Svaka je hrvatska država Plenkovićevom partneru Pupovcu i njegovim četničkim i partizanskim koljačima na Petrovoj gori izdaja!

Pin It

I dok se Hrvatska sjeća stotina tisuća nevinih hrvatskih žrtava koje su pogubile okupacijske partizanske zvijeri NAKON svršetka Drugoga svjetskog rata, čelnik srpske nacionalne manjine, odnosno privatne udruge SNV-a, Milorad Pupovac je otišao na Petrovu goru gdje se svake godine istoga dana okupljaju četnici pod plaštom krvavoga  tzv. antifašizma. 

S Petrove gore Pupovac je poručio da je 10. travnja 1941. bio najveća izdaja u povijesti hrvatskoga i srpskoga naroda.

Proglašenje hrvatske države njemu je najveća izdaja i, što se njega tiče, znamo da je to istina. 

Da nismo pobijedili tu smrdljivu agresorsku bagru od 1991. do 1995.  sasvim sigurno bi danas najvećom izdajom proglašavao 1991. godinu, kada smo proglasili samostalnost. 

Na Petrovoj gori tradicionalno se okupljaju partizanski koljači i njihovi apologeti: jednako 1945. kada su ustali protiv hrvatske države, zatim 1991. odakle su tražili smrt za Tuđmana i odakle su opet krenuli u rat protiv hrvatske države i danas  2024.  odakle jedva čekaju da ih netko opet povede u rat protiv Hrvatske, a Pupovac ih pali i priprema za to. 

I takav Pupovac  je dio Plenkovićeve vlasti. I dalje, naravno, koliko god neki pokušavaju poručiti ispranim mozgovima da nakon koalicije HDZ-DP nije tako.

Ivica Marijačić