HSP: Tzv. „imigranti“ – agresori na vratima Hrvatske

Pin It

Image result for migrants violence in eu

Davno je Nostradamus najavio „najezdu skakavaca s istoka“ koji će opustošiti kršćansku Europu. I očigledno je bio u pravu. Svakodnevno smo svjedoci mnogih zločina i nasilja koje čine tzv. „imigranti“. Još uvijek postoje neki koji ne shvaćaju opasnost od okupacije (za sad) bez oružja koja se već nekoliko godina provodi diljem Europe, a posebice u najrazvijenijim državama.

Silovanja, drske pljačke, maltretiranje prolaznika, paljenje automobila, provociranje domaćeg pučanstva, traženje prava na „svoje pravo“,….. samo su neke od niza zastrašujućih događaja koji se svakoga dana mogu pročitati u objektivnim glasilima.

Za sad je Hrvatska samo tranzitna ruta, te takvih događaja kod nas nije bilo. Međutim, mnogi su naši ljudi, pa tako i mnogi članovi HSP-a doživjeli neugodna iskustva susreta s „imigrantima“. U našim će javnim istupima izraz „imigrant“ UVIJEK biti pisan pod navodnicima. Naime, već površan pogled na nepregledne kolone koje pristižu u Europu, pa tako i na granice Republike Hrvatske, pokazuje da OGROMNU VEĆINU čine mladi muškarci – od 20 do 30 godina. Radno, ali i ratno sposobni. Samo manjinu čine obitelji s djecom, mada baš tu djecu često stavljaju u prvi plan da bi iznudili sućut i razumijevanje. Žene i djeca će doći u drugom valu, kad se ovi prvi „skrase“.

Mi Hrvati, kao narod koji je doživio i preživio mnoge ratove, među kojima je onaj posljednji – Domovinski – posebice utkan u bit našeg postojanja, možemo razumjeti razloge koji ljude tjeraju da ostave sve što imaju i krenu u „neko bolje sutra“. Međutim, naši mladići (većinom) nisu bježali sa svojih ognjišta, nego su stali u obranu svoje Domovine. Dakle, zašto ovi mladi ljudi nisu ostali braniti svoje domove, već su u stotinama tisuća „izbjegli“ na Zapad. U većini krajeva iz kojih „imigranti“ dolaze danas VIŠE NEMA ratnih sukoba. Dapače, uskoro se očekuje i obnova porušenog – kao i nakon svakog drugog rata u povijesti. Zašto nisu ostali barem graditi svoju domovinu?

Nama u HSP je odgovor jasan. Sve ovo čemu smo svjedoci je dio osmišljenog scenarija islamizacije Europe. Uzevši u obzir da većina europskih država, pa tako i Hrvatska, imaju negativan demografski rast, a da nadirući elementi imaju izrazito visok demografski rast – odgovor se sam nameće. Kreatori islamizacije Europe su zamislili u Europu poslati preko 30 milijuna „imigranata“, a dosad ih je došlo puno više od polovice predviđenog broja. Uz predviđeni rast broja „imigranata“ i njihovih potomaka, već za dvije generacije (40 godina) njihov će broj iznositi znatno preko 100 milijuna. Istovremeno će broj Europljana pasti, te će udio „imigranata“ u stanovništvu EU 2060. godine iznositi oko 25%. Uzme li se u obzir da u Francuskoj, Njemačkoj i još nekim državama EU već danas živi preko 10% stanovništva ranije pridošlog iz tog miljea, vidi se da će preko trećine svih žitelja EU biti neprijateljsko prema kršćanskom habitusu Europe. Kad se tome doda kampanja koju zadnjih desetljeća vode antikršćanske i sotonističke skupine i čine velike napore da zatru kršćanske korijene Europe, postavlja se pitanje da li uopće postoji snaga koja može zaustaviti proces islamizacije Europe. Dva prethodna pokušaja su, teškom mukom i uz mnoge žrtve, zaustavljena. Arapski od 7. do 15.stoljeća u Španjolskoj i Portugalu te turski od 14. do 19. stoljeća na jugoistoku Europe. Ovaj treći pokušaj islamizacije Europe je najopasniji jer se provodi uz nespremne „branitelje kršćanstva“, koji uz to imaju i mač u leđa od europskih izroda maskiranih u odore „uljuđene i demokratske Europe“.

Gdje je tu Hrvatska?

Hrvatska je, kao i kod drugog pokušaja islamizacije, na prvoj crti obrane europske civilizacije – „Predziđe kršćanstva“. To znaju neprijatelji kršćanske Europe, a koji su ujedno i neprijatelji Hrvatske. Oni sustavno na čelo Hrvatske postavljaju snage kojima nije stalo do Hrvatske, već samo do vlastitog probitka, a kojega ostvaruju služeći svojim gospodarima u Briselu i Washingtonu. Ali i Moskvi i Beogradu.

HSP smatra da Hrvatska mora pristupiti Višegradskoj skupini, jer je Hrvatskoj mjesto u srednjoj Europi, a ne u nekom „regionu Zapadnog Balkana“ gdje nas sustavno guraju briselski crtači karata i njihovi trbuhozborci u Hrvatskoj. Upravo su članice Višegradske skupine iznijele jasnu poruku, a s kojom se mora složiti i svaki onaj kome je stalo do Hrvatske: Imigrantima nema mjesta u Hrvatskoj. Neka se vrate tamo od kud su došli i grade svijetlu budućnost u svojim domovinama. Hrvatska je isuviše demografski poharana svjesnim pogrešnim politikama vlastodržaca koji već godinama glođu supstancu hrvatske budućnosti, da bi mogli dopustiti da na vjekovna ognjišta naših pradjedova dosele oni kojima tu nije mjesto.

HSP poziva hrvatsku vlast da čvrsto stane na hrvatske granice i ne dopusti da razularena masa agresora na silu uđe na teritorij Hrvatske. Jučer su „imigranti“ naše policajce gađali kamenjem i ozlijedili dvojicu. A sutra? Vlastodršci, nemojte čekati da nasilje tih “imigranata“ eskalira. Da grupe porastu s nekoliko stotina na nekoliko tisuća ili desetaka tisuća, jer takvu masu je nemoguće zaustaviti mirnodopskim sredstvima. Zaustavite agresiju jer vam buduće generacije neće oprostiti nečinjenje i kukavičluk, te izdaju Domovine.

I na kraju, vidimo da svugdje u razvijenoj Europi političke stranke koje se zalažu za očuvanje vrijednosti svojih država i naroda stječu sve veću potporu među građanima, te u sve većem broju ulaze u kongrese. Takve stranke „veliki“ politički analitičari nazivaju strankama „desnice“, pa čak i „krajnje desnice“. HSP s ponosom ističe da također spada u grupu takvih stranaka, modernih stranaka kojima je interes zaštite suverenosti svoje domovine iznad svih drugih. Vlastitih i tuđih.

HSP je najstarija hrvatska suverenistička stranka, koja i danas snažno zagovara hrvatsku suverenost te pozivamo Hrvatice i Hrvate da prepoznaju pogibelj koje (opet) dolazi s istoka, te da prepoznaju onu zdravu i stožernu snagu koja tu pogibelj može spriječiti – Hrvatsku stranku prava.

prof. dr. Zvonko Čapko, glavni tajnik HSP