Zadnji komentari

Horor u Bihaću: Pripadnici MUP-a USK uhapsili migranta u alkoholiziranom stanju, a za kojeg je prije pet mjeseci izdano rješenje o protjerivanju!

Pin It

Image result for migranti alkohol

Policijska stanica Bihać izviještena je da se na dječiem igralištu nalazi više osoba koja konzumiraju alkohol te uznemiravaju stanare.

Policijski službenici izašli su na lice mjesta te zatekli na igralištu H.I.rođenog 1979. godine, Z.L. rođenu 1995.godine, i migranta koji kod sebe nije posjedovao nikakve dokumente a isti je izjavio da se zove A.A.I.rođen 1987.godine iz Maroka.

Policijski službenici izvršili su alkotestiranje te kod svih utvrdili i prisustvo alkohola u organizmu. Protiv BH državljana bit će uručeni prekršajni nalozi zbog počinjenog narušavanja javnog reda i mira „ Konzumiranje alkohola na javnom mjestu“ u skladu sa Općinskom odlukom o javnom redu i miru, dok će protiv migranta biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog narušavanja javnog reda i mira „Konzumiranje alkohola na javnom mjestu“.

Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je dana 17.07.2018. godine migrantu A.A.I. iz Maroka, izdano rješenje o protjerivanju sa teritorija Bosne i Hercegovine o čemu će biti ponovo obavještena Služba za poslove sa strancima Ministarstva Sigurnosti BiH.

usn.ba