Zadnji komentari

DP podržao prosvjed svinjogojaca

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 9 ljudi i tekst

INATI SE, SLAVONIJO! Stop eutanaziji zdravih svinja i zabrani svinjokolja, stop uništavanju Slavonije!

Domovinski pokret podržao je prosvjed svinjogojaca koji je započeo danas u simboličnih 5 do 12 u Retkovcima, nakon čega su se prosvjednici zaputili u Vinkovce.

Članovi predsjedništva DP-a Vukovarsko-srijemske županije, Osječko-baranjske županije, DP-a Osijek, DP-a Vinkovci, DP-a Vukovar te brojnih općinskih ogranaka pridružili su se svinjogojcima u borbi za opstanak slavonskog sela i slavonskog seljaka. 

Višekilometarska kolona traktora i ostalih vozila od Retkovaca do Vinkovaca pokazala je što slavonski stočari, ratari i ostali građani misle o odlukama i mjerama Plenkovićeve Vlade, a čiji cilj očito nije da se spriječi širenje afričke svinjske kuge, nego da se uništi stočarstvo i ratarstvo u Slavoniji.

Bahatost, nepoštivanje, teror i skandalozni postupci Plenkovićevih poslušnika uzeli su toliko maha da inspektori i veterinari ulaze ljudima u dvorišta neovlašteno i bez sudskih naloga te kolju zdrave svinje. Stoga u potpunosti podržavamo zahtjeve slavonskih uzgajivača svinja, koji traže od Vlade i resornog ministarstva prestanak eutanazije zdravih svinja, dopuštanje prometovanja svinja i svinjskog mesa zdravih svinja, dopuštanje svinjokolja i poništenje kategorizacije svih OPG-ova.

Slavonski seljak mora i treba ostati svoj na svome, mora moći prehraniti svoju obitelj, mora moći uzgajati svoje svinje i prodavati meso bez da ga država mrcvari i uništava na svakom koraku. Samo je do sada poubijano oko 40.000 svinja, a zahvaljujući Plenkovićevoj poslušničkoj briselskoj politici, planira ih se pobiti još 50.000, jer je takva direktiva došla iz ureda odnarođenih globalističkih šefova u Bruxellesu.

Slavonci, uz vas smo svim srcem! Inati se, Slavonijo naša! Ne dajte da vas protjeraju iz vaših domova i da vam otmu kruh od usta, a mi ćemo stajati s vama dok nas ima!