Zadnji komentari

To čeka i nas u Hrvatskoj

Pin It

Image result for migrant nož

Njemačka: Afganistanski migrant izbo mladu trudnicu iz Poljske, nerođeno dijete preminulo

Nakon sukoba u bolnici, tražitelj azila iz Afganistana nožem je izbo mladu trudnicu (25) iz Poljske te ubio njeno nerođeno dijete.

Tragedija se dogodila u gradiću Bad Kreuznach pokraj Mainza u petak, u bolnici gdje je mlada Poljakinja boravila, piše Deutsch Welle.

Policija je kazala kako je počinitelj također 25-godišnjak, Afganistanac koji trenutačno traži azil u Njemačkoj te da je Poljakinju više puta izbo nožem.

Žena je pretrpjela ozlijede opasne po život te je bila podvrgnuta hitnoj operaciji. Iako je preživjela napad od strane migranta, nerođeno dijete preminulo je od pretrpljenih ozljeda.

Afganistanac je uspio pobjeći iz bolnice, no policija ga je ipak uhitila na željezničkoj postaji, te se sada nalazi u pritvoru.

S obzirom na liberalni njemački zakon o pobačaju, Afganistanac će biti optužen za pokušaj ubojstva, teški napad i “nezakoniti prekid trudnoće”.

Podsjetimo, kancelarka Angela Merkel 2015. godine primila je preko milijun ilegalnih migranata u Njemačku u sklopu “Willkommenskultur-e”, odnosno kulture dobrodošlice.

S vremenom se pokazalo kako veliki broj ilegalnih migranata ne ispunjava kriterije za ostanak u Njemačkoj, niti su sposobni uspješno se integrirati u društvo.

Prema izvještajima njemačkih medija, vlasti su uspješno deportirale tek 11 100 ilegalnih migranata od najavljenih 23 900 deportacija.

Izvor: narod.hr/dw.com