Zadnji komentari

Mario Radić u Bujici: “Kad me već Pupovac uspoređuje s Pavelićem, ja mogu reći da je on negdje između druga Tita i popa Đujića!”

Pin It

RADIĆ: - Nema više bacanja vijenaca u Dunavu, na Dan pobjede u Kninu treba pjevati Thompson, Bleiburška komercija sljedeće će godine biti u Austriji, a Hasanbegović ima svoje mjesto u izvršnoj vlasti!

EKSKLUZIVNO: ZAMJENIK PREDSJEDNIKA DP-a U BUJICI JE OTKRIO DA JE NA DANAŠNJIM PREGOVORIMA U VLADI DOGOVORENO UVOĐENJE OBVEZNOG VOJNOG ROKA!

ODGOVOR DODIKU NAKON GRADINE I NOVIH PROVOKACIJA O JASENOVCU: - Domovinski pokret jamči da ćemo jednom zauvijek zaustaviti prodor tzv. srpskog sveta i penetraciju stranih službi u strukture Hrvatske države!

O MEDIJSKIM PROZIVKAMA ZA “IZDAJU BIRAČA”: Dovoljno je pogledati tko nas napada... Ako su s druge strane Sandra Benčić i ekstremno lijevi mediji, potpuno je jasno da se užasavaju ulaska Domovinskog pokreta u hrvatsku vlast! Tko kaže da mi nismo htjeli da naš prijatelj i čovjek s kojim računamo – dr. Zlatko Hasanbegović ne bude ministar kulture?! I te kako ćemo utjecati na nacionalnu kulturnu politiku i snimati filmovi o Domovinskom ratu!

RADIĆ SE ODREKAO PLAĆE I INZISTIRAT ĆE DA SE U HRVATSKU NASELJAVAJU HRVATI IZ ISELJENIŠTVA, A NE STRANCI: - Mi ne želimo gubiti vrijeme kao lažno desna oporba i iz udobnih saborskih fotelja ravnodušno promatrati kako Hrvatska propada! Dobili smo odgovornost i imamo priliku dokazati ljudima koji su glasovali za nas da ćemo barem pokušati ostvariti ono što smo obećavali narodu!

POMIRLJIVA PORUKA PRIJATELJU JURI I KRITIČARIMA: - Razumijem profesora Jurčevića i nestrpljenje svih dobronamjernih ljudi koji su predugo čekali svoju priliku, ali Hrvatska više nema vremena za čekanje!

RADIĆ O EUROSONGU: - Sad su svi vidjeli što je Istanbulska konvencija na djelu i zašto ćemo inzistirati na zaustavljanju prodora rodne ideologije u Hrvatsku! Pitao me sina je l'’ bolje da pobjedi LGBTQR kod ili vještica iz Irske?!

O RODNOJ IDEOLOGIJI: - Već iz prvih istupa naših koalicijskih partnera vidi se da lakše dišu i da se vraćaju na postavke koje su u skladu s tradicijom našega naroda. Utjecaj Domovinskog pokreta bit će još i veći!

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta i budući potpredsjednik Hrvatske državne vlade – Mario Radić, svoje prvo veliko gostovanje nakon što je postignut dogovor o formiranju nove Vlade, imao je u Bujici Z1 televizije, što je velika promjena u odnosu ne neke druge političare, koji su u emisiju dolazili samo kad su bili u oporbi, a kada bi postali premijeri ili predsjednici - više se nisu odazivali pozivima voditelja...