Zadnji komentari

Penava: HDZ koji je u Sanaderovo doba osuđen kao kriminalna zločinačka organizacija dječja je igra u usporedbi sa Plenkovićevom Borg grupom

Pin It

Hrvatska javnost izložena je još jednoj u nizu kampanja protiv Domovinskog pokreta, ovoga puta s HDZ-ova Facebook profila. Da se takvo što usuđuje pisati Plenkovićev HDZ, koalicijski partner i financijer javnim, hrvatskim novcem notornog SDSS-a Milorada  Pupovca i okupacijskog gradonačelnika Vukovara Vojislava  Stanimirovića,  predstavlja antologijsku perverziju u  povijesti  beščašća. 

Povod još jednog pamfleta Plenkovićevog HDZ-a protiv Domovinskog pokreta, bile su izjave predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića u kojoj izjavljuje kako je ''Domovinski pokret deset puta bolji izbor od HDZ-a jer nema afera'', dodavši pri tome kako on osobno neće glasovati za Domovinski pokret, što je logično budući Domovinski pokret i predsjednika Milanovića dijeli puno toga oko čega se ne slažemo, ali se definitivno slažemo oko odnosa prema Plenkovićevoj koruptivnoj hobotnici, zajedno s većinom hrvatskih građana i strankama s kojima se oko mnogo čega drugog ne slažemo. 

Predsjednik Milanović, također je izjavio kako je ''Svakom normalnom čovjeku bliži Domovinski pokret nego HDZ jer je Plenkovićev HDZ, suštinski čista korupcija!''. Da, slažemo se sa svima koji tvrde da je Plenkovićev HDZ koruptivna, klijentelistička organizacija koja se lažno predstavlja kao politička stranka, ne možemo se oduprijeti dojmu kako Plenkovića najviše brine što isto tako misli i dio vodstva HDZ-a, ali i ogroman dio članstva i dosadašnjih HDZ-ovih birača. 

Više od 80 posto građana Hrvatske ne odobrava smjer u kojem Hrvatska ide pod Plenkovićevim vodstvom. Zbog  katastrofalne, u civiliziranom svijetu nezabilježene korupcije, zbog sluganske  politike koju vodi Plenković, iz Hrvatske je otišlo više od 300.000 ljudi, a Hrvatska doživljava demografski i moralni slom! Teško je opisati gađenje i užas koji svi osjećamo čitajući svih ovih godina besramne poruke Plenkovićevih besprizornih pohlepnika i kleptomana koji Hrvatsku smatraju svojim plijenom, tih navodno ministara, a u naravi lopova u bijelim rukavicama, u kojima svi prepoznajemo  razbojnike koji kockom, među sobom dijele ''haljine''…

Pravi razlog nemoćnog bijesa Plenkovićevih pobočnika je to što znaju da Plenkovićev HDZ strelovito pada, a Domovinski pokret strelovito raste. U pojedinim izbornim jedinicama, jači smo od  HDZ-a, a na nacionalnoj razini uskoro ćemo se izjednačiti jer kada bi svi mi dopustili da Plenković nastavi sa svojom politikom, Lijepa naša uskoro ne bi bila ni lijepa niti naša! Naša je ljudska obaveza Hrvatsku ostaviti svojoj djeci – svojoj, a ne tuđoj!  Kada bi dopustili da Plenković  ovako nastavi, naša bi djeca otišla iz zemlje koju Plenković i klika rasprodaju svojim tajkunima ili Plenkovićevim stranim gazdama! Niti bi bilo djece naše djece, niti bi svi mi, Hrvatice i Hrvati, majke i očevi imali što ostaviti svojoj djeci!

Najkraće rečeno, taj Plenkovićev HDZ, taj lažni Facebook profil koji se izdaje za ono što uopće nije, nas suštinski optužuje da smo za njih, kao nekada, ''stranka opasnih namjera''. Ovim priopćenjem javno priznajemo da smo za Plenkovića i njegovu klijentelističku, korumpiranu kliku, koja se lažno predstavlja kao HDZ, uistinu stranka i pokret ''opasnih namjera'' i javno im poručujemo da ćemo sve  lopove u bijelim rukavicama, koji kradu i lažno se predstavljaju kao domoljubi, mašući zastavama, maknuti! 

Ovdje se ne radi o desnim i lijevim strankama, niti o svjetonazorskim pitanjima, kako to u pamfletu lažnog HDZ-a pokušavaju tvrditi polupismeni Plenkovićevi izvršitelji naručene likvidacije  Domovinskog pokreta, nego se radi o nužnosti uspostave sanitarnog kordona svih nas prema pljačkašima, kriminalcima, mafiji koja krade stotine milijuna iz INE, rasprodaje hrvatsku zemlju i bogatstva, koja preko javnih poduzeća potplaćuje medije, postavlja svoje ljude koji kradu javni novac,  pa onda također postavlja svoje ljude da prikrivaju kriminal i štite te njihove patološke kleptomane  od kaznenog progona. 

Što tu još nekome nije jasno? Da budemo sasvim jasni, Plenkovićev HDZ daleko je gora verzija korumpiranog Sanaderovog HDZ-a! HDZ koji je tada osuđen kao ''kriminalna zločinačka organizacija'' i njegov tadašnji predsjednik Sanader, dječja su igra u usporedbi s Plenkovićevom Borg grupom. Kada preuzmemo odgovornost za Hrvatsku, borit ćemo se časno i pošteno za boljitak svih hrvatskih građana pa tako kada je riječ o načinu izbora GDO, predlažemo da ga biraju građani kao u američkim saveznim državama, da bude jasno da GDO ima podršku svih kako bi se Hrvatska napokon očistila od brutalne korupcije koja trenutno vlada. 

Slogan Plenkovićevog  HDZ-a nije ''ZNA SE'' nego ''ZA SE!'' Pozivam ponovo sve ljude dobre volje, dobre vjere i namjere, sve političke stranke kojima je Hrvatska prva, kojima je Lijepa naša Domovina uistinu Domovina, jedna i jedina da nam se pridruže kako bi zajedno maknuli Plenkovićevu korumpiranu hobotnicu s vlasti! Posebno pozivam sve članove, poštene i časne dijelove vodstva HDZ-a, simpatizere i glasače HDZ-a, da prestanu podržavati Plenkovićevu kriminalnu i slugansku politiku! Ako nekome nije bilo jasno o čemu sam govorio kada sam spomenuo moguću suradnju s dijelovima HDZ-a, nadam se da sam sada to i objasnio. 

Domovinski pokret može surađivati samo s ljudima čistih ruku, kakvih ima u svim strankama pa naravno i u HDZ-u, ali na svakome je da sada napravi svoj izbor. Da bi Hrvatska ponovo bila zemlja sretnih ljudi, da bi ponovo bila i lijepa i naša, Plenković i njegova korumpirana klika, koja se lažno predstavlja kao HDZ, moraju otići!