HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Slobodna Dalmacija - Na dočeku navijača iz Atene napadnut snimatelj Nove  TV: '*ebat ću ti'; BBB otkrili tko je platio troškove obrane

Informaciju da će država platiti povratak kući demantirali su i Bad Blue Boysi. "Suprotno napisima u pojedinim medijima, troškovi obrane kao i svi drugi troškovi za našu braću u Grčkoj plaćeni su donacijama njihovih obitelji te Bad Blue Boysa i ostalih navijača Dinama, kao i navijača nekih drugih klubova. Svima njima se i ovim putem zahvaljujemo", poručili su.

MLINARIĆ ĆIPE SE PRISJETIO SVOJIH NAJTEŽIH DANA: Od ovoga vam moraju poteći  suze, opisao strahote iz srpskih logora! | 7dnevno

SRAMOTA JE OVE VLADE DA ONI KOJI SU DALI SVE ZA DOMOVINU GODINAMA ŽIVE U BIJEDI I SIROMAŠTVU!

Stipo Mlinarić o Prijedlogu Zakona o hrvatskim braniteljima: ''Kad se donosio Zakon o civilnim žrtvama rata, jedan od aktivnijih klubova u sabornici je bio Klub SDSS-a, kojeg danas nema ovdje.

JAMA GLUVUŠA U OGORJU KRIJE STOTINU ŽRTAVA (Jedna žrtva preživjela i izašla  iz jame, ubili su ga kao psa!) | komunistickizlocini.net

U Jamu Gluvuša u Ogorju 16.09.1944. godine, partizani tvorci Titove diktatorske komunističke Jugoslavije su bacilli prema procjenama oko 100 ljudi. Bile su to užasne smrti žrtava koje su partizani žive bacali u jamu, gdje su se tijela žrtava prilikom pada doslovce smrskala o kamene rubove jame. Jama Gluvuša se nalazi u blizini zaseoka Leskuri u Ogorju u općini Muć 40-tak kilometara od Splita.

Plenković je zbog ovih pet stvari trebao maknuti Banožića i prije | 24sata

Protiv bivšeg ministra obrane Marija Banožića policija je podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginuo vozač kombija. Banožića se sumnjiči za kršenje triju odredbi Kaznenog zakona, zbog čega mu prijeti od jedne do osam godina zatvora. Zašto je bivši ministar tajno ispitivan i zašto se Državno odvjetništvo odlučilo na blažu optužnicu protiv Banožića?

Plenković i SOA ekstremiste lovili među svinjogojcima, a istodobno beogradski četnici s hrvatskim izdajnicima šetali od Zagreba do Jasenovca i razgovarali o "genocidu nad Srbima"

Muzej policije - Otvorena izložba "Krvavi Uskrs 1991."

Laži o počecima Domovinskog rata u udžbeniku povijesti za 4. razred Gimnazije

Potaknuta pojedinim reakcijama na sadržaj udžbenika Zašto je povijest važna?, udžbenik povijesti za četvrti razred gimnazije, Profil Klett, pogledala sam dio njegova sadržaja koji obrađuje razdoblje osamostaljenja Hrvatske i Domovinski rat

Prvi pripadnici Bad Blue Boysa izašli su iz zatvora, četiri mjeseca nakon što su pritvoreni zbog sudjelovanja u sukobu s navijačima AEK-a. Riječ je o 20-ak navijača.

Trgovina ljudima - djecom | Osnovna škola Kamenica

MIGRACIJE - TRGOVINA LJUDIMA - Podsjetit na činjenicu da iako UNHCR podržava migracije, međunarodno pravo taj termin ne poznaje. Naime, ono što je do jučer smatrano “trgovinom ljudima” Marakeškkim se sporazumom podiglo na razinu temeljnog ljudskog prava.

Vuk Karadžić i Đorđe Popović, alias Đuro Daničić

Godine 1808. VukKaradžić se preselio u Beč gdje je studirao pravo. Za vrieme studija počeo se baviti komparativnom analizom slavenskih jezika čemu je kasnije posvetio sav  preostali dio života.  Poslie završetka studija najprije je vršio dužnost administratora knjižnice bečkoga suda, a malo kasnije postao je glavni carski cenzor za knjige pisane na slavenskim jezicima.

Misterij prosinačkog masakra na glavnom trgu u Zagrebu | Express

U redovnoj emisiji Hrvatskoga radija "Dogodilo se na današnji dan" 5. prosinca kao što je to bilo i prošle godine jednostavno je ignorirana, bolje rečeno cenzurirana, gola činjenica da je to nadnevak izuzetno važan za hrvatsku povijest.

Takav lider ne treba nikome

Pin It

Da je kojim slučajem negdje u blizini NSK ovih dana pukla petarda, naše junačine zavukle bi se u mišju rupu i zvali bi generalski zbor da ih evakuira iz zgrade. To se nije desilo, pa junačine poput Jandrokovića i Plenkovića šalju jake poruke .

