Zadnji komentari

Urbani desničar: “Veliki reset” ili veliki zajeb?

Pin It

Corona nikada ne će nestati. Ona je tu da ostane. Dok su god globalističke strukture na vlasti. Ovaj virus im je dar sa neba (KP Kine) i nakon 8 mjeseci prakse, postali su pravi eksperti za manipuliranje pučanstvom. Cjepivo je kažu na pomolu. Je li matere vam bolesne? Tko nam može garantirati da nas neće cijepiti svake godine, jer već sad govore kako je učinkovitost vremenski ograničena?

Od čega je to čudotvorno cjepivo napravljeno i što je sve unutra? Normalno da nam neće reći istinu. Imaju odriješene ruke, medije i represivni aparat na svojoj strani. Dovoljno. Svjedoci smo da je svaki mirni prosvjed protiv ograničenja osnovnih ljudskih prava, završio na isti način. Hapšenjima i uporabom sile. Nada da će policija i vojska stati na našu stranu, je obična iluzija. I oni su odavno kupljeni…

U pitanju je “VELIKI RESET” i uspostava “NOVOG SVJETSKOG PORETKA”. I to je osnovna svrha corone. Do sada im sve ide po planu. Osim u SAD, gdje se nikako ne mogu riješiti tvrdoglavog Trumpa. A probali su skoro sve. Osim atentata. Ta je opcija još uvijek otvorena. Pisati o zbivanjima u Americi je postalo nemoguće. Stvari se mijenjaju takvom brzinom, da je to nevjerojatno. Dok ja ovo pišem, garant se opet nešto bitno dogodilo. Uglavnom, zadnjih par dana stvari idu na bolje. Bar mi tako izgleda? Samo da tako i ostane. Jer ne mogu zamisliti život pod globalističkom čizmom. Niti ću ikada pristati na njega! Jer kad čovjek nema izbora, onda su sve opcije u igri. Osim mirne...

Što je taj “veliki reset”? O tome su knjige napisane, tako da je nemoguće ukratko objasniti sve aspekte. Evo samo par osnovnih stvari. 1.Zamjena kapitalizma nekom vrstom “liberalnog komunizma” (ako te dvije riječi uopće mogu ići zajedno?). 2.Kompletna kontrola vlasti nad građanima (nadzor, kamere, čipovi…). 3. Ukidanje novca, da bi se svaka transakcija mogla elektronski pratiti. 4. Ukidanje privatnog vlasništva. 5. Slom gospodarstva pod geslom “brige za okoliš” i nepostojećeg “globalnog zagrijavanja”. 6. Zagarantirano novčano primanje, iliti neka vrsta “socijale”. Država te plaća da hladiš jaja, ali se zato moraš odreći jedne sitnice. SLOBODE. 7. Novi osobni (zdravstveni) dokumenti. Ako imaš potvrdu da si cijepljen možeš se kretati, a ako ne – ideš u logor. Ili po njihovim rječniku u “kamp”. 8. Svi zakoni i odredbe će se donositi na osnovu znanstvenih rezultata. Upravo svjedočimo kako ta njihova znanost funkcionira, i koje se sve dilajle proglašavaju “uglednim” znanstvenicima. Postoji još more informacija i koga zanima, detalje može pronaći na internetu.

Neki dan je Trumpova odvjetnica Sidney Powell rekla da će pustiti Krakena (metaforički). Što je Kraken? Prema skandinavskim pričama, Kraken je morsko čudovište koje je u stanju potopiti svaki brod. I nismo puno čekali. Na izuzetno zanimljivoj konferenciji za tisak, ona i gosp. Rudy Giuliani su iznijeli neoborive dokaze o ogromnoj izbornoj prevari. Osim činjenica da su: glasovali mrtvi , Trumpovi listići se bacali u smeće, Bidenovi se nekoliko puta ponovo brojali,….najveća prevara se dogodila sa softverom za brojanjem glasova, zvanim Dominion. Svi glasački strojevi i spomenuti softver su u vlasništvu tvrtki povezanih s Venecuelanskim komunističkim režimom, i smežuranom SOTONOM Đokom Sorošem.

