Sramotni debakl 'velikoga' ljevičarskog prosvjeda

Pin It

ŠAČICA LJEVIČARA I ATEISTA prosvjeduje zbog Vatikanskih ugovora: Novac se  koristi za nametanje zločinačke ideologije

nisu privukli ni 500 građana u pet gradova, 

a Domovinski pokret na jednome mjestu okupio deset puta više građana!     

Koliko su glavnostrujaški mediji u funkciji maniplacije i dezinformiranja, vidjelo se danas po načinu na koji su izvještavali o "velikom" prosvjedu ljevičarske koalicije u pet gradova, s jedne, i o načinu na koji su informirali o grandioznome skupu Domovinskoga pokreta u dvorani Lisinski.

   Trebali bismo biti stvarno slijepi i ne vidjeti kako su se organizatori prosvjeda "Dosta je" u pet gradova, SDP i koalicijske mu stranke, osramotili. Na pet prosvjeda nije došlo ni pet stotina građana. Dali su se probrojati običnim okom, uzalud su se fotoreporteri izvijali i mučili da snimkama iz posebnoga kuta prikriju bojkot građana i prazninu trgova. To je ta "veličina" prosvjeda. Njihove rijeke pravde već su presušile, a nisu još ni potekle, osim naravno krvavih rijeka pravde njihovih predaka koje teku od Bleiburga...

    S druge strane, skup Domovinskoga pokreta u Lisinskome okupio je na tisuće pristaša koji nisu mogli stati ni u veliku ni u malu dvoranu, čak mi u hodnike i na stubišta, pa su mnogi ostali izvan dvorane. Domovinski pokret znatno je nadmašio HDZ-ov nedavni skup na istome mjestu. O tome su mediji šutjeli, kao, uostalom, što su i 90-ih prešućivali Tuđmanove.  Ali ma koliko šutjeli o tomu,  ovaj događaj jest podsjećao je na Tuđmanove skupove 90-ih, a možda je i nagovještaj povratka tuđmanizma u opsutošenu hrvatsku politiku.

Ivica Marijačić