Zadnji komentari

Urbani desničar: Suicid pinjurom

Pin It

Konačno imamo i pravnu formulaciju ove vlasti. Udbaško-četnička, sa elementima orjunaštva. Zašto se onda čudimo što mega-udbaš Antonije Nobilo, brani neke generale. Bili su naši do 95’ a onda im se izgubio svaki trag. Znalci kažu da su iza rata napravili izvrstan transfer i promijenili klub. Trebale su im samo 2 slike, rodni list i manjak dostojanstva.

Američki kretenčići, ljevičari, militantni berači pamuka i zeleni imbecili imaju svoga Predsjednika. Ime mu je Joe. Bidni Joe. Za prijatelje Brandon. Jasno je ko’ noć da se radi o korisnom idiotu. Smislili su mu slogan: “Built back better” (Gradimo ponovo još bolje). Koliko god glupo zvučalo, za nas bi ovo bio spas. Sve što je napravljeno od rata pa do danas, treba potaracat. Do temelja. Mislim na sustav. Osnovati istražno povjerenstvo, isključivo od MARGINALACA. Koji će vrlo lako pronaći odgovorne, jer se ovi već odavno ni ne kriju. Ponuditi im samo dva izbora. Jasenovac ili Gradiška Stara?

Ajmo probati jednostavnije. Naslijedio si staru, ruševnu kuću. Zakrpiš rupe, opituraš je i riješio si problem? Jesi, ali u k*rcu. Temelji su bitni kume, jer oni drže cijelu konstrukciju. A temelji ove države već odavno pucaju po šavovima. Kao bolnice u vrijeme “PLANdemije”. Dakle valja nam početi od nule.

Prvo treba rasformirati sve stranke. Bez izuzetka. Tako bi svi imali iste uvjete za formiranje novih. Pod uvjetom da je sve transparentno i čisto ko’ suza. Donacije tajkuna zakonom zabraniti. Bivši članovi KPJ nemaju što tražiti u politici. Gotovo. Fajront. Partizanske mirovine? Jesmo li mi normalni? Rat je počeo 41’ i ako si sa 16 pristupio partizančinama, danas ti je 97. Koliko ih je još živih? Budo, Joža i još par njih. Taman za sastavit košarkašku ekipu. Sve ostalo skinuti s proračuna. A ne da prebacuju mirovine “s kolena na koleno”. A na koncu, zašto bi uopće primali mirovine kad su bili zlikovci? Neka skupljaju plastične boce, ko sav normalan svijet.

Idemo dalje. Moramo imati spreman plan i Vladu nacionalnog spasa, da ne bi došlo do anarhije. Ekonomiju prepisati iz Njemačkih udžbenika. Ako su se oni iza rata digli iz pepela, zašto ne bi i mi? Ustav fotokopirati iz NDH, od A do Ž. Jedine države Hrvatskog naroda, koja je funkcionirala kako dragi Bog zapovijeda. Na prosvjedne note EU hoštaplera i pitanja “Što to radite?”, odgovoriti starom Indijskom uzrečicom: “Boli vas k*rac!”

Što je to sloboda? Nemam pojma, zaboravio sam. Biće da je u pitanju obična iluzija? Izbori, privatnost, sloboda govora… Nema toga više. Ako se disanje čistog zraka (bez brnjice) smatra slobodom, onda je nabijem na Miloša Obilića. Skupa s kreatorima ovoga ludila. Kojima jedna stvar posebice smeta. VJERA. Zašto? Ako si se poklonio Bogu, nećeš se klanjati njima. Upravo zato smo im trn u oku.

Prošli put sam dobio par kritika, glede moga pogleda na zbivanja u Ukrajini. Drago mi je zbog toga. Jer nikako ne bi bilo dobro da svi isto mislimo. Može biti da sam se nespretno ODrazio. Idem opet. Ukrajinskom narodu svaka čast, i od srca im želim da oslobode svaku stopu svoje zemlje. Tamošnja vlast? Niti riječ im ne vjerujem. 