Dok se u Hrvatskoj ratovalo držali su se teške hladovine još se na njima primjećuju posljedice, no Plenković je odmah održao sastanak predsjedništva HDZ -e, prvo da kapitalizira  međunarodnu veličini svojeg lika i djela, a onda da pošalje jaku poruku građanima Hrvatske, onima koji su nezadovoljni plaćama.

Veli Plenković nek se zamisle što bi bilo da vlada nije donijela mjere, s tim mislima u glavi neka dođu na pregovore o većim plaćama.

Svjedočenje gospodina Mayera proglasio je nebitnim, to što je Mađarima dao sisačku rafineriju, a građanima Hrvatske uveo je mjere, amnestira ga od odgovornosti za sve loše odluke.

Zaboravio je Plenković da je mjere donio zahvaljujući tome što ministar Marić ispraznio mirovinske fondove, a još je inflacijom dodatno ispraznio i hrvatske džepove.

Danas se svi bune da se s plaćama ne može živjeti, umirovljenici moraju biti zadovoljni s najavom povećanja minimalne mirovine od 3%  sljedeće godine.

Tamo gdje ih je dvoje, da bi jedan preživio, drugi bi trebao solidarno umrijeti.

Takav lider ne treba nikome, petlja se u globalnu politiku a četvrtina njegovog stanovništva je gladna,opljačkale ih horde hulja iz njegove stranke. Bačić tajnik stranke, ljut je što se priča koliko tko je opljačkao mora da i on strepi da i njega ne uzmu pod povećalo. 

U petak se odlučuje o sudbini Fortenove u Nizozemskoj, sama činjenica da se o sudbini 45 000 hrvatskih zaposlenih  građana odlučuje u Nizozemskoj govori sve o hrvatskoj politici.

Pavao Vujnovac misli kupiti 45 % udjela u Fortenovi uz novčanu potporu mirovinskih fondova tako da prije same kupnje, krnja skupština odluči da se o tome može odlučiti bez prisustva prodavača udjela, a to je 

Sberbanka koja je pod sankcijama.

Vujnovac novcima koje je zaradio u trgovanju s Rusima, kupuje od Rusa pod sankcijama nekadašnju hrvatsku kompaniju, a dva anemična političara šalju jake političke poruke Rusima.

Danas, sutra, na tome će  provoditi arbitraže koje će hrvatski građani plaćati iz proračuna, zaradit će advokati milijarde, a mirovinski fondovi drugi put izgubiti novce koji su hrvatskim umirovljenicima trebali osigurati starost.

No Plenković ima taktiku, svi koji svjedoče o tome kako su jeftino prodani nacionalni interesi, nebitni su ili su proruski orijentirani, a punu stranku ima optuženika koji nemilosrdno pljačkaju , žderu i loču za novce iz proračuna 

Zulin je bio u Saboru  od srpnja 2020 do siječnja ove godine 17 mjeseci, dobio je oko 270 000 kuna plaće, a da nije niti jednom progovorio. Za stiskanje gumba petkom, posao iz snova došao mu je kao nagrada kad je opljačkao općinu za više od 400 000 kuna.

Njegovo stiskanje gumba petkom moglo bi ući u Gilesovu knjigu rekorda po tome kako se veliki novci mogu najlakše zaraditi.

Zulin je u konobi "Barbe Bore" za jedan ručak ostavio  4679 kuna , bilo bi lijepo da novinari istraže koliku mjesečnu plaču imaju dječje odgajateljice u vrtiću Tratinčica u istom gradu. Vjerojatno one ne zarade mjesečno koliko je Zulin "strusio" za jedno popodne, a sad se buni na zdravstvene probleme i stariju dob.

 O računu iz konobe pisalo se i prije nego je Zulin došao u Sabor, Plenković je znao, a ipak je baš njega odredio kao zamjenu za drugog zastupnika.

Izgleda da njegovi radari detektiraju samo kriminalu sklone kadrove kojima se okružuje.

Odgajateljice za svoj kruh se bore na prosvjedima, a  Plenković muljatore i lopove postavlja u Sabor na dobru plaću i još bolje privilegije.

Hrvatski građani moraju biti svjesni da ih nitko nikada nije tako uspješno pljačkao kako ih sada pljačkaju, naši odani vlasti, da se pljačka pokušava prikriti takozvanim velikim međunarodnim ugledom, ali od toga se ne živi. 

Tragedija je u visini plaće odgajateljice iz vrtića u njezinoj mirovini koja će uslijediti iz toga, koja će zbog malih uplata biti ispod linije siromaštva.

U Hrvatskoj danas ima oko 800 000 radnika koji nemaju plaću koja bi osigurala mirovinu iznad crte siromaštva, država namjerno stvara sirotinju budućim 

generacijama , da bi miljenici vlasti imali od čega krasti 

To mora prestati jer mi tako hoćemo !

Dobro jutro!

Dragica Trumbetaš

Login Form