Penava: Mi smo vukovarska Hrvatska, narod nam je na prvome mjestu i nećemo popustiti pred pritiscima globalističke agende

Pin It

Ivan Penava izabran za predsjednika Domovinskog pokreta - N1

Ivan Penava: ''Globalistička ekipa, Soroš, Ursula von der Leyen, Schwab i drugi indoktriniraju i orkestriraju preko tvrtki, civilnog sektora i vlada. To je poražavajuće i ugrožavajuće za nacionalnu državu i suverene narode, a njihovoj aroganciji hrvatski narod može svjedočiti kroz Plenkovićeve izjave.

On mora ispuniti misiju briselskih nalogodavaca i osigurati da ta globalistička agenda vlada, dok nacionalna država ne može disati punim plućima''.

''Je li moguće da ne možemo u svojoj samostalnoj državi nakon stoljeća težnji osigurati pravedan, normalan, kvalitetan život? Oni ne misle mijenjati svoje pristupe i svjetonazor; rodna ideologija, kršenje obitelji i nacionalne države je njihova priča i nitko se u Hrvatskoj ne treba zavaravati da postoji druga priča iza Plenkovića, Pupovca i 'Možemo''.

''Prema njima, treba skršiti nacionalnu državu, u ovom slučaju Hrvatsku, a svi koji misle suprotno su mete. Njemački sudac Manfred Dauster je u vrijeme suđenja udbaškom dvojcu Perkoviću i Mustaču rekao: ''Hrvatska ne razlikuje dobro od zla. Politička pitanja još rješavaju komunistički funkcioneri, u medijima su tumačenja prepuštena bivšim komunističkim propagandistima, a u državnim institucijama odluke donose kadrovi čije su percepcije lojalnosti formirane u zagrljaju partije i Udbe''.

''Rimski govornik i državnik Ciceron rekao je: ''Nacija može preživjeti svoje budale, čak i one preambiciozne, ali ne može preživjeti izdaju iznutra. Izdajnik razgrađuje dušu nacije, on u potaji potkopava temelje države i inficira političko tijelo tako da ga se više ne može braniti. Manje se treba bojati ubojice – izdajnik je kuga''.

''Oni svi znaju što je Domovinski pokret i znaju da kod nas, u vukovarskoj Hrvatskoj, postoji crta preko koje se ne ide, a to su interesi hrvatske države i naroda, i nema te cijene na koju se počinje žmiriti i popuštati. Svoje stavove izdati nećemo, i to smo već i pokazali''.