko se stanje pogorša, ne samo da će mobilna aplikacija postati obavezna, nego će i drugi niz mjera postati normalna okolnost. Ova aplikacija je produkt promišljanja Europske komisije.” Što ćemo sa starijim ljudima, koji nemaju pametne telefone? Zatuč’ ih čekićem u glavu? Dokle ćemo više biti ovce i slušati ove poslušnike i poluidiote?

Da ne bi sve ostalo na našim internim problemima, pobrinuli su su se globalisti. Borba za premoć u svijetu je dostigla svoj vrhunac, i više ni najveći skeptici ne spominju teorije zavjere. Nažalost sve ovo što se događa je surova realnost. Je li corona završna faza svega ovoga, ne znam. Ali znam da su za samo nekoliko mjeseci, uspjeli pokoriti većinu populacije i baciti svijet na koljena. Uz pomoć virusa koji stvarno postoji, ali mu je stopa smrtnosti manja nego kod obične sezonske gripe. 99.8% zaraženih se oporavi, bez ikakvih problema.

Procentualno gledano, veća je šansa da ćeš stradati od uboda ose nego od corone. Ali nametnuta nam je atmosfera straha, i sad smo sami sebi najveći neprijatelji. Jer smo se previše udaljili jedni od drugih, bez valjanog i opravdanog razloga. Čak nam javno govore kako su poljupci i rukovanje stvar prošlosti, i da nam nema više povratka na staro!? Ma je li majke ti? JEBO VAS TAKAV ŽIVOT! Ja to ne prihvaćam, makar mi zadnje u životu bilo…

Mali Vili se očito uživio u ulogu koju mu je sorošćad namjenila, pa kaže: “Hrvatska je potpisala jedan ugovor, gdje smo rezervirali oko milijun i pol doza tog novog cjepiva. To sam potpisao prije dva dana.” Tko te ovlastio, koga si pitao i u čije ime si potpisao? U moje sigurno nisi. Koje kurchevo cjepivo, kad postoji i lijek i prevencija za coronu. Zove se hydroxychloroquine (derivat kinina) i dovoljno je uzimati 200mg svaki drugi tjedan. U kombinaciji sa cinkom, koji se pije na dnevnoj bazi. Ovo je stari lijek bez ikakvih nuspojava i koristi se već 65 godina u liječenju malarije.

Skupina hrabrih američkih doktora je ovo prije par dana prezentirala na konferenciji za za tisak, uz sve potrebne argumente i svjedočenja. U roku od samo par sati, “gospodari svemira”: Google, FB, Twitter, You Tube, su video sklonili sa svojih mreža i blokirali one koji su ga dijelili. I ja sam jedan od njih, ali pošto se radi o milijunima ljudi još nisam došao na red. Sama činjenica da su čak i Predsjedniku Trumpu izbrisali Tweet u vezi ovoga, govori sve. I još jednom potvrđuje teoriju, tko danas STVARNO vlada svijetom. Možda zvuči malo radikalno, ali mirno rješenje više nije moguće. Ni lokalno, ni globalno. Slobodno me zovite teoretičarem zavjere, ali stojim iza svake svoje riječi.

Dakle, ovako gospodo. Cijepite mater, ćaću, punicu, čuku, ticu, mačku i kokoši. Ali… “NEĆETE U MOJU KUĆU, NISTE NI PRIJE…!”– rekao bi naš dobri Marko.

Strah od corone se umjetno održava na slijedeće načine:

1.Izolacija. 2.Totalna medijska blokada. 3.Iscrpljivanje. 4.Prijetnje. 5.Povremeno nagrađivanje. 6.Demonstracija moći i kontrole. 7.Ponižavanje. 8.Nasilno provođenje nelogičnih zahtjeva.

Ovo su poznati metodi kojima se već desetljećima koristi KP Kine, za discipliniranje tamošnjeg pučanstva. I upravo će oni najviše profitirati, ako ovu bitku izgubimo. Uz stotinjak najvećih korporacija i desetke najbogatijih obitelji. Novi svjetski poredak, sa jednom svjetskom vladom. Oni na vrhu, a mi na dnu. Kao robovi. Srednja klasa više neće postojati. Konačan cilj svega ovoga, je slomiti ljude. Prvenstveno psihički. Tako da u njima ubiješ i zadnji atom snage, za bilo kakav oblik otpora ili borbe. Ako to uspiju, mogu raditi od nas što god hoće. Zato, NEMA PREDAJE! 

Još uvijek mi je Trump najveća nada, mada mi ni tu stvari nisu skroz jasne. Zašto još uvijek drži malog shupka Dr. Faucia, kad je svima jasno da se radi o Gatesovom igraču? U zadnje vrijeme sve češće prozivaju Donalda da se prodao. Ne mogu vjerovati u to. Jednostavno, NE SMIJEM. Jer što mi onda ostaje? Molit “Oče naš” i čekat kad će doć po mene? Nema teorije.

Treba se držati Staroga zavjeta koji jasno kaže: 

“Oko za oko, pasta za zube”. Sve ostalo je šuplja demagogija.

“ZA DOMOVINU SPREMNI” 

Urbani desničar