Vlast magistra Plenkovića mora poštovati članak 8 Ustavnog zakona o pravima etničkih manjina

Pin It

Image result for stop ćirilici"

Prestanite s daljnjim kršenjem hrvatskog Ustava i zakona! Odbacite sve postupke koji su u tijeku, odbacite i sve one postupke koji su završeni, uključujući i onaj Marijana Živkovića, jer ne postoji ni prekršajno ni kazneno djelo. Vlast je prekršila hrvatski Ustav i zakone postavljanjem tih ploča

Sadašnja i prethodna vlast su bez osnove, unatoč nepostojanju prekršajnog ili kaznenog djela, šest dugih godina proganjale hrvatskog dragovoljca branitelja, 80-godišnjeg Marijana Živkovića. 

Šest godina ste ga proganjali i sudski gonili jer je štitio hrvatski ustavnopravni poredak. 

Ignorirate članak 8 Ustavnog zakona o pravima narodnih manjina. Dobro znate da su ćirilične ploče u Vukovaru postavljene protuzakonito i protuustavno.

Hrvatski se narod digao na noge i stao u obranu Marijana Živkovića i svih drugih proganjanih koji su u zaštitu hrvatskog ustavnopravnog poretka uklanjali protuzakonito i protuustavno postavljene ploče u Vukovaru.

Pod tim pritiskom ova sramotna vlast oslobodila je Marijana Živkovića, i to je pobjeda naroda. Ali! Ova sramotna vlast i dalje ignorira članak 8Ustavnog zakona o pravima etničkih manjina!

Prestanite s daljnjim kršenjem hrvatskog Ustava i zakona! Odbacite sve postupke koji su u tijeku, odbacite i sve one postupke koji su završeni, uključujući i onaj Marijana Živkovića, jer ne postoji ni prekršajno ni kazneno djelo. Vlast je prekršila hrvatski Ustav i zakone postavljanjem tih ploča.

Prema hrvatskom Ustavu i zakonima dužni ste odbaciti sve dosadašnje i sve postupke koji su po tom predmetu i dalje u tijeku, jer nije postojalo ni prekršajno ni kazneno djelo!

Dužni ste, morate poštivati Ustav i zakone, morate poštivati članak 8 Ustavnog zakona o pravima etničkih manjina.

Dužni ste, morate odbacite sve te predmete.

Dužni ste i morate platiti odštetu svima koje ste prekršajno ili kazneno teretili, ili ih i dalje teretite.

A to su:

Marijan Živković

Zorica Gregurić

Franjo Šoljić

Tomislav Josić

Predrag Mišić

Stevo Culej

Zlatko Zaoborni

Robert Soldo

Biserka Ljubić

Anica Ljubas

Dubravka Banožič

Zdenko Cikoja

Ivica Nikolić

Tomislav Gršić

Josip Pinjuh

Igor Gilja

Ninoslav Poltimbrzović

Ivan Lučić

Bogdan Bartošik

Enver Arnautović

Igor Smolčić

Ivica Staničić

Zvonimir Kološnjaj

Robert Horvat

Ivan Marić

Građanska inicijativa Milan Šufflay

Građanska inicijativa Ivo Pilar