Dretar: Krajnje je vrijeme da Plenković odstupi sa mjesta predsjednika Vlade RH

Pin It

Čovjek koji je promijenio dvadesetak ministara i za ništa nije znao je, ili potpuno nesposoban, ili govori neistinu. Ako nisi znao što ti radi 20 ministara, kakav si ti to predsjednik Vlade? A opet, ako si znao, onda je stvarno vrijeme, na koncu konca i moralni čin, da sam skine sako, kravatu i da izađe na Markov trg i kaže: - Dečki, hvala!

Naš Davor Dretar  naglasio je kako Hrvatska zbog Plenkovićeve politike više ne može ići naprijed te kako je vrijeme da čovjek koji 'za ništa nije znao' odstupi s mjesta predsjednika Vlade Republike Hrvatske:

''Hrvatska je dovedena do nevjerojatne pozicije u kojoj jednostavno više ne može naprijed. Još jednom pozivam sve razumne, dobre, vjerne ljude da shvate da je došlo stvarno krajnje vrijeme da se ovakav način vođenja države pod hitno promijeni''.

''Čovjek koji je promijenio dvadesetak ministara i za ništa nije znao je, ili potpuno nesposoban, ili govori neistinu. Ako nisi znao što ti radi 20 ministara, kakav si ti to predsjednik Vlade? A opet, ako si znao, onda je stvarno vrijeme, na koncu konca i moralni čin, da sam skine sako, kravatu i da izađe na Markov trg i kaže: - Dečki, hvala!''.

''Prošli smo to već, Hrvatska je prošla odlaske HDZ-ovih predsjednika stranke i premijera države na izuzetno teške i ružne načine za hrvatsku javnost, sjetimo se da im je jedan premijer bježao u inozemstvo. Oni će i dalje nastaviti isto, samo što će se pomalo, kako se HDZ-ov brod naginje, početi javljati nekome, ja se nadam da će to biti DP!''. 

 ''Tvrdnje g. Borića (HDZ) duboko su zabrinjavajuće kada kaže da se 'Domovinski pokret bavi ljudima i ljudskim sudbinama'. Pitam se čime bi se političar trebao baviti, ako ne ljudima i ljudskim sudbinama? Mi postojimo zato da ovim ljudima bude bolje, a ne zato da namještamo svoje bratiće i krsne kumove po državnim tvrtkama. Zato postoji DP, kako bi ukinuo tu praksu!''.