Zadnji komentari

Bujica: Kamere Z1 televizije na velikoj Međunarodnoj konferenciji u Hrvatskom državnom saboru, koju su napale vlasti, lijeva oporba i njihovi sateliti!

Pin It

UŽIVO S TRGA SV. MARKA: Andrija Klarić, koji je zajedno sa Domovinskim pokretom organizirao prestižnu Konferenciju, oštro odgovorio zagovornicima cijepljenja, nakon što su njega i DP-ovce nazvali “teoretičarima zavjere” i “ravnozemljašima”…

KLARIĆ: “Peđa Grbin, Marijana Puljak i Ivana Kekin su Jugoslaveni pod maskama! Nimalo se ne razlikuju od Plenkovića i služe istim gazdama iz Davosa!”

U Zagrebu se, u organizaciji Domovinskog pokreta i poznatog aktivista Andrije Klarića, održava dvodnevna Međunarodna konferencija U SREDIŠTU OLUJE, koja je okupila velika znanstvena i druga - u mainstreamu uglavnom cenzurirana imena - poznata po kritici postupaka medicinskih i političkih vlasti tijekom dvije godine koronakrize, čije posljedice još uvijek mnogi osjećaju na razne načine…

Gosti iz svih krajeva svijeta na Konferenciji će iznijeti vlastita otkrića i vrlo intrigantne zaključke o pandemiji te podijeliti s hrvatskom javnošću informacije o tome - što nam još koronakriza može donijeti u budućnosti… Riječ je o do sada najvećem okupljanju takvog tipa u Republici Hrvatskoj - koje je izazvalo burne reakcije vlasti, ali i najvećeg dijela – uglavnom lijeve oporbe, koja se u stavovima prema pandemiji i cijepljenju, ali i tzv. digitalnoj valuti, zelenoj agendi i mnogim drugim globalističkim politikama. uglavnom ne razlikuje od probriselskoga HDZ-a Andreja Plenkovića.

Radikalna ljevica i mnogi drugi burno su negodovali zbog toga što se prvi dan Međunarodna konferencija održala u Hrvatskom državnom saboru, a Andrija Klarić, kao i dužnosnici Domovinskog pokreta – dr. Damir Biloglav i prof. dr. Stjepo Bartulica, na to su im vrlo konkretno i bez dlake na jeziku – spremno odgovorili!

Drugi dan Konferencije, na kojoj će se pokušati dati odgovori na pitanje – kuda idu Hrvatska i svijet u 2024. godini, održava se u subotu, 02. prosinca u zagrebačkom Hotelu Westin.

U Bujici se moglo čuti kako znanstvenicima svjetskog formata ugled i profesionalnu reputaciju osporava jedan Peđa Grbin, čija je žena po medicinsku diplomu išla u Šumadiju, dok drugarice Puljak i Kekin pojma nemaju da su stručnjaci koje je u Hrvatskom državnom saboru ugostio Domovinski pokret, prije toga u organizaciji AfD-a nastupili u njemačkom Bundestagu, ali i britanskom, rumunjskom te mnogim drugim europskim parlamentima…

ORBAN NA SVINJOKOLJI: U Bujici možete vidjeti snimku mađarskog premijera na kolinju – s hrvatskim prijevodom!

SDP-ovac BRANI ANDREJA PLENKOVIĆA: Pitali smo Arsena Bauka je li on bio na kolinju?! Odgovorio je da nije i ne namjerava ići, slično kao i bahati šef HDZ-a!  

Bauk je ostao zatečen pitanjem novinara Bujice i oholo stao na stranu Andreja Plenkovića, kojeg inače rado “kritizira”… SDP-ovac s Brača pred kamerama se izmotavao, sugerirajući da je odlazak na kolinje šefa Vlade - njegova “privatna stvar”… Voditelj Bujice poručio mu je da su i Skejini brčići – privatna stvar viteza HOS-a, ali ih drugovi iz Baukove partije ipak bezobrazno komentiraju!