Kad autodestruktivne migrantske politike dođu na naplatu

Pin It

Plodovi sulude migrantske politike europskih zemalja već godinama obilno dozrijevaju. Iako su brojni europski čelnici odavno konstatirali smrt multikulturalizma, u praksi se ne mijenja ništa.

Najnovija nevesela vijest dolazi iz Njemačke gdje su trojica afričkih migranta, koji dilaju drogu u poznatom berlinskom Migrantiparku Görli (Görlitzer Park), silovali ženu pred njezinim mužem.

Kao što su nedavno izvijestili neki njemački mediji, trgovinu drogom u Görliju već godinama prihvaćaju gradske vlasti koje su u pravilu ljevičarske. Od travnja 2023. gradonačelnik je „demokršćanin“ Kai Wegner, ali vlada u koaliciji sa socijaldemokratskim SPD-om. Riječ je o tipičnom pseudokonzervativcu koji je pobornik LGBT ideologije kao i proimigrantske politike.

Dilanje droge u Görliju stara je berlinska „tradicija“. Prije nekoliko godina u parku je čak podignut spomenik crnom dileru droge. Što se tiče samog silovanja, ono se dogodilo u lipnju 2023. godine, no zločinci su tek dospjeli na sud. Imigranti su optuženi za silovanje, teške tjelesne ozljede i Sudpljačku, a suđenje će početi 18. siječnja. Počinitelji ovoga kaznenog djela su notorni kriminalci, a dvojica od njih su ilegalni migranti.

Žrtva silovanja je u vrijeme zločina imala 27 godina. Imigrantica je iz Gruzije. Majka je dvoje djece, a sa suprugom je bila u Görliju. U ovom parku, na žalost, nisu završili slučajno: par je na klupi u parku kupio i uzeo kokain, a potom otišao na livadu. U intimnom trenutku bili su okruženi s pet dilera droge. Dvojica su palicama pretukla muškarca i ukrala mu 1200 eura. Ostala tri muškarca pretukla su i silovala ženu.

Jedan od počinitelja silovanja bio je Osman B., Somalijac koji je u Njemačku došao 2016. godine na valu velike migracije. Muškarac rabi deset različitih identiteta i dobro je poznat policiji. Druga dva silovatelja su 22-godišnji imigranti iz Gvineje. Prvi od njih već je devet puta osuđivan; njegov zahtjev za azil je odbijen, ali nije vraćen natrag. Treći silovatelj kažnjen je tri puta; također mu je odbijen zahtjev za azil.

Patologije lijeve politike

Ovaj događaj jasno pokazuje patologije njemačke lijeve politike: prihvaćanje ovisnosti o drogama, prihvaćanje lažnih migranata (ovaj trojaca, nema sumnje, nije došao u Njemačku da bi pošteno radio i zarađivao), toleriranje njihovih zločina i nedostatak politike vraćanja onih koji nemaju izglede za azil

Njemačka, dakako, u ovakvim politikama nije usamljena. Slično možemo vidjeti i, primjerice, u Francuskoj, ali i u CrnoŠvedskoj i brojnim drugim zemljama.

Pritom ne treba kriviti strane radnike koji zaista dolaze raditi i prehranjivati svoje obitelji i imaju se namjeru poslije vratiti u svoje domicilne zemlje, nego one koji su svojim protuživotnim politikama Europu doveli u ovakvu demografsku situaciju kao i one koji potiču i dopuštaju masovne migracije prema Europi, pri čemu često ne postoji nikakva filtracija ni sigurnosna provjera pa se jednako puštaju i radnici i kriminalci.

Globalistički krugovi u stranoj radnoj snazi vide „rezervnu armiju kapitala“, ali i polugu obračuna s ostatcima ostataka kršćanstva u Europi. Oni su ti koji stoje iza uništavanja identiteta europskih naroda i država i u stvaranju paralelnih društva. Potreba za stranom radnom snagom samo je paravan za kasnije šire identitetske i demografske promjene.

Na žalost, čini se da ni Hrvatska nije izvukla pouku iz primjera drugih zemalja EU-a i da je sama ušla u žrvanj autodestruktivnih migrantskih politika. Pametni uče na tuđim pogrješkama, zar ne?

Davor Dijanović/hkv.hr