Ako ovo nije dovoljno za Trumpovu pobjedu, onda stvarno ne znam što je? Što na sve ovo kažu “fake news”? Njima je u ovom najvećem skandalu u povijesti Amerike, najvažnija Giulianieva boja za kosu!? U jednom trenutku mu se pojavio mali crni trag na licu (od znoja). I to je njima UDARNA VIJEST? Što u prijevodu znači, da nemaju NITI JEDAN protuargument! A to opet znači da bi vrlo brzo mogli završiti na aparatima. Kao i mnogi članovi duboke države i DEMONkratske komunističke stranke. Samo da mi je to doživit…

Daleko najveće nepravilnosti su se događale u “progresivnim” gradovima. Jer tamo ONI kontroliraju sustav, izbore i policiju. A imaju i korumpirane suce koji donose presude po željama slušatelja. Javna je tajna da Soroš već godinama ulaže veliku lovu u sudstvo i obrazovanje na lokalnoj razini. Upravo zato im iz škola izlaze nove generacije polu-kretena. Nešto slično se događa i kod nas. Jer nije Obuljenka tek tako postala ministrica. Nema teorije…

Prošla je još jedna tužna obljetnica stradanja Vukovara. Možemo o tome pisati i pričati do sutra, ali nema smisla. Niti je pošteno. Jer samo oni koji su preživjeli taj pakao, znaju kako je bilo. A o ljudima koji su izgubili nekoga svoga, da i ne govorim. Upravo zato je ODVRATNO i NEPRIHVATLJIVO, bilo kakvo “izjednačavanje krivnje” i tzv. “pomirenje”. S kim se treba miriti? S četnikom? Mrzit ću ga dok sam živ i nikakvo praštanje ne dolazi u obzir. Jer da im se pruži prigoda, sutra bi opet počinili iste zločine. To nisu ljudi, nego ZVIJERI!

Umro je i veliki Domoljub i Heroj, Tomislav Merčep. I to samo 6 mjeseci nakon što je pušten iz zatvora. U koji ga je smjestila država za koju se borio. Žalosno, nevjerojatno i ispod svake razine. Počivaj u miru veliki ČOVJEČE. Izgleda da nekima ni ta nepravda nije bila dovoljna. Poput glavatog Bojana, poznatijeg kao “dečak moron”. On se našao pozvanim da komentira njegovu smrt, i govori kako je svijet sad ljepše mjesto? Odma’ satrat i bacit gudinima. Nema druge…

Tiče li nas sve ovo što se događa? Trebalo bi. Jer je indirektno povezano sa našom sadašnjosti, a posebice sa budućnosti. Nažalost, ne shvaćaju svi ozbiljnost situacije, i još uvijek se bavimo nekim perifernim stvarima. Neki dan sam na blogu dobio jedan kritički komentar. Do sada nisam ništa brisao, pa nisam ni ovo. A mogao sam. Jer sam (logično) admin na svojoj stranici.  

Pa mi tako piše neki lola: “Ako si ti desničar ja sam parna lokomotiva. Ti si partizanskog ratnog zločinca i ubojicu pravaša Tuđmana nazvao najvećim Hrvatom u povijesti. Sinko dragi, ostavi se ćorava posla kad već ne barataš informacijama.” Moj odgovor? “Ja i dalje tako mislim. Ako se ne slažeš, napiši tekst pa nam objasni.”

Da rezimiram. Po toj logici, ako Dr. Tuđmana smatraš pozitivcem, ne možeš biti ni Domoljub, ni desničar, ni konzervativac? Ima smisla. Ali u k*rcu. Još jedan dokaz da smo sami sebi najveći neprijatelji. Nažalost, ovakva mišljenja nisu usamljena i najviše štete nama samima. Osobno me ne interesira tko koga cijeni i poštuje, niti se upuštam u rasprave sa takvima. Jer nam na prvome mjestu treba biti interes našeg naroda i države, pogotovo u ovim kriznim vremenima. Ili možda ipak previše očekujem?

I za kraj, jedna mudra izreka: “Bolje komunjara ispod sača, nego golub na grani” – rekao je Winston Churchill, dok je mazao Argeta paštetu na parće bajatog ‘leba.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar