Neutralizacija Pupovčevih četničkih Novosti bit će jedna od prvih zadaća buduće HRVATSKE vlasti!

Pin It

Pupovčevo glasilo Novosti, za koje Plenković izdvaja koliko god treba novca, nimalo se ne razlikuje od srbijanskih novina iz razdoblja Miloševićeve vladavine 90-ih prošloga stoljeća.

Ista je to huškačka antihrvatska mrziteljska kampanja, samo što su Miloševićeva glasila djelovala iz Beograda, a ovo iz Zagreba.

 Kao što su Miloševićeva glasila, zloglasna Politika i ostale novine, bile u funkciji nastupajuće agresije na Hrvatsku, tako su i Pupovčeve Novosti u funkciji aktualne destrukcije Hrvatske u svakom pogledu i u funkciji buduće nove srpske agresije na Hrvatsku, kada se za to steknu "uslovi". 

    Kada bi HDZ-ov predsjednik Vlade Andrej Plenković imao pameti, a nema je, na žalost, nimalo (a još manje ima srca za Hrvatsku), on bi časkom riješio problem tog četničkoga gnijezda.

  Ali, suprotno od toga, Plenković je sve impresioniraniji Pupovcem i njegovim četništvom što je ono ekstremnije. 

    Prije ili poslije, Hrvatska će morati ući u sukob s ovom sve manje prikrivenom subverzijom jer nemoguće je dugoročno postojano egzistirati ako dopuštaš jednoj vampirskoj kamarili sastavljenoj od deklariranih Jugoslavena, četnika i jednako krvožednih hrvatskih izdajnika i izroda da te svakodnevno terorizira, određuje ti način života i o tvom trošku te tretira kao stoku, smeće, manijake, monstrume i roblje, pljuje po svim tvojim svetinjama i, konačno, traži tvoju krv i zaziva tvoju smrt.

 A nakon što se obračuna s Plenkovićevim izdajništvom, jedan od prvih poteza morat će biti neutralizacija Novosti i ostalih četničkih gnijezda u Hrvatskoj. 

   To je već sada jasno! 

   Bez toga Hrvati ne će imati svoju potpunu slobodu i ne će se nikada osloboditi morbidnoga kompleksa i obveze da se svakoga dana opravdavaju ni za što i da dokazuju kako su civiliziran narod vrijedan države i slobode, što su im nametnuli ovi srpski agresori kako bi izbjegli sram i odgovornost za sve zlo i genocid što su ga oni sami počinili Hrvatima u zadnja dva rata.  

Ivica Marijačić, Hrvatski tjednik