Zadnji komentari

Migranti opljačkali košarkaše Čapljine

Pin It

Image result for migranti čapljina

Košarkaši Hrvatskog košarkaškog kluba Čapljina sinoćnji trening u gradskoj dvorani u svom gradu zasigurno će pamtiti neko vrijeme. Naime, dok su košarkaši odrađivali trening pod paskom Borisa Džidića skupina migranata provalila je u njihovu svlačionicu i otela sve što se oteti moglo, piše SportSport.ba

Košarkaši su za kratko vremena ostali bez novaca i mobitela te je poslije završetka treninga među njima uslijedio šok.

Srećom u nesreći ispostavilo se da pljačkaši nisu onesposobili lokatore na mobitelima te su igrači uz pomoć policije migrante locirali u jednom lokalnom ugostiteljskom objektu.

Ubrzo je došlo do naguravanja, a SportSport.ba neslužbeno doznaje da je u lokalu nastao opći metež u kojem je bilo i razbijenih glava. Košarkaši su došli do mobitela, ali novaca nije bilo.

Kako se saznaje, iz svlačionice je ukradeno preko 1.000 KM a najgore je prošao Denis Milinović posuđeni košarkaš mostarskog Zrinjskog.

Migranti su navodno informacije o lokaciji svlačionice dobili od čistačice dvorane koja ih je točno ne sluteći ništa uputila na odredište koje su pljačkaši tražili, piše SportSport.ba

Ostaje još da se vidi epilog ovog nesvakidašnjeg događaja u kojem su na kraju ipak najdeblji kraj izvukli košarkaši Čapljine.

kamenjar.com