Zadnji komentari

Milanović: Neću prepustiti Hrvatsku Plenkoviću i njegovoj kriminalnoj organizaciji

Pin It

Ustavni sud odlučio: Milanović se ne može kandidatovati na izborima dok god  je predsjednik

Zoran Milanović poručio je u nedjelju da neće podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Republike jer neće, napisao je u objavi na Facebooku, “prepustiti Hrvatsku Plenkoviću i njegovoj kriminalnoj organizaciji”.

“Normalno, neću dati ostavku jer neću prepustiti Hrvatsku Plenkoviću i njegovoj kriminalnoj organizaciji. Moja je odgovornost i dužnost prema građanima koji su me izabrali, kao i prema svima onima koji ne žele trpjeti Plenkovićevu diktaturu, spriječiti HDZ da potpuno ovlada Hrvatskom”, stoji u Milanovićevoj objavi.

Protekle četiri godine, kao predsjednik Republike, dodaje Milanović, uspio sam sačuvati barem neke institucije od Plenkovića i njegovih jataka. “Do sada smo institucije branili, a sad je vrijeme da ih oslobodimo!”, poručio je u objavi.

Ona je uslijedila nakon što je premijer i predsjednika HDZ-a Andrej Plenković danas u izjavi novinarima, uz ostalo, pozvao Milanovića da dade ostavku i kandidira se na parlamentarnim izborima, nakon čega je odmah spreman na sučeljavanje s njim.

kamenjar.com