HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Grčkoj nedostaje još deset BBB-sa. Sad je počeo poltronski lov na one BBB koji su uspjeli pobjeći iz Grčke. Grci "znaju" da je njihovog navijača "ubilo" svih sto i deset BBB. Većinu su odmah potrpali u zatvore, ali im još nedostaje tih desetak. Priglupa objašnjenja kako je u Grčkoj na snazi "vladavina prava" izaziva osmjeh pun sažaljenja. EU-uhidbeni nalog je za poltrone sveti gral.

Već je 21 godina prošla od krika bespomoćnih u Selskoj - Večernji.hr

Prije dvije godine, u Gradskom parku u Varaždinu, neki kontraverzni umjetnik Zlatko Kopljar, izradio je i postavio skulpturu „K-19“ od cigli  koje je navodno otkupio u Jasenovcu. Taj „spomenik“ je i dobro naplatio od Grada Varaždina, i te naslagane cigle, evo, još uvijek „ukrašavaju“ varaždinski park.

Može biti slika sljedećeg: tekst

BBB PROGONE K’O NAŠE BRANITELJE I GENERALE!

PLENKOVIĆEVIM HDZ-om ODJEKUJE HUK KOLEGE SOVE: “Locirati, identificirati, uhititi, transferirati!”

Javna je tajna da od vremena hrvatskog osamostaljenja određeni političko-ideološko-interesni krugovi na različite načine nastoje spriječiti odnosno onemogućiti objektivnu javnu raspravu o zločinačkoj prirodi komunističke Jugoslavije.

Hrvatske politike po pitanju migranata nema, što je katastrofalno za državu. Naša politika je onakva kakvu Bruxelles odredi. Sve je stvar politike, da li želi ili ne želi braniti svoju granicu. AKo želi braniti onda su sva sredstva dozvoljena

Hrvatska policija hapsi Boyse! Grci su samo ovo čekali - Dnevno.hr

Trebamo li vjerovati da će isto pravosuđe koje je znamo kako prije nekoliko godina progonilo našega dubrovačkog kapetana Laptala sada biti objektivnije i učinkovitije? Trebamo li vjerovati policiji koja je napravila niz propusta u ovom slučaju i nije ništa napravila da spriječi nemili događaj te time omogućila da se incidenti grčkih i hrvatskih navijača uopće dogode? 

Igor Peternel: Pravo vlasništva mora se poštivati ako jedno od temeljnih  civilizacijskih tekovina | 7dnevno

Dakle, žao mi je kao čovjeku što je Stanković depresivan , ali da sam ja Stanković i da sam svjesno godinama tendenciozno neke ljude preko javne televizije uništavao, vadio im izrečeno prije deset godina, žonglirao kontekstima, difamirao zbog ideološke netrpeljivosti, a druge (poput Tomaševića) dizao … vjerojatno bih i sam bio depresivan. Možda bi mi proradila savjest

Penava o padu broja Srba u Vukovaru: ''Nadam se da smo osigurali bar 10  godina stabilnosti u gradu''

HRVATSKA JE DOŽIVJELA DEMOGRAFSKU KATASTROFU I REKORDNU INFLACIJU ZBOG LOŠIH POLITIKA 

HDZ je zapravo izgubio Slavoniju. Slavonci i Slavonija nekada su bili utvrda HDZ-a, Andreja Plenkovića i njegove Vlade, ali oni su njihovu podršku izgubili. 

Postupajući po 10 europskih uhidbenih naloga pristiglih iz Grčke policija je privela pripadnike navijačke skupne Bad Blue Boysa koje grčko pravosuđe traži zbog sudjelovanja u neredima u kojima je uoči utakmice Dinama i AEK-a u kolovozu smrtno stradao 29-godišnji grčki navijač.

Kako je Vlada nakon izvješća o Istanbulskoj, brzinski udovoljila zahtjevima feministica

Kakva je strka morala nastati u Banskim dvorima kada je GREVIO, tijelo Europske unije za nadzor provedbe Istanbulske konvencije, pet godina nakon što je Hrvatska ratificirala taj dokument

Penava: Domovinski pokret i dalje raste i jača

Pin It

Naš je cilj blagodat i ugodan život hrvatskog naroda – vrijeme je da s vlasti maknemo ovu korumpiranu Vladu Andreja Plenkovića!

Ivan Penava, predsjednik DP-a, te Goran Ribičić, predsjednik DP-a Požeško-slavonske županije, održali su konferenciju za medije povodom otvaranja prostorija DP-a Požeško-slavonske županije:

''Veliko je zadovoljstvo biti u Požegi, u novootvorenim stranačkim prostorijama DP-a. Prije svega se moram zahvaliti predsjedniku županijske podružnice DP-a Goranu Ribičiću i njegovim suradnicima, našim stranačkim kolegama, a jednako tako i kolegama saborskim zastupnicima te velikom dijelu čelništva DP-a nacionalne razine koji je ovdje u Požegi'', rekao je Penava.

''Krenuli smo s vrlo ozbiljnim radom na terenu, čiji se plodovi danas vide otvaranjem prostorija. To je na površini i oku vidljivo, a ono što je oku za sada nevidljivo je ozbiljan terenski rad, pristup ljudima i lokalnoj problematici Požege i Požeško-slavonske županije, a jednako tako DP-a na svim lokalnim razinama'', poručio je Penava.

''To je potpis koji je možda spor, ali kojeg definitivno ispisujemo unutar DP-a i koji će donijeti promjenu na terenu, u izbornim rezultatima, ali ponajprije promjenu u odnosu prema ljudima i najvažnijim ciljevima koje imamo kao politička stranka, a to je razvoj Hrvatske te blagodat i ugodan život hrvatskog naroda'', istaknuo je Penava.

''Puno smo radili na terenu, a uskoro ćemo donijeti odluku o osnivanju gradske podružnice Grada Požege te ostalih podružnica gradova i općina Požeško-slavonske županije. Cilj i plan nam je da barem do Božića riješimo i taj problem te ćemo se nastaviti boriti za stranačke ideje i ideale koje zastupamo'', naglasio je Ribičić.

Login Form