Poštujem svačije mišljenje ali valjda imam pravo i na svoje? Možda sam malo grub, jer pišem bez pardona. Nikada nisam bio član stranke, niti ću biti. Dakle samo iskreno, bez podilaženja bilo kome. Normalno da nisam uvijek u pravu, ali mi nije problem priznati da sam se zajebo. Svi mi otprilike znamo mišljenje većine. I najlakše bi bilo napisati tekst u kome se nećeš s nikim “zakačiti”. Poanta svega toga? Lažna nada ili optimizam bez pokrića? Nema smisla… 

Ne tvrdim, nego mi se čini da SAD čeka GRAĐANSKI RAT. Od čijeg će ishoda ovisiti i sudbina svijeta. Dva su razloga za to. Zemlja im je ekonomski uništena, i rasno i klasno podijeljena. A tek slijede velike nestašice osnovnih proizvoda, posebice HRANE. Čovjek koji nema čime prehraniti obitelj, je spreman na sve. Pretpostavimo da će Republikanci imati većinu u Senatu. I da će ĆAĆA po 3. put pobjediti na izborima. Pitanje. Tko će zaustaviti “mirne prosvjede” crvenih terorista (BLM i ANTIFA)? Duboku državu? Lažne medije? A ovaj put ni (dobro naoružani) Domoljubi, ne će sjediti prekriženih ruka. Jer se radi o golom opstanku.

Rekao sam da ne ću o Ukrajini, ali moram. Samo malo. Jer su me satrali propagandom. Zelenbać kaže da im treba 7 milijardi američkih dolara MJESEČNO(!?), kako bi nadoknadili gospodarske gubitke. Ma nemoj svekrve ti? Oćeš i porciju čevapa uz to? VIDILO OVO “OBRAMBENOG” RATA NIJE! Udrite me slobodno iz svih oružja i zovite me kako hoćete. Ali NIKADA u povijesti ratovanja, niti jedna država nije imala ovakvu potporu svijeta. I ovoliko oružja. A bilo je puno, puno gorih agresija. Zeleni komičar je donedavno hodao u štiklama, a danas glumi Napoleona. Tipični Sorošev isprdak, koji uporno pokušava proširiti sukob na cijelu EU. 

Rusi “energetski ucjenjuju” Europu! Vratimo se malo unatrag. Zar nije borba protiv nepostojećih “klimatskih promjena” bila razlog, sto je EU sjebala samu sebe? Odustala je od fosilnih goriva i postala ovisna o Ruskom plinu. Svjetska banka panično zbori: “Rat u Ukrajini dovesti će do najvećeg rasta cijena u 50 godina.” Veze ovo s ratom nema! Nego je posljedica GRIPE, koju globalisti nazvaše Koronom. Nakon što je cijeli svijet 2 godine bio u “izolaciji”, što je drugo bilo za očekivati? Procvat ekonomije, jel’ da? Već sam napisao da će rat biti alibi za sve. Polako, tek je počelo. Pa kad ti u kafiću naplati kavu 20kn, kriv je Putin a ne nečija pohlepa i glupost.

Najjači borci u Ukrajinskoj borbi za opstanak, dolaze iz postrojbe Azov. Nešto kao naš HOS. Ali dok njih svi svjetski mediji hvale, svaki HOS-ovac još uvijek na leđima nosi svoj križ. Ustaše! kažu ONI. Osobno smatram da im je to veliki plus, jer od Ustaške vojske, bolje nije bilo. Ali postadoše HOS-ovci  nepodobni i na obljetnicama pobjeda iz Domovinskog rata. Koje su i sami izborili. Očito je da RH vlada duboka udbaška država, uz pomoć EU sotonjara. Rješenje? 7.62 U ČELO! Dalje ne ću, jer će me proglasiti radikalnim.

Drugi Predsjednik Hrvatske (1. je bio Poglavnik), General Franjo Tuđman, u studenome 1993. kaže: “Ja sam već rekao svojim najbližim suradnicima da sve te bivše koji su radili u Udbi (ne samo Perkovića nego i sve druge), UKLONE! I na kraju da tu našu novu “Službu nacionalne sigurnosti”, počnemo stvarati sa novim ljudima. A to ćemo i provesti.“

Dosta njih za današnje stanje krivi Predsjednika Tuđmana. Ajmo stat na loptu. Je li sigurno bio točno informiran o svemu što se događa? Tko je vodio zemlju u kriznim trenucima, on ili Udba? Najlakše je napadati onoga koga nema. Uvjet za mirnu reintegraciju Hrvatskog Podunavlja bila je i abolicija. Druga opcija je bila vojno-redarstvena akcija. Koliko bi Hrvatske mladosti položilo živote, da smo izabrali ovaj način? Ako je i jedan jedini život spašen, isplatilo se. A lako je biti General poslije bitke. U mojim očima je gosp. Tuđman, svakim danom sve veći. Pogotovo kad vidim koja STOKA živi među nama.

Ali me čudi jedna druga “sitnica”. Zašto nismo po uzoru na Izraelce, tragali za ratnim zlikovcima i skraćivali ih za glavu? Ili je možda i to bio prešutni dogovor, domaćih i uvoznih četnika? 

