Zadnji komentari

Mlinarić: Dosta je bilo trgovine: SDSS ne može sudjelovati u vlasti, ja sam to obećamo momcima koji su izginuli ovdje i ne bi ih izdao ni za što na svijetu!

Pin It

Ne postoji ministarsko mjesto, premijersko mjesto, bilo koje mjesto, bilo koji novci na ovom svijetu za koje bi ja izdao te ljude koji su poginuli za ovu domovinu. Ne bi ih izdao ni za što na svijetu i nećemo ih izdati, budite sigurni! Netko treba reći jedanput - dosta je toga bilo i te trgovine! 180.000 pripadnika srpske nacionalnosti živi u Republici Hrvatskoj, a za SDSS glasa 35.000 ljudi.

Prije 33 godine sam, s još 30-ak momaka s Trpinjske ceste, predvođenih Blagom Zadrom pokušao pomoći našim dečkima, ali nas nije pustila policija i vjerojatno je dobro postupila jer bi se danas vjerojatno i naše slike nalazile ovdje kao što se nalaze slike ovih 12 mučenika na komemoraciji. Tih 12 momaka i prvi stradali policajac na Plitvicama, Josip Jović temelj su Republike Hrvatske, a taj temelj SDSS pokušava razdrmati sve ove 33 godine! 

Nevjerojatno mi je kako nitko od novinara nije postavio pitanje: - Gdje je načelnik Općine Bačinović, iz SDSS-a, da dočeka predsjednika Sabora, potpredsjednika Vlade Božinovića i gradonačelnika Vukovara Ivana Penavu? Je li je to normalno? Je l' to normalan odnos prema institucijama hrvatske države za koju tvrde da je poštuju? Je li normalno da Dragana Jeckov, koja stanuje par kilometara dalje u Negoslavcima, ne dođe i ne oda poštovanje 12 redarstvenika, legalnih policajaca koji su mučki ubijeni u planiranoj akciji? Planiranoj akciji govorim zato jer imam dokumente u Centru dr. Ivana Šretera koji su predani na DORH. Je li je normalno da nitko od novinara ne pita o dva tijela koja su otkopana prije sedam dana na dubini od 80 cm u njivi kod Bogdanovaca na kojoj je sađeno i brani su plodovi…. Mislite li da nitko to ne zna ovdje u Borovu ili Negoslavcima od mještana? Itekako znaju samo šute. 

Zar ćemo mi kao hrvatska država, kao narod od malo manje od 4 milijuna stanovnika biti taoci SDSS-a koji je dobio 35.000 glasova na ovim izborima? Domovinski pokret od svojih zahtjeva koje je predsjednik Penava ovdje izrekao sigurno neće odstupiti jer odstupili bi sami od sebe. Kako ćemo izaći pred ljude, kako ću ja doći na komemoracije ako izdamo ono što smo komunicirali cijelo vrijeme u kampanji? Što se tiče SDSS-a: SDSS ne može sudjelovati u vlasti, ja sam to obećao ovim momcima koji su izginuli ovdje! Ja sam obećao  2.717 ljudi da ćemo se ovako postavit i to kad bi prekršio, prekršio bio obećanje braniteljima koji su dali živote za ovu državu.

Ne postoji ministarsko mjesto, premijersko mjesto, bilo koje mjesto, bilo koji novci na ovom svijetu za koje bi ja izdao te ljude koji su poginuli za ovu domovinu. Ne bi ih izdao ni za što na svijetu i nećemo ih izdati, budite sigurni! Netko treba reći jedanput - dosta je toga bilo i te trgovine! 180.000 pripadnika srpske nacionalnosti živi u Republici Hrvatskoj, a za SDSS glasa 35.000 ljudi. Niti Srbi u Hrvatskoj ne podržavaju politiku SDSS-a jer da podržavaju glasali bi za njih!