DP podnio prijavu protiv Plenkovića

Pin It

 Od vas se skriva da je samo u prošloj godini Andrej Plenković u Hrvatsku protuzakonito pustio, mimo graničnih prijelaza, 68.500 tzv. migranata. Riječ je o 99 posto muškoj populaciji i mladim osobama ispod 30 godina bez obitelji, žena i djece.

Svi oni mogu sutra biti vraćeni u Hrvatsku, a već danas se provode tajni transporti u našu zemlju. Hrvatska policija ne štiti hrvatske granice i ne zaustavlja one koji pokušavaju mimo graničnog prijelaza ući u Republiku Hrvatsku.

Tu je i 200.000 radnih dozvola. Mi govorimo o tome da Hrvatska za deset godina više neće biti Hrvatska kakvu znamo. To više neće biti Hrvatska koja je proglašena najsigurnijom zemljom u Europi. Ne želimo iste scenarije kao u Švedskoj, gdje imamo vojsku na ulicama.

Hrvatska mora zaustaviti migrantsku invaziju i ostati sigurnom zemljom za nas i našu djecu. Protiv Andreja Plenkovića podignuli smo kaznenu prijavu zbog zlouporabe službenog položaja i ovlasti te omogućavanja protuzakonitog ulaska i kretanja stranaca u Republici Hrvatskoj.