Glede ulaska Finske i Švedske u NATO, Mahniti kaže: “Dok se ne riješi pitanje izbornog zakona, dok se ne natjera Bakira Izetbegovića da ga promijeni, Sabor ne smije ratificirati ničiji pristup u NATO”. Normalno da mu ne vjerujem, jer se neke stvari iz prošlosti ne zaboravljaju. Ali da je u zadnje vrijeme imao par lucidnih izjava, to stoji. Može bit’ da su mu stvarno promijenili terapiju…

Pupi se hvali kako on i Andrea uređuju program na HRT. Čudi me to? Žene na pjaci pričaju, da su ova dva velikana snimila i zajednički spot. Pjesma: “Niko nema što srbin imade, a Plenki nam i ‘Rvacku dade!”, je već među prvih 10 na radio Požarevcu.

Dobili smo i novu potpredsjednicu Vlade. U narodu poznatiju kao “devojčicu iz kolone”. Koje si p*čke mile matere “bežala”, ako ti je savjest bila čista? Zato što ti je ćaća bio četnik. I to od glave pa do opanaka. “Na ‘Oluju’ nikome od Srba nikada nije lako, niti ugodno prisjećati se. Zna se što je to značilo za MOJ narod”, kaže dete s kokardom. A koji je to TVOJ narod ČETNIKUŠO? Uopće nisam politički nekorektan. Jer ako je kćer Makedonca – Makedonka, kako onda nazvati ženskog potomka štovatelja čiča Draže? 

Konačno imamo i pravnu formulaciju ove vlasti. Udbaško-četnička, sa elementima orjunaštva. Zašto se onda čudimo što mega-udbaš Antonije Nobilo, brani neke generale. Bili su naši do 95’ a onda im se izgubio svaki trag. Znalci kažu da su iza rata napravili izvrstan transfer i promijenili klub. Trebale su im samo 2 slike, rodni list i manjak dostojanstva.

I u Sloveniji i Francuskoj pobijedio je komunističko-globalistički okot. Kako je mali Makaron pobijedio? Dobio je 85% glasova muslimana. Sve je jasno, tako da će za par godina Francuska postati Kalifat. Slovencima nije valjao Janša, pa su im sad na vlasti Alpski srbi + zeleni. Divota! Zašto se ovo nije dogodilo u Mađarskoj. Jer je Orban zabranio rad “Otvorenog Društva” Soroša Đorđa i zamrznuo im sve financije. Što ovo konkretno znači za nas? Apsolutno ništa. Smradove iz vlasti se ovo ne smatra.

Dokle god Ukrajini pomažu SAD i “saveznici”, Rujo može mirno spavati. Isto kao da smo mi u Domovinskom ratu imali potporu Ruande. Ljudima nikako ne ulazi u glavu, da nema više ni Amerike, ni NATO-a. Doduše neki još nisu ni skontali da se juga raspala? USA generali u slobodno vrijeme nosaju perike, čupaju obrve i lijepe neku stvar izolir trakom, da budu ženstveniji. Sjebala ih ih je WOKE ideologija, tako da ga glede ratovanja i Kinezu i Rusu mogu lagano propuvat.

Ova imbecilna ideologija se širi brže od Korone. Ne bi me čudilo da ubrzo zabrane reklamu za šampone, da se ćelavi ne bi osjetili ugroženima. Ili za žvakače, da krezavi ne bi počeli rezat vene papirnatom kovanicom od 10kn? A i grudnjaci su opasni. Što će ove cure kokuzi (što nisu imale za silikone) reč?

Severina je proslavila 50. rođendan i to je bio događaj tjedna. Koga boli Ante Tomić, za taj znameniti datum? Fukara koja je preko kreveta napravila karijeru, bi nam trebala biti neki uzor? Odjebi Seve, i molim te ne naginji se kroz prozor…Ista je stvar u svim “naprednim” zemljama. Baba pod imenom Madonna, svakodnevno objavljuje slike, gdje izgleda kao dijete na tuti. A u prirodi je sastavljena od 2 materijala. Plastike i celulita. Kada bi svi onako uređivali slike u Photoshopu, mogli bi se sutra upisati u vrtić.

Musk je kupio Twitter, tako da su ljevičari diljem svijeta na aparatima. Pokušavaju izvršiti suicid drškom od pinjura. Ne ide… Bit će bolje kad skontaju da su okrenuli pogrešnu stranu. Musk mi još uvijek nije skroz jasan, jer je imao nekih kontroverznih izjava. Ali ovo je u svakome slučaju potez za svaku pohvalu.

Samo ne znam zašto je trošio toliku lovu, kad ga je mogao besplatno skinuti sa Trgovine Play?

Čudni su putevi Gospodnji…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar