HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

George S. Patton - IMDb

“Ubijte Niemaca koliko god hoćete, ali ne da ih stavite uza zid i ubijete. Ubijajte ih dok se bore i pucaju na vas. Ali kad se čovjek preda on treba biti tretiran točno prema propisima ratovanja i baš onako kako se nadate da ćete vi biti tretirani ako budete toliko budalasti da se predate. Amerikanci ne udaraju nogom u zube ljude koji leže na zemlji !” - Gen. George Patton svojim vojnicima.

Unutarstranački izbori u Hrvatskoj demokratkoj zajednici u režiji predsjednika stranke Andreja Plenkovića predstavljali su završni čin njegove najave koju je dao prilikom stupanja na čelu HDZ-a da je njegov cilj promijeniti HDZ, a potom i samu Hrvatsku. On je time potvrdio i izjavu da "može što hoće" što drugim riječima znači da je odlućio ne autokratski nego izravno diktatorski upravljati stožernom hrvatskom političkom strankom

5 Bold Leadership Qualities of Dwight D. Eisenhower (Updated) - Addison  Leadership Group, INC.

 “It is a pity we could not kill more Germans!” (Šteta što nismo mogli ubiti više Niemaca), izjavio je poslie završetka rata 1945.  general Dwight  D. Eisenhower, biesni mrzitelj naroda iz kojega je potekao.

Pobjednika nitko neće pitati je li rekao istinu. - Adolf Hitler

Oni su odraz ustrajne 30 -godišnje politike IDS-a, u ponekada otvorenoj, a ponekada podzemnoj borbi protiv države Hrvatske.

Čelnici općine Tinjan iz duboke mržnje prema Hrvatima i državi Hrvatskoj  ne dopuštaju ni obilježavanje, ni  sjećanje na žrtve njihove jugo-titoističke ideologije.

Tomislav Karamarko nam nije predstavljao ništa posebno' - tportal

Iza nas su parlamentarni i europarlamentarni izbori, a u iščekivanju smo objava kandidatura za Predsjednika RH. Drugim riječima, u iščekivanju smo odluka trenutno dvojice najmoćnijih političara u RH, jer Zoran Milanović ima legitimitet od milijun glasova sa posljednjih predsjedničkih izbora RH, a Andrej Plenković sastavio je Vladu RH po treći put u nizu.

Miroljub je u Vojniću natukao oko tri promila do ručka pa pomislio da je ’91. i krenuo autom gaziti ustaše na biciklijadi koju je organizirala udruga veterana 110. karlovačke brigade. Svjedoci kažu da je nešto pijano mrmljao o kockicama i ustašama, ali policija to nije čula pa Miroljub za sad nije prijavljen za zločin iz mržnje. Što bi svakako bio, bez minute dvoumljenja, da nije Miroljub, nego Tomislav ili Ante

Kamala Harris is a very weird person

Otkako je prošlog četvrtka održana prva predsjednička debata između Bidena i Trumpa ne prestaju spekulacije o tome kako je ovaj “rani” termin za debatu namjerno izabran kako bi se Bidena prije konvencije izbacilo iz utrke.

Penava: 'Ako ne bude dogovora, otvoreni smo za nove izbore' | Telegram.hr

„Domovinski pokret ostao je na onim stavovima i vrijednostima koje je zastupao prije izbora. S koalicijskim partnerima u Vladi dogovorili smo da rodna ideologija ne može biti dio koncepta na kojemu se bazira vladajuća koalicija“, rekao je predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava.

Peternel o prijedlogu da Mirela Čavajda bude Zagrepčanku godine: "To je  ideološka provokacija"

Godinama nam tumače da smo ludi, da smo teoretičari zavjere, da rodna ideologija ne postoji i da je to plod naše mašte. Sada pak žele studirati nešto što ne postoji

SmartSign “STOP” MUTCD Sign | 18" 3M High Intensity Grade Reflective  Aluminum,White on Red,X-R1-1-HI-STOP-18-M1 : Amazon.ca: Industrial &  Scientific

Dopuštanje Crnoj Gori, koja i dalje ne vraća Hrvatskoj ukradeni brod, i Srbiji da uđu u EU bez da se jasno odreknu velikosrpskog naslijeđa predstavljalo bi izdajnički akt hrvatske politike. Jer, kao što je svojedobno poručio kardinal Franjo Kuharić: „Ima istina od koji se ne može i ne smije odstupiti, ima granica na kojima se mora. stati, ima položaja sa kojih se ne smije uzmicati“.

Penava: Domovinski pokret i dalje raste i jača

Pin It

Naš je cilj blagodat i ugodan život hrvatskog naroda – vrijeme je da s vlasti maknemo ovu korumpiranu Vladu Andreja Plenkovića!

Ivan Penava, predsjednik DP-a, te Goran Ribičić, predsjednik DP-a Požeško-slavonske županije, održali su konferenciju za medije povodom otvaranja prostorija DP-a Požeško-slavonske županije:

''Veliko je zadovoljstvo biti u Požegi, u novootvorenim stranačkim prostorijama DP-a. Prije svega se moram zahvaliti predsjedniku županijske podružnice DP-a Goranu Ribičiću i njegovim suradnicima, našim stranačkim kolegama, a jednako tako i kolegama saborskim zastupnicima te velikom dijelu čelništva DP-a nacionalne razine koji je ovdje u Požegi'', rekao je Penava.

''Krenuli smo s vrlo ozbiljnim radom na terenu, čiji se plodovi danas vide otvaranjem prostorija. To je na površini i oku vidljivo, a ono što je oku za sada nevidljivo je ozbiljan terenski rad, pristup ljudima i lokalnoj problematici Požege i Požeško-slavonske županije, a jednako tako DP-a na svim lokalnim razinama'', poručio je Penava.

''To je potpis koji je možda spor, ali kojeg definitivno ispisujemo unutar DP-a i koji će donijeti promjenu na terenu, u izbornim rezultatima, ali ponajprije promjenu u odnosu prema ljudima i najvažnijim ciljevima koje imamo kao politička stranka, a to je razvoj Hrvatske te blagodat i ugodan život hrvatskog naroda'', istaknuo je Penava.

''Puno smo radili na terenu, a uskoro ćemo donijeti odluku o osnivanju gradske podružnice Grada Požege te ostalih podružnica gradova i općina Požeško-slavonske županije. Cilj i plan nam je da barem do Božića riješimo i taj problem te ćemo se nastaviti boriti za stranačke ideje i ideale koje zastupamo'', naglasio je Ribičić.

Login Form