Zadnji komentari

DP: Hrvatskoj vraćamo pobjednički mentalitet!

Pin It

DOMOVINSKI POKRET PUPOVCU: "ISPRIČAJ SE!" - Braniteljski portal

Diljem Europe pobjeđuju suverenističko-konzervativne opcije kojima su nacionalni interesi, a ne Bruxelles na prvome mjestu. Vrijeme je da i u Hrvatskoj dobijemo vlast koja će voditi brigu o hrvatskim interesima te se ne će pokoravati globalističkim agendama kao što vidimo i na primjeru uništavanja slavonskog sela. 

Ne držimo previše do anketa, ali ni rejting agencije više ne mogu ignorirati ozbiljan i sustavan rad i rast Domovinskog pokreta.

Domovinski pokret svakodnevno okuplja političke opcije, ali i pojedince kojima je naša Domovina iznad svega. Pokazali smo da možemo okupiti sve što diše hrvatski i domoljubno na lokalnim izborima, a sad je red da isto ponovimo i na nacionalnoj razini.

Diljem Europe pobjeđuju suverenističko-konzervativne opcije kojima su nacionalni interesi, a ne Bruxelles na prvome mjestu. Vrijeme je da i u Hrvatskoj dobijemo vlast koja će voditi brigu o hrvatskim interesima te se ne će pokoravati globalističkim agendama kao što vidimo i na primjeru uništavanja slavonskog sela. Napravit ćemo sve da okupimo istaknute borce za slobodu i sve stranke koje će istinski štititi obiteljske i nacionalne vrijednosti.

Kao što izbornik Zlatko Dalić okuplja najbolje hrvatske nogometaše, što jamči izvanredne uspjehe, tako i u politici kompetencija, izvrsnost i hrabrost - nasuprot negativnoj selekciji i sluganstvu - moraju postati kriteriji političkog djelovanja. Domovinski pokret želi Hrvatskoj vratiti pobjednički mentalitet, ponos i vjeru u vlastite snage.

Na terenu, koji je jedino relevantno mjerilo, vidljiv je naš snažan rast. Svakodnevno pristupanje novih ljudi dovoljna nam je potvrda dobrog rada, ali je svakako lijepo za vidjeti da smo i po anketama najbrže rastuća politička opcija. Uz sve to Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta, nalazi se među najpopularnijim političarima u Hrvatskoj! 

Hvala svima na potpori! Nastavit ćemo se još snažnije boriti za naš narod! Vrijeme je za promjene!