HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

LEGENDARNI SPECIJALAC 'RIBA': 'Danas napreduju klimavci i uvlakači. Sustav  me se odrekao jer sam čvrst' - Dnevno.hr

JAVNOST DOBIVA 'UMIVENU' SLIKU OKO PROBLEMA S MIGRANTIMA ČIJI SE INCIDENTI ZATAŠKAVAJU - MIGRANTSKOM KAMPU NIJE MJESTU U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI!

Eugeniku, kao pseudoznanost o poboljšanju genetske kvalitete pojedinaca, obično se poistovjećuje s Njemačkom u vrijeme Trećeg Reicha gdje su se fizički eliminirali pojedinci s nedostacima i defektima, no ona je izvorno rođena u Velikoj Britaniji, a najviše je pristaša ima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Grozda Budak

Bez groba, bez imena, bez istine. Grozda Budak je tek počela živjeti, a ubijena je od okrutne ruke partizanskih boljševika nakon ulaska u Zagreb. Sudbina Grozde je simbol sudbine tisuća Hrvata i Hrvatica, bez prava na grob, bez prava na ime i bez prava na javnu ispriku za zločine. U sudbini Grozde, svaka nevina žrtva može se ogledati i vidjeti svaka nevina žrtva post-ratnog partizanskog terora i ludila.

Neka ne provode nešto što je ispod žita i što je zapravo bezobrazno uzurpiranje dječjih vrtića, odnosno atak na kulturu i odgoj koji smo do sada imali i kojima smo mi kao građani grada Zagreba oduvijek bili zadovoljni

Spajić o turbulencijama u DP-u: Brave su promijenjene jer nisam znao tko  sve ima ključ | Hrvatska danas

''Na obljetnicu VRO Oluja gospodin Plenković izađe pred kamere i kaže: - Oluja je temelj hrvatske države. Istovremeno neka bezvezna udruga nasred Trga bana Jelačića u Zagrebu prosvjeduje protiv Oluje. Znate li da je ta ista udruga od Plenkovića u zadnje tri godine dobila preko 1,5 milijuna kuna iz državnog proračuna?!''

Slobodna Dalmacija - Ukrajina potvrdiila: 'Počeli smo izvoziti svoje žito  preko hrvatskih luka!'

Ne ulazeći u ekonomske učinke zabrane i njezina ukidanja, politička pozadina više je nego zanimljiva. EU je odlučio ukinuti zabranu izvoza ukrajinskog žita u susjedne države mjesec dana prije parlamentarnih izbora u Poljskoj. Potez je, očito, usmjeren na slabljenje vladajuće konzervativne stranke (Pravo i pravda [PiS]), koja vodi u predizbornim anketama i u kampanji je osobito fokusirana na selo i farmere

Grčkoj nedostaje još deset BBB-sa. Sad je počeo poltronski lov na one BBB koji su uspjeli pobjeći iz Grčke. Grci "znaju" da je njihovog navijača "ubilo" svih sto i deset BBB. Većinu su odmah potrpali u zatvore, ali im još nedostaje tih desetak. Priglupa objašnjenja kako je u Grčkoj na snazi "vladavina prava" izaziva osmjeh pun sažaljenja. EU-uhidbeni nalog je za poltrone sveti gral.

Već je 21 godina prošla od krika bespomoćnih u Selskoj - Večernji.hr

Prije dvije godine, u Gradskom parku u Varaždinu, neki kontraverzni umjetnik Zlatko Kopljar, izradio je i postavio skulpturu „K-19“ od cigli  koje je navodno otkupio u Jasenovcu. Taj „spomenik“ je i dobro naplatio od Grada Varaždina, i te naslagane cigle, evo, još uvijek „ukrašavaju“ varaždinski park.

Može biti slika sljedećeg: tekst

BBB PROGONE K’O NAŠE BRANITELJE I GENERALE!

PLENKOVIĆEVIM HDZ-om ODJEKUJE HUK KOLEGE SOVE: “Locirati, identificirati, uhititi, transferirati!”

Javna je tajna da od vremena hrvatskog osamostaljenja određeni političko-ideološko-interesni krugovi na različite načine nastoje spriječiti odnosno onemogućiti objektivnu javnu raspravu o zločinačkoj prirodi komunističke Jugoslavije.

Penava: Domovinski pokret i dalje raste i jača

Pin It

Naš je cilj blagodat i ugodan život hrvatskog naroda – vrijeme je da s vlasti maknemo ovu korumpiranu Vladu Andreja Plenkovića!

Ivan Penava, predsjednik DP-a, te Goran Ribičić, predsjednik DP-a Požeško-slavonske županije, održali su konferenciju za medije povodom otvaranja prostorija DP-a Požeško-slavonske županije:

''Veliko je zadovoljstvo biti u Požegi, u novootvorenim stranačkim prostorijama DP-a. Prije svega se moram zahvaliti predsjedniku županijske podružnice DP-a Goranu Ribičiću i njegovim suradnicima, našim stranačkim kolegama, a jednako tako i kolegama saborskim zastupnicima te velikom dijelu čelništva DP-a nacionalne razine koji je ovdje u Požegi'', rekao je Penava.

''Krenuli smo s vrlo ozbiljnim radom na terenu, čiji se plodovi danas vide otvaranjem prostorija. To je na površini i oku vidljivo, a ono što je oku za sada nevidljivo je ozbiljan terenski rad, pristup ljudima i lokalnoj problematici Požege i Požeško-slavonske županije, a jednako tako DP-a na svim lokalnim razinama'', poručio je Penava.

''To je potpis koji je možda spor, ali kojeg definitivno ispisujemo unutar DP-a i koji će donijeti promjenu na terenu, u izbornim rezultatima, ali ponajprije promjenu u odnosu prema ljudima i najvažnijim ciljevima koje imamo kao politička stranka, a to je razvoj Hrvatske te blagodat i ugodan život hrvatskog naroda'', istaknuo je Penava.

''Puno smo radili na terenu, a uskoro ćemo donijeti odluku o osnivanju gradske podružnice Grada Požege te ostalih podružnica gradova i općina Požeško-slavonske županije. Cilj i plan nam je da barem do Božića riješimo i taj problem te ćemo se nastaviti boriti za stranačke ideje i ideale koje zastupamo'', naglasio je Ribičić.

Login Form