HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Cartoon Brawl Stock Illustration - Download Image Now - Fighting, Cartoon,  Dust - iStock

I baš kada bi se pomislilo da je desnici najveći neprijatelj HDZ, na koncu se ispostavi da su desne opcije po običaju najveći neprijatelj same sebi jer ne uspijevaju zakopati ratne sjekire i djelovati zajednički.

Vezano uz netočne navode Dickson Matemboa, državnog tajnika Ministarstva unutarnjih poslova i unutarnje sigurnosti Republike Zambije, o slučaju osmero Hrvata optuženih u Zambiji, iznesenih jučer na sjednici UN-ova Odbora za prisilne nestanke u Ženevi, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova uputit će službenu notu Stalnoj misiji Zambije pri UN-u u Ženevi.

SKANDALOZNO - HDZ-ovi LICEMJERI BEZUVJETNO BRANE SVOG ŽUPANA DAMIRA DEKANIĆA KOJI JE U ISTRAŽNOM ZATVORU I PRIMA PLAĆU VEĆU OD 20.000 KUNA, A ZA NAJRANJIVIJE SKUPINE U DRUŠTVU NEMAJU NOVCA!

Ofenziva proruskih agenata i Faktografa kako bi se prikrio skandal s gostovanjem Snowdena, a sve dok gore ukrajinski gradovi.

I ove godine u travnju će se u Rovinju održati Dani komunikacije, međutim sada se uzbunila javnost zbog najave glavnog govornika, a u njegovu zaštitu, po mnogima neopravdano, stao je i Faktograf. 

Dačić i Plenković na tradicionalnom božićnom prijemu: Simbolika praznika  podsjeća na mir | Avaz

Da se u agresivnoj politici Beograda prema Hrvatskoj ništa nije promijenilo najnoviji je dokaz istup srbijanskog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića, poznatog i po nadimku "mali Slobo".

U petak 17.ožujka  2023.godine je u Saboru kod glasovanja o naknadi roditeljima bolesne djece, u izbila javnost  sva bijeda i gnoj  vladajuće političke “elite“!

Istanbulska konvencija je trojanski konj rodne ideologije - Kamenjar

Ima li Europa – čija je glavna sila do nedavno svoj ekonomski razvoj temeljila na jeftinom ruskom plinu i širokom pristupu kineskom tržištu – ikakav odgovor na novo nestabilno i dinamično geopolitičko okruženje? Ili je previše okupirana genderističkim projektima i ideologijama koje se protive zdravom razumu, a dovele su do demografske devastacije Starog Kontinenta? 

“Ovo nije prvi put da je ta grupa prešla granicu s djecom,” izjavio je državni tajnik MUP-a Zambije – Dickson Mastemba, na sjednici Odbora za prisilne i nedobrovoljne nestanke UN-a u Ženevi i otkrio: “Kongo je utvrdio da je dokumentacija o posvajanju djece uhićenih parova iz Hrvatske – lažirana!”

Jako dobro žive i zarađuju na račun izjednačavanja agresora Srbije i žrtve Hrvatske

Prije pet godina Ministarstvo unutarnjih poslova zabranilo je nevladinoj organizaciji Centar za mirovne studije (CMS) pristup prihvatilištima za migrante jer su širili laži.

Iako iz Zambije ne stižu nove vijesti, a slučaj kao da se pomalo gura pod tepih, zadnje što pamtimo su izjave nositelja izvršne vlasti, koji tvrde da su djeca po koju su išli zambijski optuženici, hrvatski državljani.

Penava: Domovinski pokret i dalje raste i jača

Pin It

Naš je cilj blagodat i ugodan život hrvatskog naroda – vrijeme je da s vlasti maknemo ovu korumpiranu Vladu Andreja Plenkovića!

Ivan Penava, predsjednik DP-a, te Goran Ribičić, predsjednik DP-a Požeško-slavonske županije, održali su konferenciju za medije povodom otvaranja prostorija DP-a Požeško-slavonske županije:

''Veliko je zadovoljstvo biti u Požegi, u novootvorenim stranačkim prostorijama DP-a. Prije svega se moram zahvaliti predsjedniku županijske podružnice DP-a Goranu Ribičiću i njegovim suradnicima, našim stranačkim kolegama, a jednako tako i kolegama saborskim zastupnicima te velikom dijelu čelništva DP-a nacionalne razine koji je ovdje u Požegi'', rekao je Penava.

''Krenuli smo s vrlo ozbiljnim radom na terenu, čiji se plodovi danas vide otvaranjem prostorija. To je na površini i oku vidljivo, a ono što je oku za sada nevidljivo je ozbiljan terenski rad, pristup ljudima i lokalnoj problematici Požege i Požeško-slavonske županije, a jednako tako DP-a na svim lokalnim razinama'', poručio je Penava.

''To je potpis koji je možda spor, ali kojeg definitivno ispisujemo unutar DP-a i koji će donijeti promjenu na terenu, u izbornim rezultatima, ali ponajprije promjenu u odnosu prema ljudima i najvažnijim ciljevima koje imamo kao politička stranka, a to je razvoj Hrvatske te blagodat i ugodan život hrvatskog naroda'', istaknuo je Penava.

''Puno smo radili na terenu, a uskoro ćemo donijeti odluku o osnivanju gradske podružnice Grada Požege te ostalih podružnica gradova i općina Požeško-slavonske županije. Cilj i plan nam je da barem do Božića riješimo i taj problem te ćemo se nastaviti boriti za stranačke ideje i ideale koje zastupamo'', naglasio je Ribičić.

Login Form