Zadnji komentari

VJEROVALI ILI NE: Plenkovićev HDZ-ovac iz Otoka izjavio da seljaci NISU NEZADOVOLJNI jer su im pobili 5 tisuća svinja?!

Pin It

POGLEDAJTE VIDEO KOJI RAZOTKRIVA TIPIČNI MENTALNI SKLOP JEDNOG LOKALNOG UHLJEBA: Josip Šarić tvrdi da oni koji nemaju svinje, ne bi trebali sudjelovati u prosvjedima – niti podržavati opravdane hrvatskih seljaka?!

ZAKLJUČAK: Šarić je klasični “sitnosopstvenik“ koji gleda samo sebe – ako su susjedu pobili svinje, to nije njegova briga!

Notorni Josip Šarić, zastupnik vladajuće partije iz Otoka kod Vinkovaca, Josipu Dabri i Slavku Grgiću iz Domovinskog pokreta usred sabornice, zaštićen imunitetom i činjenicom da njih nema u blizini pa mu ne mogu odgovoriti (na što Jandroković uopće nije reagirao) zamjerio je što podržavaju prosvjede svojih susjeda i prijatelja, vrijednih slavonskih seljaka – a oni sami imaju “nula svinja“... 

PREVEDENO S BRISELSKOG NA HRVATSKI JEZIK: Briga Plenkovićevog HDZ-ovca za njegove sumještane koji uzgajaju svinje, a sada su ih vlasti pobile. Jer, ako nemaš svinja, po logici Josipa Šarića - ne moraš brinuti “tuđu brigu“, a problem tvog susjeda – nije tvoj problem?!

To, što u Domovinskom pokretu smatraju da će nacija sutra biti gladna - pa podupiru prosvjede i legitimne zahtjeve ogorčenih hrvatskih seljaka – plenkist smatra “politikantstvom“ jer u vladajućoj odnarođenoj kasti ne znaju što je to prehrambena samodostatnost nacije. Oni su dovoljni sami sebi!

Ne zna Šarić ni što znači podmiriti ceh iz vlastitog džepa – jer on pegla službenu karticu; čak i kada treba plaćati članarine partijskih drugova iz lokalnog ogranka HDZ-a.

Kad nam pobiju sve svinje, Šarić i slični uhljebi koji žderu i loču na državni trošak od kad znaju za sebe, požurit će u Mađarsku i tamo dalje peglati kartice – ovoga puta ne za partijske članarine, već za stranu svinjetinu!

A narod nek' jede kolače! I pije Coca Colu.

Velimir Bujanec