Zadnji komentari

Josip Dabro u Bujici: Grupni šeks u Purgeru

Pin It

Bujica razotkrila sve aktere skandalozne večere u središtu Zagreba, plaćene novcem poreznih obveznika u “čast” Vladimira Šeksa, na kojoj se Plenkovićev consigliere za pravosudne spletke opet napio i prijetio!

UZ SOVU I KOLEGU ŠARIĆA U RESTORANU SU BILI: DAMJAN LJUŠTINA I NJEGOV POSLOVNI PARTNER IVAN LEKIĆ! Je li notorni Šeks sinu Duška Ljuštine sredio amnestiju od kaznenog progona zbog malverzacija na zagrebačkom adventu u vrijeme Milana Bandića?!

JOSIP DABRO: “To je duboka država! HDZ-om vlada Plenković, a Hrvatskom Vladimir Šeks!”

DABRO U BUJICI NAJAVIO NOVA SKANDALOZNA OTKRIĆA U SLUČAJU BANOŽIĆ I POSLAO PORUKU PREMIJERU: - Nek Andrej Plenković kaže što je ministar Beroš radio u Vinkovcima i što još, osim alkohola, skriva toksikološki nalaz Marija Banožića!

“Ne bojim se Šeksa, ni bilo koga drugoga, bojim se samo dragoga Boga,” izjavio je u Bujici Z1 televizije, Josip Dabro, član predsjedništva i glavni tajnik Domovinskog pokreta, nakon pitanja boji li se Sove i njegovih prijetnji: “Najveće zlo Hrvatske su Vladimir Šeks i Mate Granić, a Andrej Plenković je gubernator Bruxellesa koji sluša savjete te dvojice likova i ponaša se prema Hrvatima kao Franje Tahi prema kmetovima!”

Dabro je u Bujici iznio kronologiju Šeksovog štetočinstva u Slavoniji, ali i šire… Ustvrdio je da dr. Franjo Tuđman kontroverznog Sovu uopće nije volio, a po prvi puta je javno posvjedočio kako je na povijesnom Saboru HDZ-a u ‘Lisinskom’ iz usluge Sanaderu - pokrao dr. Ivića Pašalića! Predsjednik DP-a Vukovarsko-srijemske županije i popularni županijski vijećnik govorio je i o progonu generala Branimira Glavaša čiji je glavni akter upravo Šeks, dok je Plenkovića javno podsjetio kako ga je svojedobno upoznao i s dokazima o kriminalnim radnjama saborskog zastupnika Josipa Šarića, koji već desetljećima uživa Sovinu zaštitu, a to skupo plaća – baš poput ručka u zagrebačkom Purgeru.